Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ciudatenie STB

Screen Mirroring pe TV Philips mo...

Scut metalic sub motor - recomand...
 Se poate vira la stanga in aceast...

Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...
 La craterul vulcanului Vezuviu

Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...
 Cum se varuieste un perete pe car...

The Feeling - Sewn

Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto
 

Canon Lide 25, instalare pe Windows 10?!

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019
Tot Incerc sa instalez scanerul din titlu pe win10 si nu vrea sa scaneze, totdeauna se "blocheaza" ! E cineva mai bine pregatit si dispus sa ma ajute, va rog! Mult'am!

#2
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Pune si tu niste poze cu locul in care se blocheaza.

Ai reusit sa instalezi CanoScan Toolbox ?
Ai pus driverele bune ?
Sa instalat corect ScanGear CS ?

#3
cipinet

cipinet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,738
  • Înscris: 25.08.2010
se blocheaza fizic? da eroare? fi mai specific

#4
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,839
  • Înscris: 07.02.2003

 Deja-Vu, on 22 februarie 2021 - 12:28, said:

Tot Incerc sa instalez scanerul din titlu pe win10 si nu vrea sa scaneze, totdeauna se "blocheaza" ! E cineva mai bine pregatit si dispus sa ma ajute, va rog! Mult'am!
"Unfortunately your device is no longer supported under the selected operating system." aka win10 h2 - citat Canon Europe.

Eu am lide 110 si e cam ultimul din seria veche care are suport win10 cat si twain 32 bit (esential pentru setari si calitate fotografica).

Edited by andreic, 22 February 2021 - 12:45.


#5
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Eu am Lide 25 si merge pe Win7 64 bit (am gasit pe net un ScanGear CS 11.0.1.1 for 64-bit Edition)
Pe Win 10 nu stiu daca merge.

#6
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019
Stiu ca nu se ofera driver pt. win10/64, dar exista un raspuns de la Canon gen; downladati driverul pt. win7/64, apoi click dreapta, Run as admin. si se instaleaza. La mine in Device Manager Canon Lide25 apare cu driver instalat (This driver work properly).
Apare si in windows/Settings/Devices/Printers and scanners, ca , "CanoScan" unde pot intra in Manage dar aici la Scanner Properties/Properties dureaza foarte mult si in final se blocheaza.
In Control Panel/Hardware and Sounds/Devices and Printers/Devices apare CanoScan pe care daca dau dublu click imi returneaza un avertisment: "You ned a WIA driver to use this device.
Am instalat Canon Toolbox 4.9 care si el se blocheaza , am incercat si cu Irfan view si tot se blocheaza.
Mult'am pt. replay !

#7
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
La mine  merge pe Win 7 - 64 bit cu executabilele din arhivele de mai jos. Incearca-le, poate ca ai noroc

Attached File  ScanGear CS 11.0.1.1 for 64-bit.7z   3.93MB   5 downloads
Attached File  CanoScan Toolbox V4.9.3.2.7z   5.9MB   6 downloads

#8
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019
Exact cu aceste 2 am lucrat si eu..
Mutl'am oricum!

#9
cipinet

cipinet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,738
  • Înscris: 25.08.2010
https://medium.com/@...10-2b49fbdbbb16

#10
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,839
  • Înscris: 07.02.2003

 Deja-Vu, on 22 februarie 2021 - 13:22, said:

Stiu ca nu se ofera driver pt. win10/64, dar exista un raspuns de la Canon gen; downladati driverul pt. win7/64, apoi click dreapta, Run as admin. si se instaleaza. La mine in Device Manager Canon Lide25 apare cu driver instalat (This driver work properly).
Da insa nu merge bine. Sa nu uitam ca win10 de la o versiune incoace nu mai accepta drivere de kernel care sa nu fie DCH. Daca cei de la canon nu vor sa actualizeze si sa faca drivere DCH nu ai de ales decat sa treci la modele noi care au sau sa pui scannerul pe o instalare de win7x64

Edited by andreic, 22 February 2021 - 15:19.


#11
BG_183

BG_183

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,052
  • Înscris: 08.04.2008
La un scaner din aceeasi serie eu pana la urma am folosit VueScan. Dupa ce tot asa am incercat sa-l instalez pe Win 10 si n-am reusit.

#12
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019
Am citit tutorialul de pe medium..., si am adaugat New Path in System Variables dar tot nu a mers.
Multe periferice si componente hardware functioneaza si cu drivere non DCH, daca au windows signature e OK.
Da am incercat si cu VueScan si se blocheaza inca de la lansare, o sa incerc sa-l instalez "pe curat"
Mult'am pt Replay !

#13
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,827
  • Înscris: 26.05.2007
VueScan recomand si eu. N-a dat gres niciodata !

#14
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019
Am Instalat VueScan pe curat(dupa ce am dezinstalat driverele Canon si aplicatia ToolBox)
Rezultatul: se blocheaza ori de la pornire sau daca pornest si ii dau Previzualizare , previvizualizeaza minute in sir si nu se mai opreste, jn tot acest imp mai tine si lampa de scanare aprinsa ! cam asta cu VueScan, deocamdata.
Mult'am pt. reply !

#15
A1981

A1981

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.02.2009
Copiaza din arhiva folderul 'CNQSG' in C:\Windows\twain_32

Attached Files



#16
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019

 A1981, on 22 februarie 2021 - 22:46, said:

Copiaza din arhiva folderul 'CNQSG' in C:\Windows\twain_32
Am urmat indrumarile tale , fara nici un rezultat
Mult'am pt. reply!

#17
Deja-Vu

Deja-Vu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 01.01.2019
Am rezolvat, am schimbat cablul USB.
Muttumesc celor care au incercat sa ma ajute !
Acest topic poate fi inchis !

#18
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,839
  • Înscris: 07.02.2003
Adica a fost problema de curent slab din cauza cablului/mufelor :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate