Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...
 Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...
 

Apocalipsa Iudaica, Crestina si Musulmana

* - - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1
andreiioan2000

andreiioan2000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 14.01.2021
Apocalipsa prezentata in trei variante: cea iudaica, cea crestina, cea musulmana.  


1. Escatologia Iudaica :

Semnele venirii sfarsitului lumii conform cartilor lui  Ieremia,  Isaia si Ezekiel  
-Yaweh va  va elibera  poporul evreu din captivitatea babiloniana si il va transporta intr-un nou exod, spre Taramul Fagaduintei
-Yaweh va restaura Casa luI David  
-poporul evreu va construi   templul din Ierusalim   dupa ce va darama Moscheea Al-Aqsa
-Yaweh va crea un regent pentru Casa lui David - Mesia adevaratul, care va conduce poporul evreu intr-o lume a dreptatii si pacii . Acesta va cuceri Sinaiul de la Egipt, va cuceri Iordania si Libanul, va cuceri teritorii din fostul Babilon, adica Irak, si va zdrobi Siria, si va crea un mare Regat
-toate natiunile il vor recunoaste pe Zeul Israelului ca unicul si adevaratul ZEU
-Yaweh va invia toti mortii  si va crea un nou paradis si un nou Pamant
Anul 2240 va fi pentru ei anul 6000 de la data creatiei, poate atunci o sa fie ceva. Pentru evrei, anul 6000 este anul final din calendarul evreu inceput de la Geneza, anul
16 septembrie 2240/6000  va fi ultima zi pentru oameni, ultima zi de pedeapsa pentru pacatul stramosesc, se incheie cei 6000 de ani de penitenta pentru ca Eva si Adam au muscat din fructul interzis. Potrivit evreilor, planeta a fost creata de Yaweh in anul 3761 inaintea erei noastre dupa calendarul crestin.
Cei 6000 de ani vor ramane in istorie ca cele 6 milenii de truda   pentru oameni, asa cum au fost cele sase zile de creatie pentru Yaweh.
Cel de-al saptelea mileniu, care va incepe  pe 17 septembrie 6001, va fi mileniul de odihna pentru omenire, asa cum a fost cea de-a saptea zi pentru Yaweh.  
Va fi era Messianica,  mileniul sanctificat.  

1. 0 - 1000 Rishon / Duminica
2. 1000 - 2000 Sheini / Luni
3. 2000 - 3000 Shlishi / Marti
4. 3000 - 4000 Revii /  Miercuri
5. 4000 - 5000 Chamishi / Joi
6. 5000 - 6000 Shishi / Vineri
7. 6000 - 7000 Shabbat (Sabbath) / Sambata - Sabatul



Numai ca pentru crestini, acel Mesia evreiesc sau David reincarnat e  Antichristul/Falsul Profet,  iar pentru musulmani este Al-Masih-ad-Dajjal.


2. Escatologia Crestina
In Apocalipsa lui Ioan , semnele venirii sfarsitului lumii sunt urmatoarele:
Deschiderea celor sapte peceti
1. Venirea celor patru cavaleri ai Apocalipsei :Cavalerul Imperiului, Cavalerul Razboiului, Cavalerul Foametei si Cavalerul Mortii  - ascensiunea imperiilor, razoaiele, foamete si epidemii
2. Sufletele martirilor striga pentru razbunare la altarul insangerat  - persecutiile anti-crestine
3. Un mare cutremur  care intuneca Soarele, inroseste Luna si darama stelele de pe cer, cerul  se strange  ca un sul, toti muntii si toate ostroavele  se muta din locurile lor, si toti bogatii planetei se ascund in stancile muntilor si in pesteri - aduce a explozie nucleara, iar bogatii se ascund in buncare.
4. 144 000 de evrei din cele 12 triburi ale Israelului sunt pecetluiti pe frunte  pentru a fi salvati
5. Un inger arunca cu cadelnita cufoc spre Pamant, provocand tunete, fulgere, cutremur  -  suna a bombardier nuclear  sau a bombardier care lanseaza bombe cu napalm
6. Cei sapte ingeri suna din cele 7 trambite:  gridina cu foc care arde toata vegetatia,  un mare munte care cade in ocean ca un meteorit,  o stea numita Pelin care cade in izvoarele Pamantului si  contamineaza apele si raurile,   intunericul pogorat pe Pamant datorita smogului,  deschiderea gropii Abisului ca si cum ar fi un lansator de racheta intercontinentala , din care ies armate de lacuste cu cozi de scorpioni si chipuri de oameni  si armuri de fier si aripi zgomotoase,   meniti sa vateme paganii (elicoptere)
7. eliberarea celor 4 ingeri de la Eufrat pentru a mobiliza o armata de 2 milioane de calareti, care scot flacari si au chipuri de lei (tancuri)  care scot flacari si fum pe gura
8. un inger urias cu un picior pe  mare  si un picior pe uscat  isi face aparitia, avand o carte in mana   (STATUIA LIBERTATII DIN NEW YORK???)  care se dovedeste a fi dulce la gust , dar amara la suflet (Visul american?)
9. Construirea celui de-al treilea templu
10. Cei doi profeti care predica timp de 1260 de zile, imbracati in saci, care sunt executati.  
11. Aparitia unei femei imbracate in haina alba, cu soarele in spate, luna sub picioarele ei,  cu o coroana de 12 stele pe cap, care este insarcinata cu un prunc de sex masculin (Uniunea Europeana cu Turcia sau Biserica Crestina ? ).  Un Mare Dragon Rosu, insusi Satana, Diavolul Lucifer,  cu sapte capete, 10 coarne, 7 coroane pe cap (paganismul/ateismul/anticrestinismul), vrea sa o vaneze si sa-i manance copilul  , dar un vultur ii salveaza copilul, iar aranghelul Mihail il invine pe dragon si il alunga in iad.  
12. Prima Fiara cu sapte capete, cu infatisare de leu, leopard si us, cu  10 coarne, 10 coroane, cu nume de blasfemie, iese din Mare, creeaza un mare Imperiu si este venerata de multi oameni, iar Dragonul Satana ii da mandat de putere pentru 42 de luni, pana cand fiara este rapusa si ranita in urma unui atentat, avand un cap ranit, dar care  este vindecat. Fiara se retrage  de la putere. (pare a fi un mare general sau comandant israelian care va reface Marele Israel, care va crea guvernul mondial,  dar dupa aproape 4 ani, este asasinat)  
13. A Doua Fiara, PROFETUL MINCINOS, iese din Pamant, avand doua coarne de miel, dar care vorbeste ca un dragon. El il promoveaza pe Fiara din Mare printr-o imagine, o icoana, un ecran,  care a fost ranita intr-un atentat de asasinare.  Fiara aceasta primeste putere de la fiara precedenta, si ii forteaza pe toti oamenii sa poarte Semnul Fiarei -666, face minuni mari , face sa coboare focul din cer si ii persecuta pe toti.   (Este Profetul Fals, cel care se va naste in Israel si va construi al treilea templu, incercand sa creeze o noua religie mondiala si sa microcipeze populatia globala)
14. Se naste Fiul Omului.  
15. Sapte Ingeri arunca cele sapte Cupe ale Maniei pe Pamant pentru a lansa cele Sapte Urgii -  o ciuma, inrosirea marilor in sange,  seceta provocata de Soare, Intunericul,  Secarea Eufratului,  marele cutremur si marea grindina  care matura insulele si muntii (cred ca vorbeste despre schimbarile climatice, incalzirea globala, epuizarea petrolului si razboiul nuclear pentru ultimele rezerve de petrol)
16. Prabusirea Babilonului si a Tarfei Babiloniene (capitalismul, consumerismul comercial, materialismul). Caderea sa e jelita de comercianti, regi, marinari.  
17. Casatoria Mielului si marele festiv  - Batalia de la Armaghedon dintre toate natiunile si imperiile planetei, aparitia lui Isus.  
18. Judecarea celor doua Fiare, a Dragonului si a Mortii
19. Prima Fiara si  Falsul Profet sunt aruncati intr-un lac de foc
20. Dragonul/Satana  este inchis in adancuri pentru 1000 ani.
21. Martirii sunt inviati
22. Cei 1000 de ani de domnie Christica, pace si armonie. Dragonul  Satana este eliberat, dar este rapus din nou.
23. Razboiul dintre Gog si Magog
24. Judecata de Apoi - pacatosii condamnati la Pucioasa
25. Ierusalimul Ceresc vine sa-i ia pe oamenii buni si credinciosi si sa-i transporte spre un Cer si un Pamant Nou ( o noua planeta, caci Pamantul cel vechi va fi distrus)
26. Ierusalimul Ceresc are raul vietii, copacul vietii,  iluminare artificiala fara Soare (habitat spatial)




3. Escatologia Musulmana

Semnele  Mari ale Sfarsitului Lumii:
1. Imoralitate sexuala raspandita - apar bolile sexuale ca SIDA
2. Oamenii triseaza si insala in comerti si afaceri, si ca rezultat, apare foamea, calamitatile si opresiunea - bisnita corporatista
3. Lacomia  devine atat de mare ca bogatii retin ploaia din cer - schimbarile climatice
4. Incalcarea legamantului cu Allah  - ateismul si paganismul materialist
5. Barbatii si femeile se impartasesc in sange si ocolire, incep sa calatoreasca in lume  fiind atasati de  Dijnn , cauzand rautate  - turismul de azi ???
6. Luptele religioase intre sunniti si siiti
7. Turcii vor domina   pamanturile arabe si ii vor birui pe romani, dar  vor cuceri fara succes  Constantinopolul, iar copii lor, otomanii, vor reusi sa cucereasca Constantinopolul si sa creeze un mare imperiu.  
8. Soarele va rasari de la Apus in ziua de Vineri, ziua cand va incepe sfarsitul lumii  

Alte semne:
  • Venirea lui Al-Masih ad-Dajjal, falsul profet inselator,  care va avea chip ca de fagure, un ochi orb,  care se va naste in Est si va practica miracole ca Isus si va fi urmat de evrei, beduini, croitori, magicieni si de o armata de demoni (roboti?)
  • Respingerea hadithului
  • Raspandirea Prostitutiei, homosexualitatii,  incestului,  violului, pedofiliei si sodomiei
  • Raspandirea muzicii deocheate
  • Moscheele decorate
  • Femeile vor depasi barbati la numar
  • Poligamia ca standard
  • Abundenta Cutremurelor.
  • Cresterea cazurilor de defaimare, umilire si dizgratie
  • Razboaiele dintre evrei si musulmani
  • Nomazii vor construi cladiri inalte- ZGARIE-NORII
  • Femeile vor aparea goale in public, cu toate ca sunt imbracate-   bikini
  • Oamenii vor cauta cunoasterea la carturari mincinosi
  • Cresterea idolatriei, indecentei
  • Eufratul va fi acoperit de un munte de aur
  • Pamantul arabilor va fi plin de rauri si campii roditoare
  • Oamenii vor fi lacomi si vor creste preturile
  • Animalele salbatice vor comunica cu oamenii, iar oamenii vor comunica cu obiecte (calculatoare, telefoane?)
  • Natiunile vor dori distrugerea islamului
  • Barbatii isi vor nesocoti nevestele si mamele.
  • Vocile se vor auzi in moschei - aparitia microfoanelor?
  • Se va bea mult vin
  • Un rege arab va muri si va urma un dezacord privind Mecca si Medina.
Fiara din Pamant, cu doua coarne , va ataca Mecca si va distruge  lacasul de inchinare Kaaba si va milita pentru distrugerea Coranului.  
Un imens nor negru de fum   va acoperi pământul.  
Falsul mesia - anti-Hristos, Masih ad-Dajjal - va apărea cu mari puteri ca un om cu un singur ochi, cu ochiul drept orb și deformat ca un strugure. Deși credincioșii nu vor fi înșelați, el se va pretinde că este Dumnezeu, că deține cheile cerului și iadului și îi va rătăci pe mulți.  În realitate, raiul său este iadul, iar iadul său este raiul. Dajjal va fi urmat de șaptezeci de mii de evrei din Isfahan purtând șaluri persane.
Al-Masih ad-Dajjal va duce un mare razboi.
Dar va sosi Mahdi si cu Isus Christos cu armatele lor care il vor invinge pe Falsul Mesia. Isus va cobora din cer la arcada de vest, la est de Damasc, imbracat in haine galbene, si cu capul uns.  
Mahdi va conduce noul califat timp de 9 ani.
Dupa ce Mahdi va muri, Isus va deveni noul CONDUCATOR   si va instala pacea universala si justitia  care vor dura timp de 1000 ani, pana cand vor aparea Gog si Magog, triburi antice ce vor perturba pacea pe pamant .  Allah, la raspunsul rugaciunilor  adeptilor , ii va ucide pe acestia  umplandu-i de viermi  si trimitand pasari sa le  transporte cadavrele de pe meleaguri.  
Isus   va  rupe   crucea, va ucide porcii și va aboli taxa Jizya. Banii vor fi din abundență, astfel încât nimeni să nu-i accepte (ca daruri caritabile).  
Dupa ce isi va incheia domnia, Isus va muri.  
Musulmanii vor efectua ritualuri funerare si il vor ingropa in Orasul Medina alaturi de Mahomed, Abu Bakr si Umar.  

Dabbat al-Ard, sau Bestia Pământului, va ieși din pământ pentru a vorbi cu oamenii.  
A doua lovitură a trâmbiței va fi sunată, morții vor reveni la viață și un foc va ieși din Yemen care va aduna pe toți la Mahshar Al Qiy'amah (Adunarea pentru judecata finala ).
Toti oamenii, readusi la viata, vor fi goi  in fata lui Allah, si judecati pentru faptele lor.
Cei buni si credinciosi vor ajunge in rai, cei pagani si pacatosi vor ajunge in iad.

Edited by andreiioan2000, 09 February 2021 - 14:23.


#2
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Apocalipsa e un termen grecesc utilizat de NT, deci doar de crestini.
Ce treaba au evreii si crestinii cu asta numai tu stii.

#3
andreiioan2000

andreiioan2000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 14.01.2021
Stiu asta, dar suna aiurea "escatologie" pusa in titlu.  
Plus ca nu puteam sa pun "sfarsitul lumii" din moment ce si Coranul, si Biblia, si Talmudul anunta vremuri glorioase dupa ce va veni Mesia.

Contrar a ce se crede, specia umana chiar supravietuieste pe termen nedefinit, doar ca sunt selectati doar cei mai buni sa supravietuiasca dupa marea judecata pe noul pamant.

Nu vad deloc sfarsitul lumii, poate sfarsitul planetei asteia, insa cativa oameni vor supravietui pe alta planeta.

Edited by andreiioan2000, 09 February 2021 - 14:28.


#4
apocalipsul

apocalipsul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,481
  • Înscris: 26.01.2014
da!
total de acord...

Edited by apocalipsul, 09 February 2021 - 14:45.


#5
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,516
  • Înscris: 30.10.2003

View Postandreiioan2000, on 09 februarie 2021 - 14:23, said:


24. Judecata de Apoi - pacatosii condamnati la Pucioasa

Despre Pucioasa - prezentare, informatii, poze si recomandari
Pucioasa a primit un rating de 4.7 / 5 de la clientii Direct Booking (6 opinii in perioada 30.10.2017 - 11.10.2020). Vezi impresii turisti despre Pucioasa, Muntenia

Oras statiune balneara de peste 170 de ani, asezata pe cursul superior al Ialomitei la 21 km nord de municipiul Targoviste si o altitudine de aproximativ 400m, Pucioasa beneficiaza de o pozitie frumoasa deschisa, de o parte si de alta cu dealuri taraganate de sub care tâsnesc binefacatoarele izvoare de pucioasa (sulfuroase), de unde i se trage si numele de Pucioasa.
Principalii factori naturali de cura sunt apele minerale slab mineralizate, sulfuroase, sulfatate, bicarbonatate, calcice, sodice clorurate si climatul agreabil cu veri racoroase. Localitatea Pucioasa se afla pe cursul superior al raului Ialomita, se invecineaza cu orasul Fieni si este amplasata la circa 100 km de trei mari orase ale tarii: Bucuresti (unde se afla cel mai apropiat aeroport), Brasov si Pitesti.
Statiunea Pucioasa a devenit cunoscuta pe harta tarii prin apele ei tamaduitoare, intrate in circuitul european, gratie academicianului Bernarth Lendwai Alfred, care le popularizeaza cu ocazia Expozitiei de la Viena, din anul 1873, statiunea noastra ocupand primul loc, inregistrand procentul cel mai mare de substante minerale la litru. De la descoperirea acestor ape minerale, interesul pentru folosirea lor a crescut constant, dupa ce despre ele au vorbit, intr-o forma sau alta, o serie de medici si chimisti sau vizitatori romani si straini.
Climatul de deal, cu temperatura medie anuala de peste 10 grade Celsius si cu precipitatii de 750 mm anual, ca si existenta apelor minerale, face ca statiunea sa fie recomandata pentru tratamentul afectiunilor reumatismale, posttraumatice, neurologice, periferice si centrale, respiratorii, dermatologice si cardio-vasculare. De asemenea, aici sunt tratate cu bune rezultate boli de nutritie, de metabolism si afectiuni specifice unor boli profesionale. Tipuri de proceduri: bai calde cu ape minerale in cazi si bazine, bai de plante, impachetari cu parafina, termoterapie, kinetoterapie, inhalatii, aerosoli, electroterapie
Cai de acces:
feroviara: gara Pucioasa pe linia Bucuresti-Titu-Pietrosita;
rutiera: pe drumul national 1 Bucuresti-Targoviste-Sinaia la 20km nord de Targoviste si 40km de Sinaia.


Parca nu suna asa rau!

#6
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,615
  • Înscris: 12.06.2010
Si zici ca nu s-au pus inca de acord!?
Considera problema rezolvata, Spagoveanu va aranja 2 sau 3 apocalipse daca e nevoie, date flotante, la cerere. Luati bon de ordine va rog, sa nu fie aglomeratie!

Edited by lucianburjuiul, 09 February 2021 - 15:47.


#7
PiticVerde

PiticVerde

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,749
  • Înscris: 12.09.2015
E clar,userul andreiioan2000 e Dore666.

#8
romanul10

romanul10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 700
  • Înscris: 07.05.2020
Foarte posibil sa fie Dorel666.

#9
Fjell

Fjell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 21.08.2012
Pot completa la chestia musulmana ? Va aparea barbosul pedofil, alaturi de fro 7000 de virgine numai bune de...facut dragoste, si va decapita tot ce este Kafir !

View PostPiticVerde, on 09 februarie 2021 - 16:47, said:

E clar,userul andreiioan2000 e Dore666.

:D :D :D

O sa apara barbosul pedofil, inconjurat de o armata de virgine, si va dicta vrajeala cu Apocalipsa ! Cu cat decapitezi mai mult sau ..ti mai multe virgine, Raiul e mai larg !
Baga  o pauza, vezi scorul la meciu cu Stiaua, revino-ti !

#10
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,590
  • Înscris: 03.11.2011
Ce se întâmplă cu tot ce este viu, când vine apocalipsa?

Până acum au fost vreo cinci, șase extincții.
Care o fi diferența dintre apocalipsă și extincție?
Până acum am avut doar apocalipsa dinozaurilor?

Cele trei apocalipse, specificate în subiect, se cam bat cap în cap. Care o fi cea adevărată?

Edited by barbu78, 11 February 2021 - 12:52.


#11
apocalipsul

apocalipsul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,481
  • Înscris: 26.01.2014
hai cu hermenauticaaaa...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate