![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Nu ma pot loga pe Telekom.ro
Last Updated: Feb 08 2021 08:07, Started by
cxdani
, Feb 06 2021 22:41
·
0

Posted 06 February 2021 - 22:41

Incerc sa ma logez pe telekom.ro pentru a plati factura.
Au un mod foarte ciudat de a accesa campurile user si parola. Te duci cu mouse-ul pe linkul MYACCOUNT din partea de sus a paginii, apoi apare un fel de popup, si ar trebui sa poti sa te duci cu mouse-ul in jos pe "Intra in contul tau". Problema e ca in momentul in care muti mouse-ul de pe linkul de sus, popup-ul dispare si nu ai cum sa te logezi. Am incercat pe Chrome, Firefox si Edge. Toate fac la fel. WTF is wrong with these people? Doar eu am problema asta, sau mai sunteti si altii? E de la mine, sau de la Telekom? |
Posted 06 February 2021 - 22:45

Mda. Confirm.
Eu am reusit, dar dupa multe incercari. Nu mai tin minte ce si cum am facut (weekendul trecut). Incearca reload de mai multe ori. Edited by pasilla, 06 February 2021 - 22:48. |
Posted 06 February 2021 - 22:48

Încercați aplicația dacă vreți să scăpați de interfața web.
![]() |
Posted 06 February 2021 - 22:50

Se lucreaza la site, dar la cum isi gonesc clientii nu stiu la ce folos.
|
Posted 06 February 2021 - 22:50

Posted 06 February 2021 - 22:51

Siteuri facute de tot felul de strumfi, experti in de toate si nimic. Vorba aia, ITisti romani campioni?
![]() https://my.telekom.ro/ssologin/ |
Posted 06 February 2021 - 22:51

Posted 06 February 2021 - 22:57

Am reusit din intamplare sa ma logez.
Faci drag cu mouse-ul la textul "MYACCOUNT" pe undeva in jos, pe langa "Intra in contul tau". In felul asta popup-ul nu mai dispare. |
Posted 06 February 2021 - 22:58

Incerc sa ma logez pe telekom.ro pentru a plati factura. Au un mod foarte ciudat de a accesa campurile user si parola. Te duci cu mouse-ul pe linkul MYACCOUNT din partea de sus a paginii, apoi apare un fel de popup, si ar trebui sa poti sa te duci cu mouse-ul in jos pe "Intra in contul tau". Problema e ca in momentul in care muti mouse-ul de pe linkul de sus, popup-ul dispare si nu ai cum sa te logezi. Am incercat pe Chrome, Firefox si Edge. Toate fac la fel. WTF is wrong with these people? Doar eu am problema asta, sau mai sunteti si altii? E de la mine, sau de la Telekom? Am patit acelasi lucru in seara asta. Am reusit dupa ce am incercat de cateva zeci de ori. Mai da cate un refres si mai incearca! |
Posted 06 February 2021 - 23:21

Incerc sa ma logez pe telekom.ro pentru a plati factura. Au un mod foarte ciudat de a accesa campurile user si parola. Te duci cu mouse-ul pe linkul MYACCOUNT din partea de sus a paginii, apoi apare un fel de popup, si ar trebui sa poti sa te duci cu mouse-ul in jos pe "Intra in contul tau". Problema e ca in momentul in care muti mouse-ul de pe linkul de sus, popup-ul dispare si nu ai cum sa te logezi. Am incercat pe Chrome, Firefox si Edge. Toate fac la fel. WTF is wrong with these people? Doar eu am problema asta, sau mai sunteti si altii? E de la mine, sau de la Telekom? Şi eu păţesc la fel dacă încerc de pe tabletă. Pot să-l accesez doar de pe laptop. NU vreau să-mi instalez aplicaţia. Mi se pare o porcărie să mă sileşti, ca abonat, să descarc aplicaţia ca să-mi plătesc factura! Asta după ce m-au anunţat că-mi scumpesc abonamentul ![]() |
Posted 06 February 2021 - 23:28

NU vreau să-mi instalez aplicaţia. Mi se pare o porcărie să mă sileşti, ca abonat, să descarc aplicaţia ca să-mi plătesc factura! Buey, daca vrei sa fii smecher, instaleaza aplicatia, Altfel nu ai acces la informatii, decat daca astepti ca fraierul ! Edited by pasilla, 06 February 2021 - 23:29. |
|
Posted 06 February 2021 - 23:29

Click cu mouse și te duci până jos.
Drag and drop. Merge așa. Credeam că la mine e ceva. |
Posted 06 February 2021 - 23:35

Posted 07 February 2021 - 07:50

Pe PC.
Click și drag and drop. De sus din dreapta de pe profil până mai jos pt conectare. La mine așa a mers |
Posted 07 February 2021 - 10:03

Tot asa fac si eu: drag pana pe "Intra in contul tau" si apoi click. Dupa log-in fac iarasi drag pana pe "Sumar profil" ca sa ajung la factura.
O porcarie; nu imi dau seama de ce se intampla chestia asta. Adevarul este ca am si aplicatia si de obicei intru acolo. |
Posted 07 February 2021 - 15:34

Să inteleg că linkul lăsat de mine mai sus nu funcționează la voi și sunt necesare diverse artificii?
|
|
Posted 07 February 2021 - 15:44

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users