![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Samsung S21 Ultra
Last Updated: Sep 21 2023 13:47, Started by
Mr_Hara
, Jan 15 2021 01:50
·
78

Posted 13 February 2021 - 22:24

App...emag vinde si credite samkey��. Nu ma asteptam la asta. Se gasesc cam peste tot, chiar si pe Ebay....cumpara de la Samkey cu un pret si vinde la altii cu alt pret, asta e afacerea ![]()
O alta metoda de a schimba csc-ul este Chimera Tools tot contra cost insa la fel ca si Samkey momentan nu suporta schimbarea de CSC. Mai asteptam. Eu voi folosi Chimera Tools deoarece am licenta de pe vremea cand am schimbat CSC-ul la Note 20U Are licenta nelimitata? Cat costa? LE: Am verificat acum si e tot cu credite, deci e la fel ca si la Samkey Edited by Mr_Hara, 13 February 2021 - 22:24. |
Posted 14 February 2021 - 00:11

Revin cu un mic info despre bateria mea...
Totul activ, asa cum a venit telefonul....doar luminozitatea la 50% pentru ca e prea puternica la 100% iar pe auto dupa cum am mai zis, nu-mi place.....probabil daca as tine-o pe auto, as scoate mai mult SOT 34 de ore de la ultima incarcare si 5 ore si 32 minute de SOT, zic eu ca e mai mult decat bine....bateria s-a dus la 14% exact cu 2 secunde inainte sa fac print screen-ul ![]() ![]() Sa incarc telefonul la 2 zile, e mai mult decat perfect, bineinteles intr-o utilizare normala si da, sunt constient ca la o utilizare mai agresiva trebuie sa-l incarc zilnic sau poate chiar de doua ori pe zi dar inafara de filmari si poze, nu vad cum l-as putea folosi agresiv pentru ca de jucat, nu ma joc pe el....am scule dedicate daca vreau sa fac asta si nu o sa o fac pe un display atat de mic cand in fata mea sta un 4K de 55 inci. Inca o data spun ca sunt super multumit si sper ca Samsung sa mai aduca imbunatatiri prin update-uri ca se poate mult mai mult! |
Posted 14 February 2021 - 11:48

Posted 14 February 2021 - 18:13

Se gasesc cam peste tot, chiar si pe Ebay....cumpara de la Samkey cu un pret si vinde la altii cu alt pret, asta e afacerea ![]() Are licenta nelimitata? Cat costa? LE: Am verificat acum si e tot cu credite, deci e la fel ca si la Samkey Nu e cu credite. Eu am luat licenta Samsung pe un an cu aprox. 70 EUR iar schimbarea de CSC e gratuita daca ai licenta. Am schimbat CSC-ul la Note 20 Ultra si A51 5G fara probleme. |
Posted 14 February 2021 - 18:29

Nu e treaba bună cu zoom-ul optic 10x. Prea intruziv 😆
Attached Files |
Posted 14 February 2021 - 19:00

Ai greșit fereastra!
![]() Edited by cipri_m78, 14 February 2021 - 19:07. |
Posted 14 February 2021 - 19:54

Nu e cu credite. Eu am luat licenta Samsung pe un an cu aprox. 70 EUR iar schimbarea de CSC e gratuita daca ai licenta. Am schimbat CSC-ul la Note 20 Ultra si A51 5G fara probleme. Ca sa schimbi CSC-ul cu Samkey platesti undeva la 10£ pentru 6 credite....deci nu are rost sa iei licenta pentru un an daca nu-ti trebuie decat o singura data
Nu e treaba bună cu zoom-ul optic 10x. Prea intruziv Macar de era o gagica ![]() |
Posted 14 February 2021 - 19:55

Am incercat iar acel director view si am filmat vrwo 4 min! Telefonul nu s-a mai incalzit asa cum s-a incalzit inainte de update! Nici inainte nu se incalzea tare dar se incalzea! Acum s-a incalzit mult mai putin daca pot spune asa! Deci toate merg spre bine! Parca si stabilizatorul la zoom-uri mari este mai ok si parca nu mai ies asa granulate pozele (tot la zooom mare)!
|
Posted 14 February 2021 - 20:43

Salutare dragi colegi.
De ieri am avut si eu in posesie un S21 Ultra 256GB cu care intentinam sa inlocuiesc Huawei-ul P40 Pro Plus din dotare, ca motiv principal fiind lipsa Google Pay si viitorul incert. Absolut incantat de Samsung de data asta, spre deosebire de anul trecut cu S20. Nu se incalzeste, camera e excelenta (chiar daca putin sub Huawei) totul merge super. Din pacate dupa ce azi l-am butonat toata ziua ii voi da retur. Efectiv mi-a omorat ochii azi, zici ca am nisip in ei. Dupa ceva investigatii mi-am dat seama ca e de la rata de PWM (screen flicker). Samsung desi are un ecran senzational nu a binevoit sa implementeze si DC dimming asa ca nu am alte optiuni. Pentru unii nu e absolut nici o problema, din pacate sunt printre "norocosii" care resimt acest flicker al ecranului. P40 Pro Plus are din fericire DC Dimming Asa ca, cu parere de rau, ii voi spune la revedere. Atasat aveti si 2 filmulete de comparatie care arata problema. https://1drv.ms/u/s!...7EZmcg?e=KqEOaQ Pe Notebookcheck.com zice asa: Another less positive aspect of organic displays is the so-called OLED flicker, which the S21 Ultra is not devoid of either. Samsung decided to forego a DC dimming mode. In minimum brightness the display dropped to just 120 Hz, which is very low but at least constant. With increased brightness the PWM frequency varied between 227 and 250 Hz with a constant 240 Hz at maximum brightness. |
|
Posted 14 February 2021 - 21:09

Cu ultimul fw la exact 50% baterie am 5 ore si 44 min screen on time.
Am filmat 5 min in modul Director's View si intradevar se incalzeste in zona de sub camere insa nu e o temperatura care sa ingrijoreze zic eu. Attached Files |
Posted 14 February 2021 - 21:28

Asa am eu acum! Eu zic ca este foarte ok! La mine se incalzeste putin in partea stanga in zona ramei! Stanga sus!
Attached Files |
Posted 14 February 2021 - 21:29

Posted 14 February 2021 - 21:39

Posted 14 February 2021 - 22:02

Salutare dragi colegi. De ieri am avut si eu in posesie un S21 Ultra 256GB cu care intentinam sa inlocuiesc Huawei-ul P40 Pro Plus din dotare, ca motiv principal fiind lipsa Google Pay si viitorul incert. Absolut incantat de Samsung de data asta, spre deosebire de anul trecut cu S20. Nu se incalzeste, camera e excelenta (chiar daca putin sub Huawei) totul merge super. Din pacate dupa ce azi l-am butonat toata ziua ii voi da retur. Efectiv mi-a omorat ochii azi, zici ca am nisip in ei. Dupa ceva investigatii mi-am dat seama ca e de la rata de PWM (screen flicker). Samsung desi are un ecran senzational nu a binevoit sa implementeze si DC dimming asa ca nu am alte optiuni. Pentru unii nu e absolut nici o problema, din pacate sunt printre "norocosii" care resimt acest flicker al ecranului. P40 Pro Plus are din fericire DC Dimming Asa ca, cu parere de rau, ii voi spune la revedere. Atasat aveti si 2 filmulete de comparatie care arata problema. https://1drv.ms/u/s!...7EZmcg?e=KqEOaQ Pe Notebookcheck.com zice asa: Another less positive aspect of organic displays is the so-called OLED flicker, which the S21 Ultra is not devoid of either. Samsung decided to forego a DC dimming mode. In minimum brightness the display dropped to just 120 Hz, which is very low but at least constant. With increased brightness the PWM frequency varied between 227 and 250 Hz with a constant 240 Hz at maximum brightness. Și când gândesc ca vechiul meu P30 Pro are asa ceva... |
|
Posted 14 February 2021 - 22:09

Mda! Mie nu mi se pare un motiv de retur! Orice ecran cu lumina albastra cred ca da senzatia de nisip in ochi dupa o utilizare prelungita! Acum stam si cu ochii beliti in telefoane ca sunt noi! 🤣🤣🤣
|
Posted 14 February 2021 - 22:16

Păi se pare ca acel flickering este problema de fapt...nu culoarea rece sau caldă... nu îl sesizezi dar te afectează...când filmezi cu încetinitorul, display-ul se vede cum pâlpâie la Samsung, la Huawei cu opțiunea antiflickering activată nu se mai manifestă...cred ca asta me spunea colegul
Edited by Tomaz2015, 14 February 2021 - 22:17. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users