Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

rtorrent - scripting

TV LG 49UB850V-ZD, musculita in e...

Montare clapeta antiretur la hota
 laptop nou + licenta windows

Unbelievable - De Necrezut -2019 ...

Recomandare achizitie instant ap...

Cand iau pensia pensionarii a car...
 Verificare gaze

Liza electrica cu catarg sau stiv...

Tazz & Kaufland

Router wireless ZTE ZXHN H3601, D...
 Amplificator pentru boxe Z906

TVA 5 sau 19%

VW ID3 facelift 2023

Taxare autoconsum prosumatori
 

Transfer fisiere in laptop - Samsung S10 Plus

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
mariustm32

mariustm32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 10.11.2015
Buna ziua. Detin un Samsung Galaxy S10 Plus si as vrea sa imi copiez toate pozele si videoclipurile in laptop prin cablu. Problema este ca atunci cand conectez cablul la laptop si la telefon, el doar se incarca, nu imi apare ceva sa ii dau "allow" sau "deny". Nu imi apare nimic in laptop care sa imi recunoasca telefonul sau ceva...e pur si simplu incarcare si atat. Este vreo setare prin telefon care trebuie facuta pentru a fi vazuta in windows sau o setare in laptop ? Multumesc anticipat.

#2
Minimalistul

Minimalistul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 837
  • Înscris: 13.02.2016
La panoul de control > dispozitive, nu-ti apare telefonul? Sau dupa ce bagi telefonul in laptop, uita-te pe telefon sa vezi daca nu-ti apare sa dai ceva permisiune, mie asa imi apare.

Edited by Minimalistul, 07 February 2021 - 14:57.


#3
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,495
  • Înscris: 31.03.2012
Trebuie sa instalezi driverul usb samsung, in laptop.

Edited by pasilla, 07 February 2021 - 15:02.


#4
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,332
  • Înscris: 01.01.2010
Intrebarea ta trebuia pusa pe ramura Windows, sau ce sistem de operare ai tu pe calculator.
Windows este foarte slab la capitolul comunicare prin USB, daca incerci si altceva si vezi diferenta.
Instaleaza, cu telefonul deconectat, driver-ul de aici.

#5
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,738
  • Înscris: 26.04.2007
din PlayStore descarca asta: https://play.google....r.file.explorer
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssstttttttttttttttttttttt ............ Posted Image
sa mai menționez ca nu are reclame ?!! .... nu mai are sens.

Iti configurezi ce vrei tu in el si cum vrei
si suporta multe metode de conectare si transfer.

#6
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,584
  • Înscris: 14.10.2004
Cat de tare.
Sa traiesti.Posted Image

#7
aiulianctin

aiulianctin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,107
  • Înscris: 17.11.2012
https://play.google....m.sand.airdroid

https://play.google....?id=com.airmore

#8
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,565
  • Înscris: 07.02.2011

 mariustm32, on 07 februarie 2021 - 14:29, said:

... atunci cand conectez cablul la laptop si la telefon, el doar se incarca, nu imi apare ceva sa ii dau "allow" sau "deny".
Daca ai cablu bun (ca e posibil sa fie doar de incarcare) si drivere instalate in pc,
iar la conectare tot nu iti apare nimic pe telefon,
activeaza Optiuni dezvoltator, apoi in Configurare USB Implicita - selecteaza Transfer de fisiere.
...

Edited by costeld69, 07 February 2021 - 17:05.


#9
tauru242

tauru242

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,048
  • Înscris: 06.09.2005

 mariustm32, on 07 februarie 2021 - 14:29, said:

Buna ziua. Detin un Samsung Galaxy S10 Plus si as vrea sa imi copiez toate pozele si videoclipurile in laptop prin cablu. Problema este ca atunci cand conectez cablul la laptop si la telefon, el doar se incarca, nu imi apare ceva sa ii dau "allow" sau "deny". Nu imi apare nimic in laptop care sa imi recunoasca telefonul sau ceva...e pur si simplu incarcare si atat. Este vreo setare prin telefon care trebuie facuta pentru a fi vazuta in windows sau o setare in laptop ? Multumesc anticipat.
Cand il conectezi cu un cablu de date ar trebui sa iti apara ca in screenshoturi.

Attached Files



#10
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,738
  • Înscris: 26.04.2007
soluția curata si eficienta este postata de mine mai sus....in #5
faci ce vrei cand vrei si in ce network vrei.

Nu ai nevoie sa il legi cu fir.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate