Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament
 Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...
 PC fara wifi, conectare smart mon...

Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa
 Catel gasit pe strada

Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima
 

Problema TV sau Serviciu Vodafone.

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
mariustm32

mariustm32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 10.11.2015
Buna ziua. Am cumpartat astazi un TV second Hand pentru apartamentul in care locuiesc momentan. La proba de cumparare, tv-ul a functionat impecabil. Acum adus acasa, l-am instalat ( e primul TV pe noile servicii de cablu de la Vodafone ...ex UPC ). Am scanat programele, le-a memorat dar cand ma uit la orice post face un "bazait". Am atasat mai jos un filmulet scurt cu problema. Este ceva din setarile TV-ului, problema la echipamente sau serviciul de TV ?

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Ga_6YDuaHKc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Multumesc anticipat !

#2
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Par sa fie paraziti de analog, dar nu percutez unde sunt parazitii... (adica sunetul era acompaniat si la imagine de purici). Pe digital nu face asa, doar intreruperi si macroblocuri.

Ai cumva niste casti/boxe sa le cuplezi la TV? Ai incercat sa modifici setarile de sunet (film/standard/muzica/etc) din setarile televizorului?

#3
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
Bănui că-i grila analogică. Rescanează pe altă țară sau schimbă norma de sunet la mană. Teoretic, trebuia la rescanare să seteze norma corectă.

Edited by mhanor, 06 January 2021 - 15:31.


#4
mariustm32

mariustm32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 10.11.2015
Am gasit o solutie. Am intrat sa cautare manuala si acolo e o setare de audio F, S1, s2, s3...toate sunt pe s3. Daca schimb pe s1....functioneaza normal ( corect ). Bun, acum ideea este cum le trec pe toate pe s1? Nu am o optiune sa pun asta la toate odata. Trebuie sa le iau pe toate manual ?

#5
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,655
  • Înscris: 23.10.2006
De ce nu scanezi pe digital si sa lasi analogul in pace?

#6
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015

 mariustm32, on 06 ianuarie 2021 - 15:33, said:

Am gasit o solutie. Am intrat sa cautare manuala si acolo e o setare de audio F, S1, s2, s3...toate sunt pe s3. Daca schimb pe s1....functioneaza normal ( corect ). Bun, acum ideea este cum le trec pe toate pe s1? Nu am o optiune sa pun asta la toate odata. Trebuie sa le iau pe toate manual ?

Daca S1 iti ofera sunetul bun, da, dar vorba lui @baribalu: de ce nu scanezi doar digital (fara analog)? Se aude mai bine.

#7
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,784
  • Înscris: 06.11.2018
Probabil are tv care nu are turner digital.

#8
mariustm32

mariustm32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 10.11.2015

 baribalu, on 06 ianuarie 2021 - 15:34, said:

De ce nu scanezi pe digital si sa lasi analogul in pace?
O sa fac asta imediat ce dau de setarea de a schimba din Analaogic in Digital

 IceCoolExtreme, on 06 ianuarie 2021 - 15:36, said:

Probabil are tv care nu are turner digital.
E mai vechi TV-ul. Nu stiu daca are asa ceva sau nu. Eu l-am luat ipentru un apartament in care o sa locuiesc foarte putin. Sa fie acolo. Dar incerc sa il las functional.

Eu ii dau scanare automata si cauta el singur in Analogic

Edited by mariustm32, 06 January 2021 - 15:39.


#9
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Norma de sunet gresita, ce vremuri. Totusi in 2021?
Ce model e TV-ul sa vedem daca stie digital sau nu? Scrie ceva de DVB-C pe el sau doar DVB-T? Sau nici DVB-T?
Trebuie sa incerci cu tari diferite pana nimeresti una care are aceeasi norma cu cei de la Vodafone.
Cum a zis si @mhanor mai sus.

Edited by Znevna, 06 January 2021 - 16:22.


#10
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,836
  • Înscris: 22.02.2014
Fa o scanare pe digital cablu, deoarece exista si digital terestru.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,235
  • Înscris: 01.12.2001
Marca tv? Cat ai platit pe el?
Daca ai dat 100 lei, nu cred că are și tuner digital.

#12
mariustm32

mariustm32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 10.11.2015
Model tv Panasonic TH-42PX80EA

 dorin_2k, on 06 ianuarie 2021 - 16:59, said:

Marca tv? Cat ai platit pe el?
Daca ai dat 100 lei, nu cred că are și tuner digital.
Model tv Panasonic TH-42PX80EA

#13
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,819
  • Înscris: 07.07.2009

 mariustm32, on 06 ianuarie 2021 - 17:02, said:

Model tv Panasonic TH-42PX80EA


Model tv Panasonic TH-42PX80EA
Are tuner analogic și digital DVB-T deci nici pentru terestru nu-l poți folosi https://www.whathifi...2px80e/overview
Îl conectezi la un mediabox și ai rezolvat.

Edited by KLM2009, 06 January 2021 - 17:05.


#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,235
  • Înscris: 01.12.2001
DVB-T e terestru

#15
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,819
  • Înscris: 07.07.2009
Atât cred că știe și el. Posted Image
Eu aș zice că nu a meritat deloc investiția.

Edited by KLM2009, 06 January 2021 - 17:11.


#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,235
  • Înscris: 01.12.2001

 KLM2009, on 06 ianuarie 2021 - 17:05, said:

digital DVB-T deci nici pentru terestru nu-l poți folosi
La asta m-am referit.
Daca are semnal digital terestru.... Vede TVR. ;)

Au fost bune tv astea in trecut.
Plasma.

#17
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,004
  • Înscris: 28.10.2006
Parerea mea:
Trece TV-ul in discutie la pierderi neprogramate si preda-l, daca se reinvie, la Rabla pentru Electrocasnice. Daca nu, lasa-l in fata locuintei si o sa-l ia cineva de BUN! In tarile cu apa calda, daca are steker, este functional, daca este taiat, este defect.
Gasesti suficient de multe oferte la TV-uri non smart la preturi derizorii, mai ales ca spui ca nu vrei sa-l folosesti o viata.
Orice prastie are 2 ani garantie, deci...

Edited by viceroy56, 06 January 2021 - 17:51.


#18
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,784
  • Înscris: 06.11.2018

 dorin_2k, on 06 ianuarie 2021 - 17:16, said:

La asta m-am referit.
Daca are semnal digital terestru.... Vede TVR. Posted Image

Au fost bune tv astea in trecut.
Plasma.
Nu vede TVR ca este DVB-T 2 iar tv-ul este DVB-T.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate