![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Imprimanta color
Last Updated: Apr 08 2006 18:14, Started by
adina1971
, Mar 26 2006 22:10
·
0

Posted 26 March 2006 - 22:10

Buna Ziua
Trebuie sa cumpar o imprimanta color,una HP,cu urmatoarele caracteristici: 1.rezolutie buna 2.max A3 SAU A2 3.pt. orice hartie:de diferite grosimi,lucioasa,cu pori,fotograficaetc. 4.consumabile mai ieftine 5.pret cat mai mic pe copie 6.cat mai multe pagini pe luna(peste 100000) 7.pana in 2000 RON Poate ma ajuta cineva cu un sfat bun!!!!. |
Posted 26 March 2006 - 22:44

din pacate la un pret de maxim 2000 ron si sa printeze peste 100000 de pagini pe luna ,sa fie si A3 sau A2 maxim nu exista imprimanta noua nici la HP nici la alt producator.
|
Posted 27 March 2006 - 16:37

Cred ca glumesti...
De exemplu: HP Color LaserJet 3000 Printer - DE LA 3839 RON Print technology In-line colour laser printing technology Print Technology Resolution HP ImageREt 2400 Print quality (colour, best quality) Up to 600 x 600 dpi Print Speed (Colour, Normal Quality, A4) Up to 15 ppm Print speed (black, normal quality, A4) Up to 29 ppm First page out (black, A4) Less than 11 sec (from Ready) Processor type MIPS 20KC Processor speed 533 MHz Pages per month Up to 60,000 Ceea ce doresti tu sare de 5000 RON... |
Posted 27 March 2006 - 19:12

Buna Ziua Trebuie sa cumpar o imprimanta color,una HP,cu urmatoarele caracteristici: 1.rezolutie buna 2.max A3 SAU A2 3.pt. orice hartie:de diferite grosimi,lucioasa,cu pori,fotograficaetc. 4.consumabile mai ieftine 5.pret cat mai mic pe copie 6.cat mai multe pagini pe luna(peste 100000) 7.pana in 2000 RON Poate ma ajuta cineva cu un sfat bun!!!!. |
Posted 30 March 2006 - 01:04

ie-te un HP Deskjet 9800 ...
dar cum ziceau si cei de mai sus, cu costul ala .... mai rar .... oricum pentru un cost/pag bun e recomandat Canon ... |
Posted 07 April 2006 - 13:00

Am tot cautat informatii despre imprimante
Majoritatea imi recomanda un model HP,insa raportul pret/pagina este cam mare Altii spun ca acest raport este bun in cazul imprimantei cannon,dar acestea au probleme cu capul de scriere Se pare ca este greu de inlocuit si se gaseste greu Poate cineva sa-mi spuna daca diferenta de calitate este mare intre cannon si hp sau daca o imprimanta laser este mai buna decat una deskjet,adica daca imprima mai bine pe hartie lucioasa? Multumesc. |
Posted 08 April 2006 - 17:37

Am tot cautat informatii despre imprimante Majoritatea imi recomanda un model HP,insa raportul pret/pagina este cam mare Altii spun ca acest raport este bun in cazul imprimantei cannon,dar acestea au probleme cu capul de scriere Se pare ca este greu de inlocuit si se gaseste greu Poate cineva sa-mi spuna daca diferenta de calitate este mare intre cannon si hp sau daca o imprimanta laser este mai buna decat una deskjet,adica daca imprima mai bine pe hartie lucioasa? Multumesc. Incearca la Producton. Sunt doctori. |
Posted 08 April 2006 - 18:14

diferenta de calitate nu e deloc mare intre hp si canon. o imprimanta laser poate printa color pe aceleasi medii
ca si imprimantele inkjet,poate nu chiar la aceleasi rezolutii ca cele inkjet foto dar cartusele color la imprimantele laser pot printa un numar MULT mai mare de pagini decit cele inkjet.daca nu ai un numar mare de pagini color de printat ia un inkjet. la laser cele mai bune si fiabile sunt kyocera-mita iar la inkjet parerile sunt impartite intre canon si hp.ca nr de imprimante vandute in ro hp e de departe marca cea mai vanduta. printershop pare sa aiba cea mai mare oferta de imprimante.discuta cu ei. Edited by CUSTOMERCUS, 08 April 2006 - 18:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users