Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Renault Symbol ( Thalia I ) - mer...

Pelerinaj in Egipt

Caut aplicatie android inregistra...
 Factura Orange marita

Pentru lipsa de procedura, amana ...

[ANCOM] Toti operatorii de telefo...

Lovitura de stat (dejucata) in Ge...
 Boxe PA audio home use - nivel av...

Boxe wifi

Modem WiFi Huawei

Recomandare scaun de birou
 E mai bine sa te dai de alta nati...

Cosmin Seleși, la Pro TV, di...

The Men Who Sold the World Cup (2...

La multi ani @WestPoint!
 

Boxe Logitech 2.0 Z200, 10W RMS, Negru fake?

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,324
  • Înscris: 28.09.2008
Salut.
In decembrie am cumparat de la emag Boxe Logitech 2.0 Z200, 10W RMS, Negru  si azi le-am instalat....
Ciudat e ca pe o boxa scrie "logi" iar pe cutie e poza cu boxele si idem apare pe o boxa acelasi nume "logi".
Boxele erau vandute de emag si le-am prins la oferta la 120 lei ca altfel nu le cumparam.
M-am uitat pe poze la emag si altex si apare numele "Logitech".

https://ibb.co/B6fRJNd

https://ibb.co/n0PHcxv

Edited by mariusixy, 23 February 2021 - 11:47.


#2
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,263
  • Înscris: 06.01.2008
Sunt originale, nu-ti face probleme.
Nu stiu daca sunt doar diferente de branding, sau au in anumite zone probleme cu marca "Logitech" si trebuie sa foloseasca doar "Logi", cam cum e in cazul masinilor Opel vandute sub brand-ul "Vauxhall" in UK.
Frate-meu are o husa cu tastatura pentru iPad Air 2 branduita tot asa, "Logi".

#3
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,684
  • Înscris: 08.08.2002
Da exact la pocnitorile acelea ar face cineva fake-uri ... Logi este sigla care apare pe toate produsele Logitech de office ceva vreme iar pe pe cele de gaming apare G-ul.

Edited by MD, 23 February 2021 - 12:00.


#4
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,324
  • Înscris: 28.09.2008
Am sunat la emg si cica asta e noul lor nume.
Dar de ce naiba nu apare numele "Logi" ?
Nu apare nici logo-ul  pe boxa.
Daca nu ai vedea ambalajul in care apare numele logitech nu iti dai seama ca sunt boxe logitech

https://gizmodo.com/...h-me-1716336406
Mda doar logi....

Topicul se poate inchide e clara treaba acum.
Nume schimbat in 2015 iar emag si altex folosesc in 2021 poze cu vechea sigla. Marketing de rahat

Edited by mariusixy, 23 February 2021 - 12:02.


#5
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,684
  • Înscris: 08.08.2002
Firma este tot Logitech International S.A
https://gizmodo.com/...h-me-1716336406

#6
bluesnake

bluesnake

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,550
  • Înscris: 22.11.2006
ar trebui sa-ti faci mai mari griji ca ai cumparat un produs supraevaluat, nu pentru ca producatorul isi mai schimba logoul.

#7
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,324
  • Înscris: 28.09.2008

 bluesnake, on 23 februarie 2021 - 14:54, said:

ar trebui sa-ti faci mai mari griji ca ai cumparat un produs supraevaluat, nu pentru ca producatorul isi mai schimba logoul.
La un alt PC am cumparat azi boxe Tellur basic 2.0 de 6w. Pret 30 lei.
Am schimbat vechile boxe genius pt ca aveau un zgomot de fond deranjant.
Nu imi vine sa cred cat de ok sunt boxele tellur.

#8
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,324
  • Înscris: 28.09.2008
Recunosc mare prostie ca am dat 120 lei pe boxele logitech.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate