Switch HDMI sau splitter? Laptop conectat la 2 monitoare unul extended si unul mirror. Cum?
Last Updated: Oct 12 2021 09:45, Started by
mm777
, Mar 01 2021 17:56
·
0

Posted 01 March 2021 - 17:56

Doresc sa conectez un laptop care are 1 iesire HDMI la inca 2 monitoare.
Ce imi trebuie? Splitter sau Switch HDMI? Si... e posibil sa am pe un monitor extended (imaginea diferita/in extensia laptopului) si pe celalalt mirror (aceeasi imagine ca pe laptop)? As dori ceva simplu, pe care sa nu trebuiasca sa-l comut din telecomanda separat, ci doar din windows (windows 10). Dar in acelasi timp as dori si ceva fiabil (chiar daca e mai scump), sa nu fie chinezarie care se incalzeste sau ...dupa o luna crapa. Ideal ar fi daca n-ar necesita alimentare curent separata, desi nu stiu daca e posibil asa ceva... Astept recomandari. Multumesc. Edited by mm777, 01 March 2021 - 17:58. |
Posted 01 March 2021 - 18:25

Daca laptopul are o singura iesire HDMI atunci nu poti avea imagini diferite pe monitoarele externe, cel putin nu folosind doar portul HDMI. Ce poti avea este o imagine pe display-ul incorporat si o alta pe un monitor extern (sau pe mai multe daca folosesti splitter, dar va fi aceeasi imagine pe toate).
Alta iesire decat HDMI nu mai are acel laptop? VGA? DVI? Displayport? Sa conectezi monitoarele externe la porturi diferite. In plus Displayport, in functie de versiune, poate permite conectarea mai multor monitoare ‘in serie’ fiecare cu imaginea lui. |
Posted 01 March 2021 - 18:31

Posibil sa aiba USB Type C 3.1 care nu sunt sigur daca suport si transmitere gen Displayport. La ce trebuie sa ma uit in specificatiile laptopului ca sa fiu sigur?
|
Posted 01 March 2021 - 18:33

Ce laptop este, modelul exact?
Mini DisplayPort nu are cumva? Edited by xymzar, 01 March 2021 - 18:34. |
Posted 01 March 2021 - 19:05

daca in loc de monitor folosesti un TV, poti face screen mirroring sau alte variante prin retea cu fir sau firless
|
Posted 01 March 2021 - 19:50

cauta dock-ing pentru laptopul pe care il ai, toti producatotii au asa ceva
|
Posted 01 March 2021 - 22:40

Daca are USB C, nu ar putea sa foloseasca asa ceva: https://www.emag.ro/...woaAjRBEALw_wcB ?
Pe HDMI un monitor si pe adaptorul acesta alt monitor. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users