Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 [UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 

Hosting

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
DonAndrei

DonAndrei

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.02.2021
Salut, vreau si eu sa hostez un server pentru mine si 2 prieteni, si nu am chef sa platesc 5 eur pe un host cand pot sa-l fac eu la mine in pc (consider ca am un pc destul de bun). Cand deschid server.jar se deschide si dupa 3 secunde se inchide, ma uit in loguri si vad eroare '[Server thread/WARN]: **** FAILED TO BIND TO PORT!' am incercat sa fac port forwarding dar tot nu merge, am incercat porturi pe un site si toate sunt inchise. Nu stiu cum dar am reusit acum 2 saptamani sa conectez doar un tovaras, ca celuilalt ii dadudse eroare. Azi cand am reincercat amandurora le daduse eroare. Sunt abonat digi, cu abonament fiberlink 500

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
OS? Ferestre sau GNU/Linux? Server de ce? Nu e problema de ISP aici si nici de port forward cata vreme softul in sine nu porneste, "io" zic ca e de permisiuni dupa mesajul de eroare citat, sau incerci sa pornesti ceva care vrea sa foloseasca un port care e deja folosit de catre alt soft. Asa ca da detalii legate de ce faci acolo. Ce jar, ce sistem de operare, ce user, etc.

#3
DonAndrei

DonAndrei

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.02.2021

 MembruAnonim, on 07 februarie 2021 - 01:10, said:

OS? Ferestre sau GNU/Linux? Server de ce? Nu e problema de ISP aici si nici de port forward cata vreme softul in sine nu porneste, "io" zic ca e de permisiuni dupa mesajul de eroare citat, sau incerci sa pornesti ceva care vrea sa foloseasca un port care e deja folosit de catre alt soft. Asa ca da detalii legate de ce faci acolo. Ce jar, ce sistem de operare, ce user, etc.
Am windows 10 pro, vreau sa hostez un server de minecraft, in configul serverului am pus ip-ul pe care il gasesc pe speedtest la port am lasat 25565 de aici nu mai stiu ce sa fac. Daca sterg ip-ul si las gol nu imi da eroare.

#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,649
  • Înscris: 30.07.2003

 DonAndrei, on 07 februarie 2021 - 00:47, said:

FAILED TO BIND TO PORT!
Mesajul spune ca exista deja o aplicatie ce lucreaza pe acel port iar serverul tau nu poate fiindca e ocupat.

 DonAndrei, on 07 februarie 2021 - 00:47, said:

am incercat sa fac port forwarding dar tot nu merge
N-are legatura cu eroarea.

#5
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

 DonAndrei, on 07 februarie 2021 - 00:47, said:

nu am chef sa platesc 5 eur pe un host cand pot sa-l fac eu la mine in pc
Vad ca momentan nu prea poti, dupa ce scrii pe aici. Esti liber sa ma contrazici si sa demonstrezi ca poti, astfel incat sa nu platesti 5 euro pe un host.

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

 DonAndrei, on 07 februarie 2021 - 00:47, said:

Salut, vreau si eu sa hostez un server pentru mine si 2 prieteni, si nu am chef sa platesc 5 eur pe un host cand pot sa-l fac eu la mine in pc (consider ca am un pc destul de bun).
Puneti fiecare cate 10lei atunci când vine alocația și rezolvați problema.

#7
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,046
  • Înscris: 26.04.2007
platiti toti hostul si gata....
cine vrea sa joace si el pe serverul vostru mai intai plateste.,...
"cumpara sloturi" pe zile....

#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

 DonAndrei, on 07 februarie 2021 - 01:44, said:

Am windows 10 pro, vreau sa hostez un server de minecraft, in configul serverului am pus ip-ul pe care il gasesc pe speedtest la port am lasat 25565 de aici nu mai stiu ce sa fac. Daca sterg ip-ul si las gol nu imi da eroare.
CGN. IP-ul nu este pe masina pe care vrei tu sa faci caca maca server normal ca da eroarea aia. Si daca nu pui nimic si pornesti basina aia de server nu cumva iti functioneaza? Acu' daca "tovarasii" de partid sunt in alte retele si nu RDS si tu CGN iar e normal sa nu functioneze.

#9
DonAndrei

DonAndrei

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.02.2021
Eu am intrebat aici poate stia cineva sa ma ajute dar vad cca sunteti numai din astia care stiu daoar sa faca hate. Sunt nou in domeniu si nu stiu ce sa fac. Auzisem ca la digi s-au inchis porturile pentru securitate,

#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Pai chiar dacă nu-i CGN, nu poți sa faci bind direct la un ip public dacă pc-ul ăla nu-i conectat direct la internet. Adica serverul ala amărât îl caută prin interfețe, apoi moare cu eroarea de mai sus.

#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Logic, da' eram prea ocupat ca sa scriu totul corect cand am postat mai sus.

#12
DonAndrei

DonAndrei

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.02.2021
Atat mai intreb, are legatura cu nat? ca in alte jocuri am probleme cu el, in unele e type strict in altele moderate

#13
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Posibil sa fie de la CGN (Carrier Grade NAT), nu ai zis nimic de "tovarasii" de partid, si ei sunt clienti RDS sau nu? Ca daca nu sunt clienti RDS si tu esti in spate la CGN atunci nu ai ce face aka delegi un "tovaras" de partid sa tina "server-ul". Daca si ei sunt clienti RDS atunci CGN nu te impiedica sa faci ce vrei tu. Asa ca:
- daca nu pui nici un IP atunci porneste mizeria de server?
- daca poneste se poate conecta cineva la tine?
- ce IP ai pe router la serctiunea Internet / WAN?
- la mizeria aia cand o pornesti pui IP-ul privat pe care il primesti de la router (192.168.x.y) nu pui ce iti afiseaza nu stiu ce site.

Daca pe router la sectiunea Internet / WAN apare un IP din plaja 100.64.0.0 - 100.127.255.255 atunci esti in CGN si vezi ce am scris mai sus si ce am scris in reply-ul de mai sus. NAT-ul tau nu ar trebui sa afecteze daca port forward e facut corect.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate