![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Toyota a redevenit numărul 1 🚗
Last Updated: Mar 09 2021 12:01, Started by
crisstonne
, Feb 18 2021 22:49
·
0

Posted 20 February 2021 - 14:10

mdeah, deci au aparut haitasii adevarati, haitasi care, de o maniera fin-onanist-subliminala, incearca sa ne picure in urechi cum ca exista petarde mai dihai decat VAG/BMW. Hahahahaaaah 🤣 Chiar și așa, la nivel de planetă, sîntem apă de ploaie, dacă toți românii (18 bulioane, sau cîți mai sîntem) ar rupe norma la inteligență și bun gust, să zicem că am avea cea mai mare rată de deștepți, practic să fim 18 milioane unul și unul, tot degeaba, pînă la 7 miliarde mai este mult. Nu am influența pe nimeni cu nimic, cu gusturile noastre speciale 😁 De asta economia își urmează cursul ei, după tainice legi, și vezi că se vinde bine ce nu îți place ,,ție ". |
Posted 20 February 2021 - 16:18

Cozonacii aia sunt rezultatul unor constrangeri legale si fiscale. La fel ca lipsa de fiabilitate a multor solutii tehnice implementate pe europene pt a reusi sa indeplineasca anumite cerinte legale actuale si care in acelasi timp sa nu duca la un dead end in contextul reglementarilor din viitor. Mie imi da de gandit ca japonezii nu prea se omoara cu designul cum fac europenii. Ca nu au talent, ca-i doare la banana, nu stiu. Si chiar daca legislatia e dura la ei, tot gasesti sa poti sa faci o masina frumoasa in loc de cozonaci. Edited by Bursul, 20 February 2021 - 16:19. |
Posted 20 February 2021 - 16:41

Cozonacii ăia, de pe piața japoneză, au un scop practic, practic dincolo de aspectul transportului.
|
Posted 20 February 2021 - 16:44

Pai si noi nu am avea nevoie de masini practice? Dar cine le cumpara?
![]() |
Posted 20 February 2021 - 17:02

Din ce am citit pe aici nu sunt singurul caruia, cel putin Toyotele i se par urate. Nu vorbesc de fiabilitate, ci de design. Mie imi da de gandit ca japonezii nu prea se omoara cu designul cum fac europenii. Ca nu au talent, ca-i doare la banana, nu stiu. Si chiar daca legislatia e dura la ei, tot gasesti sa poti sa faci o masina frumoasa in loc de cozonaci. |
Posted 20 February 2021 - 18:53

Din ce am citit pe aici nu sunt singurul caruia, cel putin Toyotele i se par urate. Nu vorbesc de fiabilitate, ci de design. Mie imi da de gandit ca japonezii nu prea se omoara cu designul cum fac europenii. Ca nu au talent, ca-i doare la banana, nu stiu. Si chiar daca legislatia e dura la ei, tot gasesti sa poti sa faci o masina frumoasa in loc de cozonaci. Crezi ca in aceleasi conditii ca acolo ai conduce altceva decat in cozonac? Parerea mea e ca daca e ceva de judecat, e bine sa judecam dupa modele destinate si pietelor externe. Edited by underb, 20 February 2021 - 18:50. |
Posted 20 February 2021 - 19:00

Din ce am citit pe aici nu sunt singurul caruia, cel putin Toyotele i se par urate. Nu vorbesc de fiabilitate, ci de design. Mie imi da de gandit ca japonezii nu prea se omoara cu designul cum fac europenii. Ca nu au talent, ca-i doare la banana, nu stiu. Si chiar daca legislatia e dura la ei, tot gasesti sa poti sa faci o masina frumoasa in loc de cozonaci. masinile bosozoku sunt cel mai bun exemplu. |
Posted 20 February 2021 - 20:42

Mai, ce-i cu tevile alea de gaz acolo?
E ceva masina de firma de la E-on? |
Posted 20 February 2021 - 20:46

Posted 20 February 2021 - 21:12

Frățiueeer, mașina cu făraș de oameni 🤣 In orice caz pana la generatiile actuale aveau o mare problema cu designul interior facut doar pt americani, acum au cam dres busuiocul inclusiv pe exterior. |
Posted 20 February 2021 - 21:48

Pai corect gandesti. Briz-brizurile is faine pana cand te lasa masina cand ti-e lumea mai draga sau pana cand trebuie sa bagi bani multi si des.
|
Posted 20 February 2021 - 22:00

Lexus350 din 2009 si nevasta Camry din 2011... cred ca iesim la pensie si nu se mai strica ![]() Hai măi, nu te mai răsfăța 😁 Lexus-ul ăla arată într-un mare fel, exterior/interior. O singură remarcă, schimbătorul putea să fie mai scurt. |
Posted 22 February 2021 - 07:43

Hai măi, nu te mai răsfăța Lexus-ul ăla arată într-un mare fel, exterior/interior. O singură remarcă, schimbătorul putea să fie mai scurt. Atat timp cat merge nu ma intereseaza cum arata.... sper sa mearga tot asa inca 5-6 ani.. adica fara sa bag un $ in el.... |
Posted 23 February 2021 - 23:44

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users