Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

A.U.R., Proiectul de Tara, membri, simpatizanti

* * * - - 25 votes
  • This topic is locked This topic is locked
14565 replies to this topic

#8911
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,113
  • Înscris: 03.07.2008

View PostMembruAnonim, on 05 ianuarie 2023 - 14:32, said:

Domnul acela secretar general de la PNL, Silviu Manastire a facut la fel in luna Decembrie si n-a mai sarit nimeni de cur in sus...

Hai pedalati, problema tarii este AUR, traiasca PNL si PSD.

Incet-incet n-o sa mai fie nicio diferenta intre PNLPSD si AUR. Ba securisti care au tras la revolutie in partid, ba borfasi, ba zmardoi. Fix la fel!

#8912
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,528
  • Înscris: 30.08.2017

View PostMembruAnonim, on 05 ianuarie 2023 - 14:38, said:



Exact, du-te si scrie si acolo despre batai, daca esti oripilat de barbati care isi bat nevasta.

Scriu aici, că voi sunteți cei care vă bateți cu pumnul în piept că apărați familia. Bine, nu ia nimeni în serios prostiile pe care le debitati, dar sunteți amuzanți tot încercând să-i prezentați altfel decât sunt.

Altfel, nici tu nu pari prea deranjat de ce a făcut ăla. Sa știi că până și pe topicul PNL mai scriu fanii lor chestii care dezaprobă ce fac partidul și membrii săi. Aici voi aprobați orice prostie fac ăștia.

Edited by george_alexandru, 05 January 2023 - 14:44.


#8913
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
Exact ce ar face și Aur

Caracterul unei persoane care își agresează familia este predispus și la furt

De asemenea, nice try, in afara de cele 3 grupuri infracționale organizate mai există un partid al căror membri nu fură și își bat nevestele. Am înțeles că vina lor e că merg pe trotinete

#8914
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,528
  • Înscris: 30.08.2017
De ce ai vota pe unii care vorbesc despre diverse valori în timp ce în privat se pisa pe valorile respective? Pentru că sunt altfel? Păi tocmai ce îți demonstrează constant că nu sunt altfel, ba chiar mai rău. Au adunat toată mizeria din societate în acel partid. De bine, de rău, așa corupți cum sunt, PSD și PNL măcar au niște oameni care mai înțeleg cum se administrează o țară. Ăștia din AUR pare că știu să administreze doar bătaie.

#8915
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postgeorge_alexandru, on 05 ianuarie 2023 - 14:53, said:

De ce ai vota pe unii care vorbesc despre diverse valori în timp ce în privat se pisa pe valorile respective?
Faptul ca unul "pe pisa pe niste valori" nu demonsteaza ca toti fac asta. E inductie matematica simpla.

#8916
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,528
  • Înscris: 30.08.2017
Cred ca am scris cat se poate de clar si in limba romana "unii" si nu "unul". Ai pe acest topic mai multe exemple cu membrii AUR si "valorile" lor.

Iar acei "unii" sunt acum in parlament. Deci votati.

Edited by george_alexandru, 05 January 2023 - 15:01.


#8917
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,342
  • Înscris: 28.07.2008

View PostMembruAnonim, on 05 ianuarie 2023 - 14:57, said:

Faptul ca unul "pe pisa pe niste valori" nu demonsteaza ca toti fac asta. E inductie matematica simpla.
Inductie pe care nu o folosesti niciodata cand e vorba de USR, de exemplu

#8918
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
păi aplică altă inducție, a merelor stricate. dacă în USR nu îi place unul, toți sunt nașpa

dacă în AUR unul e bătăuș/hoț/interlop, e doar un caz izolat
culmea e că în AUR majoritatea sunt așa, deci atât inducția cât și numărarea empirică dau aceeași imagine de ansamblu - partid de lighioane, șuți, infractori, pegra societății

#8919
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,342
  • Înscris: 28.07.2008

View Postgeorge_alexandru, on 05 ianuarie 2023 - 15:00, said:



Iar acei "unii"

Ianuarie 2023: Deputatul AUR Dumitru Focșa a fost reclamat la poliție chiar de soția sa pentru că ar fi agresat-o. Femeia a primit îngrijiri medicale acasă, iar poliția arată în comunicatul oficial că aceasta ”prezenta urme vizibile de violență”. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie.

În 10 martie 2022, același deputat Dumitru Focșa l-a amenințat cu bătaia pe deputatul PSD Alfred Simonis pe holurile Parlamentului. Scandalul a pornit de la un proiect legislativ inițiat de AUR privind suveranitatea națională și respins de plenul Camerei Deputaților. Deputatul AUR Focșa l-a criticat pe Simonis pentru o presupusă lipsă de transparență în privința votului, apoi l-a strigat ”valutist” și ”hoț”, de față cu ziariști și alți parlamentari. ”Valutistă e mă-ta, porcule”, i-a răspuns Simonis deputatului AUR, moment în care Focșa i-a replicat ”Vezi să nu te pocnesc acum!”.
Februarie 2022. George Simion l-a îmbrâncit în Parlament pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, căruia i-a strigat în mod repetat ”Ești un hoț!” după ce a pus ambele mâini pe el. Virgil Popescu vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa, moment în care Simion a venit peste el la microfon, a pus ambele mâini pe el și a urlat în repetate rânduri ”Ești un hoț!”, ținându-l de gât. ”Este pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru este agresat fizic”, a spus președintele de ședință, Daniel Suciu, care a închis ședința.
Ianuarie 2022. George Simion și câteva zeci de simpatizanți ai partidului extremist AUR au intrat cu forța în Primăria Timișoara. Forțele de ordine nu au avut nici o reacție, instituția nu a fost apărată.
Octombrie 2021. Liderii AUR, în frunte cu George Simion, l-au îmbrâncit pe senatorul PNL Daniel Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice, unde se dezbătea asupra introducerii certificatului verde COVID-19 pentru angajații de la stat și privat. Daniel Fenechiu a afirmat la Antena 3 că parlamentarii AUR au forțat ușa Comisiei și au intrat în sala de dezbatere.
Octombrie 2021. Claudiu Târziu, copreședintele AUR, l-a amenințat de la tribuna Parlamentului pe Alexandru Muraru, consilierul premierului pentru pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, spunându-i ”O să dai socoteală pentru mizeriile pe care le verși în capul AUR”. În discursul susținut la moțiunea de cenzură, Târziu a spus și că ”Dacă eram legionar, știți cum procedam, da? Așa, doar cu cuvintele”, referindu-se la acuzații venite din sală. Membrii mișcarii legionare au fost autorii unor asasinate politice care au zguduit România în perioada interbelică.
Septembrie 2021. Deputatul liberal Florin Roman, care a încercat să conducă ședința de joi a Parlamentului, a fost evacuat cu forța de la prezidiu de doi parlamentari AUR, chemați de liderul George Simion. Cei doi parlamentari sunt Antonio Andrușceac și Titi Stoica, poreclit și Titi ”Patru Mâini” pentru votul dublu la bugetul de stat.
21 decembrie 2021. Asaltul asupra sediului Parlamentului, eveniment organizat de liderii AUR, în frunte cu George Simion, care s-a soldat cu violențe, intrarea în curtea Parlamentului, tentativa de intrare în clădirea Parlamentului, distrugerea mașinilor Ambasadei SUA și Ambasadei Japoniei.
Minimalizarea Holocaustului. AUR a susținut în 3 ianuarie 2021, într-un comunicat de presă, că istoria Holocaustului și educația sexuală reprezintă ”teme minore” care au fost ridicate la rangul de materii, în ceea ce califică a fi drept o ”acțiune sistematică de subminare a calității învățământului din România”.
Vizitele organizate la locuințele diverșilor politicieni, inclusiv la unele dintre casele președintelui Klaus Iohannis, manifestări similare cu ale legionarilor din perioada interbelică.
Apologia făcută de senatorul AUR Sorin Lavric, ideolog al partidului, la adresa unor criminali de război condamnați – Mircea Vulcănescu și Radu Gyr. În 26 februarie 2021 senatorul AUR Sorin Lavric, i-a omagiat în plenul Senatului pe criminalii de război condamnați Mircea Vulcănescu și Radu Gyr și pe legionarul Valeriu Gafencu. Deputatul FCER Silviu Vexler a fost singurul parlamentar care a protestat, iar Sorin Lavric i-a replicat: “Aici nu este Palestina”.
Jignirile aduse în Parlament de Dan Tănasă (AUR) la adresa parlamentarului USR Silviu Dehelean.

#8920
argonaut

argonaut

    Beware of the bird

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 29,334
  • Înscris: 29.07.2013
Domnul @shase a luat o pauza cu punct pentru whataboutisme repetate.
Va rog sa nu-i urmati exemplul si sa incercati sa nu mai raspundeti la troleala whatabout!

#8921
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,428
  • Înscris: 29.04.2008
@all

Constat cu regret ca topicul a ajuns pe masura subiectului. Nu-mi vine sa cred ca oameni, aparent educati, ajung sa coboare nivelul in asa hal. Va rog sa continuati discutiila LA SUBIECT si in MOD CIVILIZAT.

#8922
mishuletzu

mishuletzu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,130
  • Înscris: 27.02.2018
Și-au dat seama și hauritii cu jupânii lor pesedezi că trebuie să îl zboare și pe golanul ăsta, că nu se pupa cu imaginea de cuplu iubitor a lui simion cu nevastă-sa din vară

BREAKING Deputatul Viorel Focșa a fost exclus din AUR și trebuie să demisioneze din Parlament, transmite partidul/ Parlamentarul și-a agresat soția și a dat vina pe gelozia acesteia

https://www.g4media....a-acesteia.html

#8923
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,528
  • Înscris: 30.08.2017
Deci pana la urma nu a alunecat pe covor, cum ne povestea aurarul Andrusceac? Posted Image

Quote


Femeia n-a fost lovită. A fost, într-adevăr, o altercaţie, în care unul împingea de uşă, celălalt ţinea uşa şi, din cauză că a fugit covorul, a fost lovită cu uşa peste nas.
Femeia a fost influenţată, la rândul ei, sub imperiul emoţiei, de către o vecină al cărei soţ face parte dintr-un partid aflat la putere. Ea i-a pus telefonul în mână să apeleze la poliţie. Femeia n-a sunat la poliţie din proprie iniţiativă, să ştiţi", a declarat Antonio Andrusceac


https://epochtimes-r...te-nas---338741

Edited by george_alexandru, 07 January 2023 - 18:57.


#8924
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,566
  • Înscris: 11.03.2006
Ce rasturnari de situatie! Cine credea ca auristii nu sunt niste medievali obisnuiti, ci maestrii suspansului?

#8925
oaspetele

oaspetele

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,914
  • Înscris: 31.03.2003
https://presshub.ro/...at-bani-254849/
Asociația lui George Simion a primit donații de la unități militare ale SPP și SRI între anii 2011-2014. Ce nume din politică i-au mai dat bani

Persoane care au deținut funcții importante în statul român apar pe lista celor care făcut donații, o singură dată sau recurent, pentru organizația lui George Simion. Printre acestea se numără:
Vasile Dîncu, ministru în mai multe guverne, demisionat anul trecut din funcția de ministru al Apărării;
Gabriel Oprea, fost lider al UNPR, vicepremier și ministru în mai multe guverne;
Viorica Dăncilă, fost europarlamentar și premier;
Rodica Nassar, deputat PSD, fost președinte al Comisiei pentru sănătate și familie.

#8926
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,323
  • Înscris: 31.08.2006

View Postoaspetele, on 13 ianuarie 2023 - 07:17, said:


Persoane care au deținut funcții importante în statul român apar pe lista celor care făcut donații, o singură dată sau recurent, pentru organizația lui George Simion. Printre acestea se numără:
Vasile Dîncu, ministru în mai multe guverne, demisionat anul trecut din funcția de ministru al Apărării;
Gabriel Oprea, fost lider al UNPR, vicepremier și ministru în mai multe guverne;
Viorica Dăncilă, fost europarlamentar și premier;
Rodica Nassar, deputat PSD, fost președinte al Comisiei pentru sănătate și familie.

                                      Sunt exact numele care merg ca unse asociate imaginii acestei panarame numita de unii "partid".

#8927
mishuletzu

mishuletzu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,130
  • Înscris: 27.02.2018
Haur de la psd + terhes de la varan = love

Cine mai e șeful defunctului pntcd, pavelescul lui dragnea sau terhes, că se certau între ei pentru stampila partidului ăla istoric distrus de comuniști și securiști?

Simion: Eurodeputatul Cristian Terheș va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024. Vrem ca cele două partide care reprezintă sistemul, PSD și PNL, să nu mai ia împreună 50%

https://www.g4media....mpreuna-50.html



#8928
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,528
  • Înscris: 30.08.2017
Membru PNTCD, candidat pe lista PSD, va deschide lista pentru AUR. Așa ceva mai rar. Cred că se răsucește în mormânt Coposu.

Edited by george_alexandru, 08 February 2023 - 07:43.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate