Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firewall UFW si Iptables - Doua I...

DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...
 Recomandare media player subs Net...

Hyundai i20 din 2018, tremurat la...

Transnistria vrea sa ceara alipir...

Defectiune masina de spalat vase ...
 Orase de trait -Europa

Monstruoasa coalitie - PNL&PSD

Fractura humerus+radius(cubitus)&...

Propuneti sigla PSDNL pentru euro...
 Tencuiala tavane cu folie de plas...

A cunoaste DOAR limba engleza e u...

Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati
 

receiver Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020
Buna ziua
Nu sunt lamurit la ce foloseste receiverul pentru televiziune cablu in cazul meu . Am numai programele de baza , televizoarele sunt destul de noi au si teletext , par sa poata prelua si functiile receiverului Telekom . Televizoarele suporta card CI+ . Ma poate lamuri cineva am nevoie de carduri CI+  pentru a receptiona programele de baza daca renunt la receivere  ?
Multumesc .

#2
Xman_ghio

Xman_ghio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,093
  • Înscris: 26.06.2009
CI+ carduri sunt oferite doar pemtru televiziunea digitala prin cablu. Daca ai satelit nu poti utiliza CI+ card.

Daca ai cablu TV (DVBC) atunci soliciti la Telekom sa iti inlocuiasca receiverul cu CI+ card si ai scapat de o telecomanda in plus.

#3
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020
Am cabu . Dar am nevoie de CI+ card daca am doar programele de baza ?

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,800
  • Înscris: 01.12.2001
Înfinge cablul direct in TV și afli imediat daca merge sau nu.

#5
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,300
  • Înscris: 06.11.2014
Daca nu ma insel, cei de la Telekom au codate posturile HD, doar cateva SD-uri sunt la liber (spre deosebire de Digi ori Vodafone). Dar nu ti-e greu sa faci cum a zis @dorin_2k, sa selectezi Cablu - Digital - Telekom/Altii/Altele si sa vezi ce e la liber.

#6
Xman_ghio

Xman_ghio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,093
  • Înscris: 26.06.2009

 redsnake74, on 29 decembrie 2020 - 13:14, said:

Am cabu . Dar am nevoie de CI+ card daca am doar programele de baza ?
O sa iti mearga doar SD-urile; plus ca pot bloca din echipamente daca reziliezi serviciul TV (ca sa il iei "la liber").

#7
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020
Pai nu se potriveste mufa .

 Xman_ghio, on 29 decembrie 2020 - 13:45, said:

O sa iti mearga doar SD-urile; plus ca pot bloca din echipamente daca reziliezi serviciul TV (ca sa il iei "la liber").

Pai platesc abonamentul dar pentru CI+/receiver e alta chirie , plus ca receiverul ala e deranjant si la telecomanda si ocupa si spatiu .

#8
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,800
  • Înscris: 01.12.2001
Pui un adaptor sau alta mufa.
Ce mufa ai? F

#9
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020

 iZet, on 29 decembrie 2020 - 13:26, said:

Daca nu ma insel, cei de la Telekom au codate posturile HD, doar cateva SD-uri sunt la liber (spre deosebire de Digi ori Vodafone). Dar nu ti-e greu sa faci cum a zis @dorin_2k, sa selectezi Cablu - Digital - Telekom/Altii/Altele si sa vezi ce e la liber.

Termenul HD la ce se refera in televiziune , ce rezolutie ? Ca tv-urile mele sunt doar 1366x768 .

#10
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,226
  • Înscris: 30.03.2019
1920x1080.

#11
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,597
  • Înscris: 06.11.2018
Termenul HD se refera și la 1280x720

#12
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,226
  • Înscris: 30.03.2019
Da, dar toate canalele HD pe care le-am vazut sunt 1080i.

Edited by novotab51, 29 December 2020 - 20:01.


#13
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,597
  • Înscris: 06.11.2018
Exista si 720i dar probabil nu te-ai uitat la ele: Mooz HD, Mooz Dance HD si Bollywood TV HD.

Edited by IceCoolExtreme, 29 December 2020 - 19:58.


#14
Adytuny

Adytuny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 21.10.2017
La Digi doar Bollywood HD este HD ready (720i). Mooz HD este la upc (Vodafone) 720i.

#15
hvoicu

hvoicu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 05.03.2004
Telekom are si IPTV . Daca intra un cablu de retea in receiver atunci nu poti renunta la el .

#16
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,597
  • Înscris: 06.11.2018
Mooz HD este doar la Telekom, la Vodafone si alti operatori este Mooz Dance HD.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate