![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema scenariu testare "power supply management"
Last Updated: Feb 27 2021 23:46, Started by
axc1505
, Feb 27 2021 12:25
·
0

Posted 27 February 2021 - 12:25

Buna ziua. Sper sa fie categoria corecta unde am postat. Am si eu o problema, de testare as spune, in care mi se spune sa gasesc anumite scenarii.
Avem 3 scenarii de alimentare, dupa cum urmeaza: -in cazul in care voltajul este sub 8.2V atunci power supply mode este setat la UnderVoltage; -in cazul in care voltajul este mai mare de 17.6V, atunci power supply mode este setat la OverVoltage -altfel, power supply mode este setat la NormalVoltage Nota: toleranta la tensiune a masurarii sistemului este de 2% (asta nu prea inteleg) a)Definiti cat mai multe scenarii de testare pentru a fi siguri ca functionarea este optima. b)Justificati strategia aplicata. Multumesc. |
Posted 27 February 2021 - 16:57

ai auzit de equivalence class partitioning? ai 3 situatii: sub 8.2v, de la 8.2 pana la 17.6 si peste 17.6. Cei 2% cred ca se refera la eroare de masurare a voltajului si deci al momentului la care se face schimbarea de exemplu 8.2 + sau - 2%
Edited by Powerup, 27 February 2021 - 17:05. |
Posted 27 February 2021 - 19:27

Se poate face hardware, folosind comparatoare de tensiune, sau software, cu un ADC öi condiäii puse variabilei citite, de ex. cu if-else sau switch case.
Nu ai precizat cum trebuie rezolvat. |
Posted 27 February 2021 - 20:08

Nu trebuie rezolvat in niciun fel. Mi se spune in cerinta doar sa creez diferite scenarii de testare pentru a vedea daca acel circuit functioneaza bine.
|
Posted 27 February 2021 - 21:56

Comparator cu fereastră reglat:
- prag jos (8.2+2%)V; - prag sus (17.6-2%)V. Asta ar fi un reglaj masurare la limită extreme tensiune lucru sistem. Ar mai fi masurarea repetetă și efectuarea unei medii, astfel încât toleranta să fie adusă la o valoare cât mai mică. |
Posted 27 February 2021 - 22:59

Dacă vrei şi mediere de valori trebuie să foloseşti un microcontroller şi software dedicat, cu circuite analogice iese prea stufos.
La ce interval ar trebui făcute măsurătorile? |
Posted 27 February 2021 - 23:46

Cred că este doar o problemă teoretică.
Ideile ar trebui să fie suficiente. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users