![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
PowerShell - Cum copiez niste linii dintr-un fisier un altul
Last Updated: Mar 23 2021 15:04, Started by
me_suzy
, Feb 13 2021 12:38
·
0

Posted 13 February 2021 - 12:38

salut prieteni, am doua foldere. Folder1 si Folder2. In fiecare folder sunt acelasi numar de fisiere cu aceleasi denumiri, numai continutul difera. Vreau sa copiez cu PowerShell , din fisierele din Folder1 toate liniile cuprinse intre tagurile <!--START --> si <!--FINNISH1 --> in fisierele din Folder2, peste cuvantul "PUT-HERE-THE-CODE". Veti vedea imaginea de mai jos si veti intelege mai bine.
Am facut un cod in PoweShell, dar ceva gresesc, caci nu-mi merge. Ma poate ajuta cineva care se pricepe cat de cat ? $src = Get-ChildItem -Path "c:\Folder1" -Filter "*.html"; $destFld = "c:\Folder2"; $src | % { Process { If ( Test-Path "$destFld\$($_.Name)" ) { Clear-Variable -Name ("a","b","x","y","z"); $z = Get-Content $_.FullName -Raw; $y = "`t`t<!-- $((($z -split "<!--")[0]).Trim())`r`n"; $x = "`t`t<!--FINNISH1 -->"; $a = Get-Content "$destFld\$($_.Name)" -Raw; $b = "PUT-HERE-THE-CODE"; $b = "$(($a -split "<!--")[0].Trim())`r`n"; $y | Out-File "$destFld\$($_.Name)" -Append; $x | Out-File "$destFld\$($_.Name)" -Append; $b | Out-File "$destFld\$($_.Name)" -Append; } }}; [ https://snipboard.io/uzFPMa.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by me_suzy, 13 February 2021 - 12:40. |
Posted 13 February 2021 - 12:44

Nu mai bine muti cu totul fisierele din locatia 1 in locatia 2?
|
Posted 13 February 2021 - 12:49

Cum pare mai mult o problema de programare decat de scripting, as profita de faptul ca Powershell are acces la biblioteci .NET si as scrie cod similar cu cel ce l-as fi scris in C#.
|
Posted 23 March 2021 - 15:04

am gasit raspunsul aici:
https://docs.microso...to-a-singl.html $sourceFiles = Get-ChildItem 'c:\Folder1' $destinationFolder = 'c:\Folder2' foreach ($file in $sourceFiles) { $sourceContent = Get-Content $file.FullName -Raw $contentToInsert = [regex]::match($sourceContent,"(?ms)\<!--START--\>(.+)\<!--FINNISH --\>").value $destinationContent = Get-Content $destinationFolder\$($file.Name) -Raw $destinationContent = $destinationContent -replace 'PUT-HERE-THE-CODE',$contentToInsert Set-Content -Path $destinationFolder\$($file.Name) -Value $destinationContent -Encoding UTF8 } #end foreach file |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users