![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Garantie iPhone
Last Updated: May 04 2023 22:03, Started by
Nego10
, Jan 04 2021 11:46
·
0

Posted 04 January 2021 - 15:55

Nego10, on 04 ianuarie 2021 - 14:29, said:
Exista vreo posibilitate sa il primesc inapoi pana maxim sambata dimineata sau astept si il duc luni cel mai bine? A luat cineva contact cu depanero pana acum si cum au fost? Acum vreo 5 ani era mai simplu ca aveau varietate mai mica de terminale; acuma este mult mai complicat. Oricum termenul legal este de 15 zile asa ca nu te baza ca rezolva totul in 3-4 zile. |
Posted 04 January 2021 - 16:18

L-am lasat la depanero. Mi-au zis deja ca piese nu sunt, deci va fi înlocuit a vorbit tipa de la Recepție si cu cei din service(a fost si le-a aratat si telefonul).
|
Posted 05 January 2021 - 11:16

Ieri las telefonul in service la depanero dupa ce doamna de la receptie a fost cu telefonul in spate la tehnicieni si au spus ca "95% va fi inlocuit ca piese nu sunt pt telefoane si oricum orice defect de sticla Apple da inlocuire". Bun multumit de interactiune las telefonul in service fix cand se pregateau sa inchida. Astazi la 8:38 primesc email + mesaj ca telefonul a intrat la verificari si eram chiar foarte multumit de promptitudinea aratata. Doar ca ma suna o domnisoara de la customer service(foarte draguta si amabila) sa imi zica ca cica telefonul nu are nimic
![]() Edited by Nego10, 05 January 2021 - 11:17. |
Posted 05 January 2021 - 17:38

Am primit mesaj dupa de la ei:
Buna ziua, Piesele necesare reparatiei produsului Dvs. inregistrat cu nr. Xxxx au fost comandate. Toate cele bune, Echipa Depanero Am fost la ei sa ma asigur ca e schimbat si nu reparat(deși nu vad ce puteau sa comande?!) si mi-a zis si tipul ca mesajul e generic si se referă la telefon. Acum astept. |
Posted 05 January 2021 - 17:49

De ce nu il returnezi. Le dai telefon si le spui ferm ca vrei altul sigilat.
Ma gandesc sa nu te tina mai mult cu piesele. Eu cand am fost in aceasta situatie o data le-am cerut fie banii , fie alt telefon sigilat. Au ales sa imi dea banii intrucat am dorit alt tip de telefon. Edited by alex321, 05 January 2021 - 17:52. |
Posted 06 January 2021 - 14:14

Pentru ca e mesaj generic: piesele comandate se refera probabil la telefonul replacement de la Apple. Ma indoiesc ca are Depanero stoc de terminale replacement (atatea variatiuni de culori, stocare si modele).
Au facut si ei 2 poze, o fisa de garantie si le trimite Apple un alt telefon. Asa sa tot faci “garantii” la clienti ;-) |
Posted 06 January 2021 - 14:38

Sincer sa fiu nici nu vad ce puteau face mai mult. Pana la urma e vorba de un terminal care a fost folosit in cel mai rau caz 30 de zile si deja avea probleme cu sticla spate. Asta este al doilea caz(pentru mine personal) in care am primit telefon cu defect de fabricatie. Platesti ceva si in caz ca nu e legit telefonul primesti unul nou, pe langa ecosistem garantia lor de un an este ceva super si arata inca odata ca sunt o firma premium. Oricum citisem undeva ca daca se depaseste un anumit procent, care oricum este foarte mic, costurile sunt suportate de compania respectiva(ma refer la componente defecte). Acum sa vedem cand ajunge din Cehia, ca iphone 11 nu se gaseste pe stoc de ceva timp si ceva imi spune ca acelasi lucru se intampla si pt replacement. Sunt curios ce se intampla in acest caz.
|
Posted 08 January 2021 - 10:25

Am fost si am ridicat telefonul(model number incepe cu N, deci replacement). Stare perfecta, baterea Health 100% asa cum ma asteptam si stiam.
Attached Files |
Posted 04 May 2023 - 18:48

pentru un 11 luat de la emag cat am garantie? 1 an sau 2? mersi
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users