![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Rambursare anticipata credit bcr si asigurare de viata
Last Updated: Jan 26 2021 15:48, Started by
DuskGerman
, Jan 25 2021 20:33
·
0

Posted 25 January 2021 - 20:33

Am un credit de nevoi persoanale care mai are 1 an pana la data scadenta.
Minunata banca bcr nu discuta cu tine fara programare asa ca ma documentez ai eu pe internet pana sa ajung la o discutie cu ei, sa am bani pregatitit si actele si ideile. Ma intereseaza persoane care au stins credite bancare, procedura. Vreau sa sting si asigurarea respectiva in aceeasi timp cu creditul. Care este procedura? Te duci pregatit cu bani, probabil consultantul financiar iti face o chitanta si mergi si platesti la casierie sumele respective si apoi te duci la consultant sa faca inchiderea. Asigurarea de viata o inchide consultantul financiar in aceeasi timp cu creditul? |
Posted 25 January 2021 - 20:43

Nu stiu cum e pt.creditul de nevoi personale, dar la.anticipat se 8nchide automat asigurarea, fiind calculata pt valoarea ramasa, pana l.achitare completa. Nu esti obligat sa ai banii sa platesti pe loc, e suficient sa pui intrebarea, nu esti si obligat sa platesti, dar va trebui in caxul asta sa faci 2 drumuri. S-ar putea sa ai o taxa de rambursare anticipata de platit
|
Posted 25 January 2021 - 20:49

In contract zice 1% taxa rambursare anticipata dar nu zicea nimic despre procedura.
Vreau sa stiu daca in idee treburile sunt asa de simple, sa ma duc cu bani si pe loc sa stinga creditul si asigurarea. Poate sa inchida si contul bancar si cardul atasat? Fiind totusi pandemie vreau sa evit cat mai mult drumurile. Edited by DuskGerman, 25 January 2021 - 20:52. |
Posted 25 January 2021 - 21:01

In contract zice 1% taxa rambursare anticipata dar nu zicea nimic despre procedura. Vreau sa stiu daca in idee treburile sunt asa de simple, sa ma duc cu bani si pe loc sa stinga creditul si asigurarea. Poate sa inchida si contul bancar si cardul atasat? Fiind totusi pandemie vreau sa evit cat mai mult drumurile. |
Posted 25 January 2021 - 21:02

alimenteaza contul cu suma ramasa de plata,la banca te duci sa semnezi actele si in principiu in aceeasi zi vor retrage banii si inchide creditul,pentru a inchide si contul teoretic e posibil dar trebuie sa fie pe 0 contul
|
Posted 25 January 2021 - 21:36

Mie dragutii astia mi-au marit rata, pentru ca nu mai incasez salariul la ei in cont.Le-am spus''fratilor, nu mai incasez deloc salariu, sunt somer!''Nu conteaza, asta e.
Scuze.. |
Posted 25 January 2021 - 21:50

Eu pentru rambursare anticipata la PrimaCasa, transfer suma in cont si doar sunt in CallCenter unde fac solicitarea. In aprox 2 zile se rezolva.
Poti intreba in CallCenter care ar fi procedura. Poate faci telefonic rambursarea si la banca te mai duci doar pentru a primi adresa de inchidere a creditului. Edited by mannyx92, 25 January 2021 - 21:50. |
Posted 25 January 2021 - 21:53

Asigurarea nu trebuie s-o inchizi. Se inchide de la sine in momentul in care va expira, pentru ca logic, nu-i asa?, nu o vei mai plati.
|
Posted 25 January 2021 - 22:06

Nu ai asigurare? ![]() |
Posted 25 January 2021 - 22:15

Bine de știut:
(3) Creditorul nu are dreptul să aplice penalizări, să perceapă compensație sau orice alte costuri de la consumator în cazul rambursării anticipate. Art. 43. - În situația în care creditul este rambursat anticipat și există un contract de asigurare atașat creditului, consumatorul poate opta fie pentru menținerea în vigoare a contractului de asigurare, cu încheierea unui act adițional în vederea schimbării beneficiarului asigurării, fie pentru încetarea valabilității acestuia, cu posibilitatea restituirii diferenței de primă aferentă perioadei rămase, conform prevederilor condițiilor de asigurare. https://lege5.ro/gra...geydimrygmztooa Eu înțeleg că acel 1% este contrar legii. Dar poate am înțeles eu greșit. Legea este OU 52/2016. |
|
Posted 25 January 2021 - 22:36

Toate bancile percep 1% daca ai credit cu dobanda fixa si 0% la cele cu dobanda variabila. E cam neclara legea din pacate
|
Posted 25 January 2021 - 22:39

Mie dragutii astia mi-au marit rata, pentru ca nu mai incasez salariul la ei in cont.Le-am spus''fratilor, nu mai incasez deloc salariu, sunt somer!''Nu conteaza, asta e. Scuze.. De curiozitate, cu cat ai dobanda mai mare? |
Posted 26 January 2021 - 07:14

Mie dragutii astia mi-au marit rata, pentru ca nu mai incasez salariul la ei in cont.Le-am spus''fratilor, nu mai incasez deloc salariu, sunt somer!''Nu conteaza, asta e. Scuze.. Ei nu fac decat sa respecte contractul semnat intre tine si ei. |
Posted 26 January 2021 - 15:48

Toate bancile percep 1% daca ai credit cu dobanda fixa si 0% la cele cu dobanda variabila. E cam neclara legea din pacate Neclara dar se aplica. La ING, dobanda variabila, 0% comision de rambursare. Si apropos de asigurare, oricum expira in 30 de zile. Am mai platit alea 30 de zile si apoi am anuntat ca nu mai doresc nici o asigurare. Case solved. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users