Veti ramane la Orange dupa preluarea serviciilor fixe ale Telekom?
Last Updated: Jul 08 2021 01:14, Started by
toto_riina
, Jan 16 2021 08:50
·
0

Posted 16 January 2021 - 08:50

V-ati gandit ce veti face, mai ales ca suntem in ultimele luni de existenta ale Telekom servicii fixe? Veti rezilia cu ei inainte de preluarea efectiva de catre Orange sau veti astepta oferta celor de la ORO si veti decide in functie de aceasta? Cate luni de contract cu TKR mai aveti?
|
Posted 16 January 2021 - 09:05

Si cu satelitul pana la urma cum ramane, il vor inchide sau va mai ramane in continuare pe Hellas ?
|
Posted 16 January 2021 - 09:10

De ce n-ai rămâne la Orange? Cu ce te încurcă preluarea Telekom fix?
|
Posted 16 January 2021 - 09:15

Fiindca aia au alte preturi, alta grila de programe etc. Care s-ar putea sa nu convina multora dintre abonatii actuali ai Telekom. Zic si eu. Tre' sa luam in considerare toate variantele, nu?
Edited by toto_riina, 16 January 2021 - 09:16. |
Posted 16 January 2021 - 09:30

Cred că m-am exprimat corect.
De ce n-ai rămâne la Orange? Care ăia au alte prețuri? |
Posted 16 January 2021 - 10:04

eu m-as muta de la orange din motive ideologice, din pacate, nu am decat digi. in zona, mai rau.
daca imi muta si numerele de mobil la orange, ma mut inapoi la telekom. |
Posted 16 January 2021 - 10:55

Si eu m-as muta la orange cu servicii fixe doar ca unde locuiesc nu au acoperire. Din experienta mea ca si client, orange mi se pare cel mai ok
|
Posted 16 January 2021 - 10:56

Eu nu am de ales. Nu am rds în scara blocului, deși celelalte scări au.
|
Posted 16 January 2021 - 11:31

Initiator - pai ai formulat gresit, fix invers (uite, lumea a inteles altceva)
Corect era: Veti ramane la Telekom dupa preluarea serviciilor fixe ale Telekom de catre Orange?
Cred că m-am exprimat corect. De ce n-ai rămâne la Orange? Care ăia au alte prețuri? Te-ai exprimat corect. El a formulat aiurea. |
Posted 16 January 2021 - 12:06

Nu, m-am exprimat corect, fiindca dupa preluarea Telekom servicii fixe de catre ORO, acesta (divizia Telekom fix) nu va mai exista, fiind infiintata o noua companie a ORO servicii fixe! Nu ai cum sa mai ramai la ceva ce NU mai exista, logic!
|
|
Posted 16 January 2021 - 12:16

Nu, m-am exprimat corect, fiindca dupa preluarea Telekom servicii fixe de catre ORO, acesta (divizia Telekom fix) nu va mai exista, fiind infiintata o noua companie a ORO servicii fixe! Nu ai cum sa mai ramai la ceva ce NU mai exista, logic! Trebuia totusi formulat in mai multe cuvinte (cu mai multi determinanti in fraza) |
Posted 16 January 2021 - 12:17

Posted 16 January 2021 - 12:19

Eu am intrebat la NextGen si nu stie nimeni ce a cumparat Orange de la Telekom. Au zis ca oricum v-a dura pana la doi ani preluarea. Atunci despre ce sa ne dam cu parerea? In doi ani expira orice contract
|
Posted 16 January 2021 - 12:30

Posted 16 January 2021 - 12:41

V-ati gandit ce veti face, mai ales ca suntem in ultimele luni de existenta ale Telekom servicii fixe? Veti rezilia cu ei inainte de preluarea efectiva de catre Orange sau veti astepta oferta celor de la ORO si veti decide in functie de aceasta? Cate luni de contract cu TKR mai aveti? Am contract cu Telekom - servicii telefonie (fixă) din 2002, pe durată nelimitată. Ulterior am adăugat şi celelalte servicii fixe (TV interactivă, HBO ş.a.). Să înţeleg că se va modifica grila de programe? sau ce? Puţin îmi pasă că scrie Orange sau Telekom pe factură. Important e să pot beneficia de serviciile pe care le doresc şi le solicit. |
|
Posted 16 January 2021 - 12:50

De ce ar face orange oferta? Va preia contractele nu va asteptati la orferte
Am contract cu Telekom - servicii telefonie (fixă) din 2002, pe durată nelimitată. Ulterior am adăugat şi celelalte servicii fixe (TV interactivă, HBO ş.a.). Să înţeleg că se va modifica grila de programe? sau ce? Puţin îmi pasă că scrie Orange sau Telekom pe factură. Important e să pot beneficia de serviciile pe care le doresc şi le solicit. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users