![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Marfa paletizata
Last Updated: Jan 31 2021 23:54, Started by
Vlad132
, Jan 23 2021 16:24
·
0

Posted 23 January 2021 - 16:24

Salutare. De unde se poate cumpara marfa paletiaza din Europa? De preferat din Germania. Am vazut foarte multe anunturi pe OLX unde se vand paleti cu diferite solduri. M ar ajuta daca stiti diverse site uri care se ocupa cu asa ceva sau depozite. Multumesc.
|
Posted 23 January 2021 - 18:48

Cate raspunsuri ai ? in afara de mine care sunt OFF
No acum vezi exact cam cum merge treaba. Te-ai prins .... ca nimeni nu va da degeaba sursa de venit ... |
Posted 24 January 2021 - 21:40

Vlad132, on 23 ianuarie 2021 - 16:24, said:
Salutare. De unde se poate cumpara marfa paletiaza din Europa? De preferat din Germania. Am vazut foarte multe anunturi pe OLX unde se vand paleti cu diferite solduri. M ar ajuta daca stiti diverse site uri care se ocupa cu asa ceva sau depozite. Multumesc. |
Posted 30 January 2021 - 00:50

Majoritatea sunt niște gunoaie defecte, cam 5% sunt recuperabile. Găsești destule dacă știi unde să cauți, eu nu-ți dai idei pentru că sunt sigur ca tot în RO vrei sa le aduci. E relativ noua treaba pentru români, pănă se prind ca cumpăra gunoi la palet mai durează
|
Posted 30 January 2021 - 08:25

Sebannu as vrea sa iau un palet doi sa vad daca chiad poti lua ceva de pe ei.. daca sunt gunoaie le arunc si aia e am iesit in pierdere. Am mai vazut ca exista tot in Germania licitatii de bagaje pierdute in aeroport si asta suna interesant. Sunt curios ce se intampla cu cele de pe Otopeni
|
Posted 31 January 2021 - 23:54

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users