Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor cu un Chromecast 4 TV HD

Recomandare telefon

Media player Dune -streaming Andr...

Ordinea corecta casa in roșu...
 Aplicatii optimizate pentru Apple...

Inundatie casa si administratorul...

Statiuni balneo pentru recuperare...

Smalt crapat lavoar - se poate re...
 Biorinil, se mai poate gasi totus...

Lipire imagine foto pe cabochon d...

Motor 4 timp ohv.

Crapaturi zid despartitor camere
 A murit Bernard Greene (B.G. Prin...

Rotatie anvelope

Aparat de radio

Site-uri si a d block (poll)
 

Problemă tv Tesla: nu găsește programe pe satelit

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sandel1

sandel1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,389
  • Înscris: 24.02.2011
Când introduc și salvez anumiți transponderi, tv-ul le modifică parametrii de capul lui și binențeles că nu mai găsește posturile tv. de ex. la frecvență îi editez 11262 și după ce caută și nu găsește nimic, văd că în listă s-a schimbat în 11258. Este extrem de frustrant că nu face așa la toate posturile, pe unele le găsește și nu-și mai modică numerele alea.

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,296
  • Înscris: 17.05.2004
Manualul ce zice ?

#3
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,794
  • Înscris: 05.04.2011
Tunerul televizoarelor pentru satelit nu e foarte sensibil, am încercat cu doua LG-uri; pîna la urma am ramas tot pe STB-uri.
La cautare automata nu-ti gaseste canalele?

#4
sandel1

sandel1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,389
  • Înscris: 24.02.2011

View PostVictor5, on 20 februarie 2021 - 20:38, said:

Tunerul televizoarelor pentru satelit nu e foarte sensibil, am încercat cu doua LG-uri; pîna la urma am ramas tot pe STB-uri.
La cautare automata nu-ti gaseste canalele?
Le găsește pe toate dacă îi dau câte un transponder două să caute. Problema este că la următoarea căutare, cele salvate se șterg. Dacă selectez 5 tp, atunci găsește canalele de pe 1-2 iar la restul le modifică datele și apare ecran negru că nu le-a găsit.
Căutarea automată nu are rost pentru că nu se potrivesc datele alea din listă și trebuie editate pentru fiecare canal.

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,584
  • Înscris: 01.12.2001
La o noua cautare, e normal ca toata lista se sterge si se pun cele gasite la scanare.
Ce date se modifica?
Dai frecventa de inceput si de sfarsit. Si ce parametri mai ai pe acolo: polarizare, modulatie, SR/FEC, etc.
Pe cele criptate e normal sa nu vezi nika fara card

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate