Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Setari router FiberHome Rds-Rcs

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
DobroAlex13

DobroAlex13

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.02.2021
Salut,

Curand am trecut de la Fiberlink 100 la Fiberlink 300. Mi-au schimbat cablul cu fibra si mi-au dat ca echipament un router FiberHome HG6544C. Problema este ca nu ma pot conecta la interfata/setari deoarece as vrea sa schimb numele, parola. Am incercat ambele variante 192.168.0.1 si 192.168.1.1, nu functioneaza, imi da "Page not found". Am fost neinsiprat sa fac o proba de fata cu cu ei cand mi l-au montat... Sugestii? Multumesc

#2
mtuchendria

mtuchendria

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 781
  • Înscris: 01.05.2016
Din contul de client, creeaza DNS dinamic de forma numeDorit.go.ro, si doar iti conectezi pe cablu si ai rezolvat problema privind conectarea la interfata.

#3
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 25.10.2008
sigue esti comectat in portul corect? nu sunt active toate
http://www.media -max.ro/configurare-digi-fiberhome-hg6544/

#4
DobroAlex13

DobroAlex13

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.02.2021

 kopilu_198, on 15 februarie 2021 - 09:03, said:

sigue esti comectat in portul corect? nu sunt active toate
http://www.media -max.ro/configurare-digi-fiberhome-hg6544/
Da, e conectat la LAN1, am citit link-ul ce l-ai pus si am vazut ca LAN4 e cel nefunctional (doar prin bridge)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate