![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
UBB Cluj Informatica
Last Updated: Jan 18 2021 22:37, Started by
andreii4563
, Jan 17 2021 10:17
·
0

Posted 17 January 2021 - 10:17

Salut,
Ca sa intri la UBB iti trebuie obligatoriu bac la info, nu? Ma cert cu niste prieteni pt ca ei tot stiu pe cativa care au intrat cu bac la fizica la UBB Info, ceea ce mi se pare destul de ciudat. Se poate asa ceva? Sa dai bac la fizica, admitere la mate si sa intri la Info? |
Posted 17 January 2021 - 10:26

https://www.cs.ubbcl...-nivel-licenta/
![]() |
Posted 17 January 2021 - 11:11

Ti s-a raspuns deja pe un alt topic, cu linkuri si tot: https://forum.softpe...onomica-pareri/
In plus informatiile sunt disponibile pe site-ul facultatii de matematica si informatica si ti s-a dat link spre ele si acolo, desi ar trebui sa stii si tu sa le gasesti daca tot vrei sa mergi pe domeniul asta. Edited by utopium, 17 January 2021 - 11:12. |
Posted 17 January 2021 - 11:43

Imi amintesti de mine cand eram curios cu tot felul de detalii de acest gen
![]() |
Posted 17 January 2021 - 12:24

utopium, on 17 ianuarie 2021 - 11:11, said:
Ti s-a raspuns deja pe un alt topic, cu linkuri si tot: https://forum.softpe...onomica-pareri/ In plus informatiile sunt disponibile pe site-ul facultatii de matematica si informatica si ti s-a dat link spre ele si acolo, desi ar trebui sa stii si tu sa le gasesti daca tot vrei sa mergi pe domeniul asta. ![]() + ca nu eram sigur |
Posted 18 January 2021 - 04:20

Si nu sunt suficient de clare detaliile de pe site-ul facultatii? Vezi undeva sa scrie de Bac la fizica?
Oricum sper ca esti constient ca regulile de admitere se tot schimba, ce a fost valabil anul trecut sau acum 2 ani poate sa nu mai fie acum. Bacul la mate e o gluma proasta fata de ce matematica vei face acolo, deci daca nu poti lua cu usurinta peste 9 la Bac oricum nu prea ai ce cauta la sectia asta. Edited by utopium, 18 January 2021 - 04:30. |
Posted 18 January 2021 - 08:06

utopium, on 18 ianuarie 2021 - 04:20, said:
Si nu sunt suficient de clare detaliile de pe site-ul facultatii? Vezi undeva sa scrie de Bac la fizica? Bacul la mate e o gluma proasta fata de ce matematica vei face acolo, deci daca nu poti lua cu usurinta peste 9 la Bac oricum nu prea ai ce cauta la sectia asta. Are dreptate în procentaj de 100%. |
Posted 18 January 2021 - 09:55

Posted 18 January 2021 - 10:53

Daca Bacul la mate reprezinta o problema (de genul ca nu poti lua o nota suficient de buna incat sa o folosesti la admitere), chiar si 5-ul ar putea fi problematic. Nivelul matematicii din FMI e cu multe nivele peste ce se da la Bac. Dar oricum din moment ce dai examen de matematica la admitere, si la ala vei avea mari probleme daca Bacul e o problema.
Ca idee, majoritatea celor admisi anul trecut au avut 10 la Bac la mate/info, iar cea mai mica nota intre admisi la Bac din ce vad a fost 9.50: https://www.cs.ubbcl...tica romana.pdf si chiar si aia e o exceptie, de obicei nu prea sunt note sub 9.85 Deci daca nu iei macar 9.50 la Bac (la mate/info) nu are sens sa dai aici ... si chiar si la 9.50 te trage in jos. Edited by utopium, 18 January 2021 - 10:54. |
Posted 18 January 2021 - 11:13

utopium, on 18 ianuarie 2021 - 10:53, said:
Daca Bacul la mate reprezinta o problema (de genul ca nu poti lua o nota suficient de buna incat sa o folosesti la admitere), chiar si 5-ul ar putea fi problematic. Nivelul matematicii din FMI e cu multe nivele peste ce se da la Bac. Dar oricum din moment ce dai examen de matematica la admitere, si la ala vei avea mari probleme daca Bacul e o problema. Ca idee, majoritatea celor admisi anul trecut au avut 10 la Bac la mate/info, iar cea mai mica nota intre admisi la Bac din ce vad a fost 9.50: https://www.cs.ubbcl...tica romana.pdf si chiar si aia e o exceptie, de obicei nu prea sunt note sub 9.85 Deci daca nu iei macar 9.50 la Bac (la mate/info) nu are sens sa dai aici ... si chiar si la 9.50 te trage in jos. ![]() matematica nu este o problema, pot sa iau cu usurinta 10 la bac, iar la admitere... trebuie sa mai lucrez eu initial am intrebat daca se poate intra si cu bac la fizica pt ca un prieten mi-a zis ca stie pe cineva care a intrat cu bac la fizica, intrucat pe site scrie ca poti sa alegi nota ORI la mate ORI la info ![]() mersi oricum tot asa, cum se intra la Info Engleza? am auzit (de la acelasi prieten) ca se intra mai usor la engleza decat la romana e adevarat? |
|
Posted 18 January 2021 - 17:20

andreii4563, on 18 ianuarie 2021 - 11:13, said: mersi de informatii ![]() matematica nu este o problema, pot sa iau cu usurinta 10 la bac, iar la admitere... trebuie sa mai lucrez eu initial am intrebat daca se poate intra si cu bac la fizica pt ca un prieten mi-a zis ca stie pe cineva care a intrat cu bac la fizica, intrucat pe site scrie ca poti sa alegi nota ORI la mate ORI la info ![]() mersi oricum tot asa, cum se intra la Info Engleza? am auzit (de la acelasi prieten) ca se intra mai usor la engleza decat la romana e adevarat? O fi intrat el cu bac la fizica dar la cuantumul notei de admitere i s-a pus bacul la matematica nu fizica. La informatica-engleza de regulă sunt note mai mici (nu cu mult) pentru că există și proba orală de engleză, și nu toți vor. |
Posted 18 January 2021 - 18:45

WishShadow, on 18 ianuarie 2021 - 17:20, said:
O fi intrat el cu bac la fizica dar la cuantumul notei de admitere i s-a pus bacul la matematica nu fizica. La informatica-engleza de regulă sunt note mai mici (nu cu mult) pentru că există și proba orală de engleză, și nu toți vor. acum ca am aflat si de profilul asta m-as duce acolo, doar nu am luat C2 cu A degeaba ![]() |
Posted 18 January 2021 - 22:37

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users