Samsung S21 Ultra
Last Updated: Dec 07 2023 09:47, Started by
Mr_Hara
, Jan 15 2021 01:50
·
76

Posted 30 August 2022 - 21:47

A apărut A13 beta și pentru S21U:
https://www.sammobil...te-released-uk/ Anul asta poate trecem și noi la UI 5.0 🙏 |
Posted 02 September 2022 - 10:04

Ieri mi-a făcut update la Galaxy Store iar acum când intri nu mai apare reclama aceea enervantă cu jocul zilei 🥳
|
Posted 03 September 2022 - 09:11

Posted 03 September 2022 - 11:20

A apărut A13 beta și pentru S21U: https://www.sammobil...te-released-uk/ Anul asta poate trecem și noi la UI 5.0 Mi-am facut update pe S21 5G cu update.zip , dar nu vad mare diferenta intre ONEUI 4 vs 5... sunt grupate niste chestii.. si atat.. nu e mare diferenta.. |
Posted 08 September 2022 - 14:50

Salutare.
De la ultimul update de soft am probleme mari cu random restart. A inceput fix la cateva minute dupa update. Am o saptamana de cand si-a facut update si intampin restart de 5-6 ori pe zi. Ce am incercat pana acum fara succes: 1. Wipe Cache partition din boot mode - fara rezultat 2. Repair apps - fara rezultat 3. Boot in Safe Mode - s-a restartat si in Safe Mode - fara rezultat 4. Facut downgrade la Google Play Services si la Android Services - fara rezultat 5. Solutia extrema: ieri am facut hard reset cu wipe to factory settings la tot telefonul. A fost ok pana in aceasta dimineata. Problema a reaparut. Am o retinere sa-l duc in service deoarece ma astept sa-i faca un simplu factory reset si sa mi-l dea inapoi. Atasat SW version. Ati intampinat pana acum asa ceva? Ce altceva as mai putea incerca? Attached Files |
Posted 08 September 2022 - 15:39

Am o retinere sa-l duc in service deoarece ma astept sa-i faca un simplu factory reset si sa mi-l dea inapoi. In genul acesta de situatie se schimba placa de baza si nicidecum doar un reset.Eu zic sa iei in calcul o vizita la ESD si sa scapi de aceasta problema. |
Posted 09 September 2022 - 07:32

Pentru ESD se face programare sau pot sa ma duc direct acolo? Cum se procedeaza?
|
Posted 09 September 2022 - 09:32

Daca esti din Bucuresti,te duci direct la ESD.Cine e din provincie,intra online pe pagina lor,deschide fisa service,trimit ei curierul...,il repara,il trimit inapoi prin curier.fara niciun cost.
|
Posted 09 September 2022 - 11:59

Salutare. De la ultimul update de soft am probleme mari cu random restart. A inceput fix la cateva minute dupa update. Am o saptamana de cand si-a facut update si intampin restart de 5-6 ori pe zi. Ce am incercat pana acum fara succes: 1. Wipe Cache partition din boot mode - fara rezultat 2. Repair apps - fara rezultat 3. Boot in Safe Mode - s-a restartat si in Safe Mode - fara rezultat 4. Facut downgrade la Google Play Services si la Android Services - fara rezultat 5. Solutia extrema: ieri am facut hard reset cu wipe to factory settings la tot telefonul. A fost ok pana in aceasta dimineata. Problema a reaparut. Am o retinere sa-l duc in service deoarece ma astept sa-i faca un simplu factory reset si sa mi-l dea inapoi. Atasat SW version. Ati intampinat pana acum asa ceva? Ce altceva as mai putea incerca? Ca sfat, daca apare o problema la telefon nu ii mai da reset ca sa se poata vedea toate jurnalele de erori, sau cum s-or numi. Bafta! |
Posted 09 September 2022 - 19:18

Multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa il duc luni la ESD.
Pana atunci am gasit un workaround... Se pare ca telefonul isi da restart doar dupa cateva minute de lock screen. Azi am lasat Spotify in background si nu a dat niciun restart. Cum am oprit Spotify, cum a inceput sa se restarteze. ![]() |
|
Posted 14 September 2022 - 03:01

A aparut si Google Play system update datat 1 august 2022.
|
Posted 19 September 2022 - 22:08

Posted 20 September 2022 - 05:25

Da, am activat. Telefonul e chiar mai snappy acum și nu l-am mai simțit să agațe pe ici colo, la cameră în schimb persistă lag-ul la comutarea între lentile și module. La modul meu de folosire am o ușoară senzație că și autonomia este un pic mai bună deși nu am ieșit ieri din casă deoarece am lucrat remote și am stat doar pe wifi. Văd eu săptămâna asta cum e cu bateria exact dar la cum se mișcă este clar o îmbunătățire.
Attached Files |
Posted 20 September 2022 - 20:05

Da, am activat. Telefonul e chiar mai snappy acum și nu l-am mai simțit să agațe pe ici colo, la cameră în schimb persistă lag-ul la comutarea între lentile și module. La modul meu de folosire am o ușoară senzație că și autonomia este un pic mai bună deși nu am ieșit ieri din casă deoarece am lucrat remote și am stat doar pe wifi. Văd eu săptămâna asta cum e cu bateria exact dar la cum se mișcă este clar o îmbunătățire. Confirm și eu, mi se pare mai fluid, iar bateria tine mai mult (folosesc zilnic wifi și 4g între casa și serviciu). Și parca nu se mai încălzește, nici măcar asa ușor, cum mi se întâmplă înainte. Categoric e o îmbunătățire. 👍🙏 |
Posted 20 September 2022 - 20:09

Cu încălzirea..., o pun pe seama temperaturilor mult scăzute din aceasta perioadă. De vreo săptămână am observat că agregatul este mult mai rece.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users