![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Recontractarea unei materii, nelamurire.
Last Updated: Jan 19 2021 12:27, Started by
psych0naut
, Jan 07 2021 10:30
·
0

Posted 07 January 2021 - 10:30

Buna, sunt la UPT si din pacate din cauza faptului ca facultatea se desfasoara in mediul online si a unor probleme personale am ramas neincheiat la 2 materii din cauza numarului de absente, am fost undeva la limita (irelevant) si as vrea sa stiu in ce consta aceasta recontractare. In urmatorul an eu voi relua materia si practic voi avea 2 materii in plus pe langa cele care vin la pachet cu un an nou? Nu se vor suprapune? Aveti idee cum functioneaza?
|
Posted 07 January 2021 - 11:44

Eu zic că cel mai sigur e să întrebi la ei la secretariat.
Sau le dai un mail https://www.upt.ro/I...upt_122_ro.html Edited by waterman, 07 January 2021 - 11:45. |
Posted 07 January 2021 - 11:56

Pai tu ai avut un contract si nu l-ai respectat. La acele materii trebuie asa cum ii spune numele: recontractare. Dai frumos o taxa sa te primeasca la examene. E problema ta ca ai mai multe, se suprapun etc.
Edited by neagu_laurentiu, 07 January 2021 - 11:56. |
Posted 07 January 2021 - 21:21

asta e sistemul bologna.
trebuie sa te chinui tot semestrul nu doar in sesiune ca pe timpuri |
Posted 18 January 2021 - 19:20

din păcate nu ai nici o garanție că nu se suprapun. Ideea e că tu poți alege să repeți anul ca să ai garanția că nu se suprapun. Practic însă tu faci cerere să treci în anul următor cu un nr. de restanțe în regim de "diferență". Deci tu ești cel care, prin acea cerere, îți asumi că te vei descurca cu suprapunerile.
|
Posted 18 January 2021 - 20:30

XON-XOFF, on 18 ianuarie 2021 - 19:20, said:
din păcate nu ai nici o garanție că nu se suprapun. Ideea e că tu poți alege să repeți anul ca să ai garanția că nu se suprapun. Practic însă tu faci cerere să treci în anul următor cu un nr. de restanțe în regim de "diferență". Deci tu ești cel care, prin acea cerere, îți asumi că te vei descurca cu suprapunerile. |
Posted 19 January 2021 - 12:27

Este posibil/probabil ca fără situația încheiată la laborator NU ți se încheie situația la materie, indiferent de celelate note. Dar, numai profesorul de la disciplina în cauză îți poate da un răspuns oficial, căci este decizia lui. Nimic nu este 100% standardizat sau bătut în cuie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users