![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Toyota a redevenit numărul 1 🚗
Last Updated: Mar 09 2021 12:01, Started by
crisstonne
, Feb 18 2021 22:49
·
0

Posted 19 February 2021 - 20:44

Nu ai inteles nimic ![]() 1. Volkswagen 2. Seat 3. Skoda 4. Audi 5. Porsche 6. Lamborghini 7. Bentley 8. Bugatti 9. Cupra 10. Toyota
Pai exact asta e problema. Pentru noi e (mult mai) relevant ce se intampla in Europa/Romania, nu pe restul planetei. E o stire si pentru noi, dar nu foarte relevanta. Bănuiesc că nici la campionatul mondial de fotbal nu te uiți, că pe tine te interesează doar U Cluj și CFR Cluj, nu? ![]() |
Posted 19 February 2021 - 20:49

Bănuiesc că nici la campionatul mondial de fotbal nu te uiți, că pe tine te interesează doar U Cluj și CFR Cluj, nu? ![]() ![]() ![]() Edited by utopium, 19 February 2021 - 20:50. |
Posted 19 February 2021 - 22:16

@g112
Salutare, cati km ai pe cele doua mașini? Sunt ambele varianta 90 cai? Cod ND-TV daca nu ma înșel. Ti-au facut probleme? Eu am in familie un Yaris 1.4 d4d din 2008, cumpărat la 140.000 km în 2018, acum are 184.000km. A cedat turbina la 175k, am reconditionat-o. |
Posted 19 February 2021 - 22:58

Nu ai inteles, BMW-ul e super ok dar imaginea de cocalar asociata nu.
|
Posted 19 February 2021 - 23:22

Posted 19 February 2021 - 23:29

Ia scoate capul pe geam si vezi cate BMW-uri trec pe langa tine si cate Supra. P.S. Numara si cati soferi de BMW semnalizeaza la schimbarea directiei. |
Posted 19 February 2021 - 23:58

Da recunosc, mi-e greu să înțeleg stereotipurile și superficialitatea.
Dacă ar fi fost toți ca tine, BMW era în faliment deja. ps. Nu am fost, nu sunt și nici nu intenționez să fiu posesor de BMW. ![]() Edited by ericmario, 20 February 2021 - 00:02. |
Posted 20 February 2021 - 09:37

Ia scoate capul pe geam si vezi cate BMW-uri trec pe langa tine si cate Supra. P.S. Numara si cati soferi de BMW semnalizeaza la schimbarea directiei. Si ce treaba ai tu cu altii sau cu ce cred altii despre tine?
nu contest ca nu sunt bune dar sunt urate in draci si interiorul arata... nici nu gasesc un cuvant potrivit. Factorul WOW lipseste cu desavarsire. Factorul WOW vine la nemtesti. Cand o sa vizitezi des service-urile auto si o sa vezi cat sunt devizele de reparatie o sa tot zici WOW. |
|
Posted 20 February 2021 - 11:31

Nu ai inteles, BMW-ul e super ok dar imaginea de cocalar asociata nu. Ambele tabere sunt doar niste caricaturi ale unor tipologii umane valide si de sine statatoare care exista independent de restul tipologiilor, nu ca reactie la ele sau ca sa obtina o reactie de la ele. Pe scurt, daca vrei BMW, e ceva pe bune si e pentru tine, iti iei BMW. E suficient sa semnalizezi (la propriu) ca nu esti cocalar si aia e tot. Si nu pentru a arata ca nu esti cocalar (ca tot un fel de simulant esti daca faci asta) ci pentru ca iti vine in mod natural si fara efort. Restul vor observa. Cei care trebuie sa observe si conteaza ca observa, evident... Adica cei ca tine, nu simulantii superficiali din una dintre cele doua tabere. (forma postarii nu este intamplatoare) Edited by underb, 20 February 2021 - 11:36. |
Posted 20 February 2021 - 11:42

Nu ai inteles, BMW-ul e super ok dar imaginea de cocalar asociata nu. Treaba e extrem de simpla, oamenii sunt buni sau prosti indiferent ca au BMW sau nu, iPhone sau nu, vapor sau cazan etc. La masini treaba e simpla, pentru unii din ei e singura sansa sa "live the dream", ca nu are vreun copil postere pe pereti cu Prius. Ca unii sunt mai analfabeti decat Dancila si isi permit cazanul abia in anul 15 al vietii sale, aia e societatea, nu marca. |
Posted 20 February 2021 - 11:56

Posted 20 February 2021 - 12:04

Topicul este despre Toyota nu BMW, colegul crisstonne a intrebat ce model va place de la producatorul din titlul topicului, mie imi place Supra si cu asta basta.
|
Posted 20 February 2021 - 12:11

Topicul este despre Toyota nu BMW, colegul crisstonne a intrebat ce model va place de la producatorul din titlul topicului, mie imi place Supra si cu asta basta. ![]() Da, foarte tare, și mie mi se pare frumoasa. Mie îmi place Corolla, altfel eu ,cel mai mare hater Toyota, nu as fi luat corolla ![]() |
Posted 20 February 2021 - 12:22

Iar eu astept cu interes noua Toyota GT 86 model 2022, ar trebui sa apara in a doua jumatate a anului curent. Vestile insa nu sunt chiar stralucite, Subaru se pare ca nu va vinde noul BRZ in Europa. Ramine de vazut daca GT/GR 86 va fi introdusa si aici sau nu. Pt moment BRZ in North America vine cu 2.4 l si 228 cp ;
Daca Toyota va decide ca nu merita deranjul cu noul GT/GR 86 in Europe ...ramine oricum ---> BMW serie 2 coupe ! De ala 'nu scapa' Europa ! Si uite asa incet incet, pe nesimtite , am ajuns iar la ...... BMW ![]() |
|
Posted 20 February 2021 - 12:32

Voi ati vazut ce masini se vand in Japonia?
[ https://blog.consumerguide.com/wp-content/uploads/sites/2/2018/04/Honda-N-Box-768x455.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Asta e cea mai vanduta masina in 2020. Urmeaza: [ https://blog.consumerguide.com/wp-content/uploads/sites/2/2018/04/Prius-768x362.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://blog.consumerguide.com/wp-content/uploads/sites/2/2018/04/Daihatsu-Tanto.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://blog.consumerguide.com/wp-content/uploads/sites/2/2018/04/Daihatsu-Move.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Nu e de mirare ca sunt prastie la design. Se pare ca acolo nu exista concurenta in domeniul asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users