![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Propunere afacere - Ce parere aveti?
Last Updated: Feb 13 2021 09:54, Started by
cmd
, Feb 10 2021 22:30
·
0

Posted 11 February 2021 - 03:44

Eu inca ma intreb cum un om zdravan la cap, educat, care a strans bani prin munca cinstita si eventual datorita capacitatii lui intelectuale, ar putea sa-si lase acesti bani pe mana unuia care nu e in stare sa scrie macar un rand corect dpdv gramatical de la cap la coada. Am ajuns ca si aici pe forum sa ma opresc din citit cate o postare numai pt ca nu pot lua in serios parerea unuia care nu poate scrie corect in limba materna, de asta mi-e greu sa-i inteleg pe cei care citesc astfel de "propuneri de afaceri" si apoi iau in considerare la modul serios sa le dea banii pe mana unor astfel de personaje. LE: typos mai poate face oricine, dar de multe ori e clar ca nu e vb de typo, alta e problema... |
Posted 11 February 2021 - 08:35

-Profitul ASIGURAT decontabil lunar este de 10% din investitia dvs; Sa citim altfel: "Profitul ASIGURAT este de 10% din investitia dvs (si poate fi "decontabil lunar"). E o diferenta parca, nu-i asa? |
Posted 11 February 2021 - 08:58

Si mie mi s-a taiat firul exact aici. Cand Mobiparts SRL abia face un 10 % pe an profit, tu nou in bransa faci atata intr-o luna.... ![]() M-as duce sa-i fac o poza asa de curiozitate ![]() On-topic: teapa. Cam cum a fost aseara la arena leilor cu aia cu ambulanta: a venit cu o poveste lacrimogena, copil salvat de la inec cu mar si apoi l-a adus pe necalificatul fara job sa devina administrator in firma in care sa investeasca acei lei. Povesti frumoase dar rupt de realitate. Edited by jm2010, 11 February 2021 - 08:59. |
Posted 11 February 2021 - 10:11

Sunt multe lacune in propunerea aia, asa ca nu m-as baga in asa ceva. In principiu, tu dai bani pe marfa si el cumva o vinde si isi ia partea. Asta daca nu dispare cu banii
![]() |
Posted 11 February 2021 - 10:49

Posted 11 February 2021 - 10:51

nu te mai intreba atât uitate cu Cristian Sima a fraierit oameni grei si considerați a fi inteligenți promițându-le câștiguri spectaculoase.. |
Posted 11 February 2021 - 11:31

Bro, mai usor cu matematica pe scari; si cu profitul
![]() Daca firma investeste 100 lei pe an si face 10% profit pe an, adica 10 lei pe an, asta nu inseamna ca face "in medie" ![]()
Tu stii diferenta intre procente si sume in clar? Adica, daca MobiParts SRL faca 10% intr-un an profit, in medie face 10% si intr-o luna. Intelegi ideea cu procentele? On-topic: teapa. Cam cum a fost aseara la arena leilor cu aia cu ambulanta: a venit cu o poveste lacrimogena, copil salvat de la inec cu mar si apoi l-a adus pe necalificatul fara job sa devina administrator in firma in care sa investeasca acei lei. Povesti frumoase dar rupt de realitate. |
Posted 11 February 2021 - 14:42

N-am avut rabdare sa citesc mai mult de primele 2-3 linii; Exista o zicala "no free meal"... cand cineva iti promite multi bani, un castig aproape gratis... si iti cere bani, buletinul, numarul cardului, pin-ul de la telefon, inseamna ca vrea sa te pacaleasca si sa iti fure banii.
Dar, probabil ca tu si altii in situatia ta, n-o sa na creada. O sa zica ca suntem niste rautaciosi, invidiosi pe norocul care a cazut pe tine. Vorbeam odata cu un taximetrist, si imi spunea ca avea clienti din astia care mergeau sa depuna bani pentru nepotul din spital; sau avansul pentru ridicarea premiului; si incerca sa le spuna ca e vrajeala si sa nu arunce banii; si aia se uitau suspiciosi la taximetrist, si isi continuau planul. Peste un timp, daca se reintalneau, inceeau sa se planga ce ghinion au avut ca i-a pacalit ala... |
Posted 13 February 2021 - 08:52

Bro, mai usor cu matematica pe scari; si cu profitul ![]() Daca firma investeste 100 lei pe an si face 10% profit pe an, adica 10 lei pe an, asta nu inseamna ca face "in medie" ![]() |
Posted 13 February 2021 - 09:46

nu te mai intreba atât uitate cu Cristian Sima a fraierit oameni grei si considerați a fi inteligenți promițându-le câștiguri spectaculoase.. Adica tu chiar pui semnul egal intre Sima si un analfabet de pe olx? ![]() Pe pariu ca daca Sima venea la tine si-ti propunea o afacere, tu te bagai cu ochii inchisi, chiar iti spuneai ca ti-a pus mniezo mana-n cap? |
Posted 13 February 2021 - 09:54

cum sima i a fraierit pe inteligentii romaniei asa si ala de pe olx i a ars pe fraieri si eu nu prea cred in castiguri spectaculoase inafara de loto...
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users