Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Alegere motorizare perfecta pentr...
 contor bidirectional

Instant Gaz Propan - pe butelie s...

Loc LEGIT unde sa imi curat PS4 P...

Free Now iese din Romania
 Acte necesare schimbare buletin

Baza fierbator apa Selecline Auchan

La multi ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!
 Renault intenționeaza sa van...

Andor (2022 - ...)

Curatare rezervor apa uscator ruf...

A murit Andy Fletcher - Depeche M...
 

Problemă tv Tesla: nu găsește programe pe satelit

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sandel1

sandel1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,124
  • Înscris: 24.02.2011
Când introduc și salvez anumiți transponderi, tv-ul le modifică parametrii de capul lui și binențeles că nu mai găsește posturile tv. de ex. la frecvență îi editez 11262 și după ce caută și nu găsește nimic, văd că în listă s-a schimbat în 11258. Este extrem de frustrant că nu face așa la toate posturile, pe unele le găsește și nu-și mai modică numerele alea.

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,567
  • Înscris: 17.05.2004
Manualul ce zice ?

#3
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,468
  • Înscris: 05.04.2011
Tunerul televizoarelor pentru satelit nu e foarte sensibil, am încercat cu doua LG-uri; pîna la urma am ramas tot pe STB-uri.
La cautare automata nu-ti gaseste canalele?

#4
sandel1

sandel1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,124
  • Înscris: 24.02.2011

View PostVictor5, on 20 februarie 2021 - 20:38, said:

Tunerul televizoarelor pentru satelit nu e foarte sensibil, am încercat cu doua LG-uri; pîna la urma am ramas tot pe STB-uri.
La cautare automata nu-ti gaseste canalele?
Le găsește pe toate dacă îi dau câte un transponder două să caute. Problema este că la următoarea căutare, cele salvate se șterg. Dacă selectez 5 tp, atunci găsește canalele de pe 1-2 iar la restul le modifică datele și apare ecran negru că nu le-a găsit.
Căutarea automată nu are rost pentru că nu se potrivesc datele alea din listă și trebuie editate pentru fiecare canal.

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,582
  • Înscris: 01.12.2001
La o noua cautare, e normal ca toata lista se sterge si se pun cele gasite la scanare.
Ce date se modifica?
Dai frecventa de inceput si de sfarsit. Si ce parametri mai ai pe acolo: polarizare, modulatie, SR/FEC, etc.
Pe cele criptate e normal sa nu vezi nika fara card

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate