Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop office 2500 lei

sugerarea bacsisului de catre pat...

Bara Golf 7 Variant

Xiaomi 13 T Pro notificari
 De ce a disparut acest produs din...

Orange anunța mariri de preț, iar...

Recomandare casti audio over ear ...

La multi ani @Ann0nyym0us!
 La multi ani @Andrei11161810!

Glume cu si despre Dacii

Ati cumparat de pe acest site? Es...

Gand
 Diametru si "model" teava...

Eroare L3 dezumidificator StarLight

caut si nu gasesc Philips casetofon

Cum trec la noul Google Analytics?
 

PHP send mail from button

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
bZk_

bZk_

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 10.12.2020
Salutare,
Vreau sa creez un buton care sa trimita un email catre adresa de mail salvata in baza de date, dar si informatiile de pe randul respectiv din baza de date.
Am ajuns pana intr-un punct in care imi trimitea email catre toate randurile, dar am sters codul si am salvat peste si nu-l mai am.
Tot pornind de la aceasta idee, exista posibilitatea ca in functie de data de la coloana "termen" sa imi trimita un mail inainte cu 3 zile, si un mail dupa 1 zi de la termen?

Codul php:
Spoiler

Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?

Am atasat si o poza cum arata pagina respectiva.
Este vorba de un script prin care se vrea sa se urmareasca anumite task-uri.
Daca este necesara informatia, folosesc Xampp pe un server cu Windows 7.

Multumesc,

Attached Files



#2
iulian_1976

iulian_1976

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,570
  • Înscris: 10.05.2008
Sa presupunem ca doresti sa inveti php desi am impresia ca doresti o chestie punctuala  si gata Posted Image

Codul nu ti-l postez ca idee ai doua posibilitati, fie stii ceva algoritmica si cu ajutorul unui  foreach si cu un if(  $iddinpagina==$dinbaza) din tabla extragi ce doresti din respectivul "camp"  sau stii  in plus ceva baza de date si pe baza id-ului care deja este afisat in pagina vad,  SELECT....FROM tasks WHERE id="id-ul dorit din pagina" scoti doar linia respectiva mai simplu nu inseamna mai usor in informatica:)

Din ce ai postat se foloseste varianta a 2-a in codul tau, insa nu inteleg cum utilizezi INSERT FROM WHERE  si acest lucru nu poti Posted Image

Cum testezi un array pentru un test functional?

Edited by iulian_1976, 18 February 2021 - 17:41.


#3
bZk_

bZk_

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 10.12.2020
Cu foreach am facut, doar ca imi trimitea pentru fiecare rand email-ul.
Intre timp am modificat putin codul initial si l-am adus in stadiul acesta:
Spoiler

Din atasament prima poza, este cum arata deschis in browser, iar a doua poza emailurile ce le primesc,
Indiferent pe care buton apas, tot cele 3 mailuri mi le trimite.

Attached Files



#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,313
  • Înscris: 10.08.2005
Intrebarea este ce a fost prima data intentia de a trimite sau cititul din tabel ?

Edited by MarianG, 18 February 2021 - 19:21.


#5
iulian_1976

iulian_1976

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,570
  • Înscris: 10.05.2008
Acolo a fost probabil un CRUD fara U Posted Image  

$sql = "SELECT * FROM tasks"

$result = $statement->fetchAll();

foreach ($result as $row) :
...
...

View PostbZk_, on 18 februarie 2021 - 17:51, said:

Cu foreach am facut, doar ca imi trimitea pentru fiecare rand email-ul.

Indiferent pe care buton apas, tot cele 3 mailuri mi le trimite.

Cred ca am raspuns la intrebare, are timp sa invete si informatica :)

Edited by iulian_1976, 18 February 2021 - 20:30.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate