![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
SRL pentru foodpanda, glovo
Last Updated: Jan 19 2021 10:35, Started by
Kimi15
, Jan 18 2021 14:13
·
0

Posted 18 January 2021 - 14:13

Salutare,
As vrea sa ma apuc de livrat prin foodpanda sau glovo. Am deja un SRL dar trebuie sa-i fac niste modificari cu ocazia asta. Dilema mea ar fi, ce conditii trebuie sa indeplineasca SRLul ca sa ma pot inscrie ca si partener. Din ce am citit, am nevoie de SRL cu caen de curierat (5320). Trebuie sa fiu platitor de TVA? Daca fac un contract de comodat pentru autoturismul meu/cuiva, pot deduce integral costurile cu combustibilul si alte cheltuieli de intretinere (revizii, RCA samd)? Daca bine am inteles, eu facturez catre foodpanda, de exemplu, suma pe care mi-o datoreaza in urma livrarilor efectuate. Mai departe, imi scot eu banii prin salariu sau dividende. Mai am nevoie de alte informatii care mi-au scapat? Multumesc. |
Posted 18 January 2021 - 16:39

|
Posted 19 January 2021 - 10:35

Din cate stiu, daca folosesti masina pentru curierat (si ai CAEN), nu ai nevoie de foaie de parcurs. Masina va fi a mea personala.
Dividende, daca nu ma insel, poti scoate trimestrial. Deci nu vad rostul de a ma trece ca si angajat daca am deja asigurare medicala. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users