Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Bios corupt, Dell 5558

Noul PlayStation PLUS - Essential...

Inmatricularea unui vehicul cu in...
 Huawei P50 pro vs Samsung S21 FE ...

Dilema cu distributia la Citroen ...

Telefon cu butoane (Buget: ~200 l...

Payooner
 Electromotor u650

In ce condiții se poate face...

Transmitere index Apa (Bv)

Golf 5, 1.9diesel, pedala ambreiaj
 Cazul Roe vs. Wade din SUA a fost...

Beavis and Butt-Head Do the Unive...

De ce a pus Z-ul?

Ping >1ms catre default gatew...
 

Problemă tv Tesla: nu găsește programe pe satelit

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sandel1

sandel1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,153
  • Înscris: 24.02.2011
Când introduc și salvez anumiți transponderi, tv-ul le modifică parametrii de capul lui și binențeles că nu mai găsește posturile tv. de ex. la frecvență îi editez 11262 și după ce caută și nu găsește nimic, văd că în listă s-a schimbat în 11258. Este extrem de frustrant că nu face așa la toate posturile, pe unele le găsește și nu-și mai modică numerele alea.

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,648
  • Înscris: 17.05.2004
Manualul ce zice ?

#3
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,494
  • Înscris: 05.04.2011
Tunerul televizoarelor pentru satelit nu e foarte sensibil, am încercat cu doua LG-uri; pîna la urma am ramas tot pe STB-uri.
La cautare automata nu-ti gaseste canalele?

#4
sandel1

sandel1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,153
  • Înscris: 24.02.2011

View PostVictor5, on 20 februarie 2021 - 20:38, said:

Tunerul televizoarelor pentru satelit nu e foarte sensibil, am încercat cu doua LG-uri; pîna la urma am ramas tot pe STB-uri.
La cautare automata nu-ti gaseste canalele?
Le găsește pe toate dacă îi dau câte un transponder două să caute. Problema este că la următoarea căutare, cele salvate se șterg. Dacă selectez 5 tp, atunci găsește canalele de pe 1-2 iar la restul le modifică datele și apare ecran negru că nu le-a găsit.
Căutarea automată nu are rost pentru că nu se potrivesc datele alea din listă și trebuie editate pentru fiecare canal.

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,690
  • Înscris: 01.12.2001
La o noua cautare, e normal ca toata lista se sterge si se pun cele gasite la scanare.
Ce date se modifica?
Dai frecventa de inceput si de sfarsit. Si ce parametri mai ai pe acolo: polarizare, modulatie, SR/FEC, etc.
Pe cele criptate e normal sa nu vezi nika fara card

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate