Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

36 de civilizații ar putea exista în Calea Lactee

  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#37
41ex

41ex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,989
  • Înscris: 22.01.2013
io cred ca erau doar foarte perversi, orgii cu animalele toata ziua. poate de aici si zicala "gainar".

Edited by 41ex, 26 December 2020 - 12:14.


#38
zile_san

zile_san

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 10.10.2011

View Postmorenno, on 26 decembrie 2020 - 12:09, said:

nu le-am descoperit pentru ca nu exista.
suntem singuri.
alternativ ai putea spune ca suntem primii.
faptul ca am analizat deja atatea planete din galaxie si nu am descoperit nici macar o data viata sau conditiile necesare vietii, indica ca viata pe pamant este un caz singular - nu o regula generala.

fa-te comod, pune-ti castile & enjoy:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ThDYazipjSI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

ps: apoi uita-te la prima parte.

colegu', desi initiatorul ofera o voma de informatii fara cap si fara coada, nu sunt de acord cu rationamentul tau. conform acestui rationament, daca mergem la malul marii cu un pahar in mana si il umplem cu apa si nu vedem niciun peste, rezulta ca apa mare este fara pesti...

Edited by zile_san, 26 December 2020 - 12:22.


#39
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007
apa mării*

#40
Madacatalin

Madacatalin

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 30.11.2020
Zeii egipteni sunt verzi sau au capete de animale.
Attached File  9e2b8697078f0731796d0561c103b9ca.jpg   139.32K   31 downloads

Zeii hindusi sunt albastri, sau au multe capete, multe brate, unii si capete de elefanti. Par clar de pe alte planete.  
Attached File  103875673-indian-gods-set-shiva-igny-vishnu-ganesha-indra-soma-brahma-surya-yama-god-cartoon-characters-vector.jpg   137.15K   38 downloads




In schimb, zeii greci si vikingi par mai umani, dar tot cu abilitati supranaturale.  Poate pentru ca sunt hibrizi creati de extraterestrii inaintasi? Sau poate sunt urmasii lor rezultati din urma contopirii dintre vizitatori si pamantence?  Chiar asa cum scrie in Biblie, ca s-au nascut uriasii de dinainte de potop.
Attached File  static-assets-upload5413148078832922734.jpg   98.65K   32 downloads
Attached File  norse-god-goddess-collection-different-gods-goddesses-which-include-odin-balder-frigg-thor-loki-freya-sif-bragi-tyr-88561434.jpg   150.59K   27 downloads

Ajung sa ma intreb daca nu cumva si Isus a fost un hibrid nascut dintr-o femeie fecioara prin vitro, adica a venit un extraterestru ce i-a injectat sperma cu ADN extraterestru si uite asa s-a nascut o personalitate care astazi e venerata de 2 miliarde de oameni in milioane de biserici din toata lumea.
La cum il reprezinta, nu prea pare uman.  

[ https://s13emagst.akamaized.net/products/5729/5728339/images/res_f76999f143ad31788dabf2b00a7f6a5b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Daca cititi apocalipsa lui Ioan, il descrie ca pe un astronaut.


Si chiar scrie ceva la final despre "Ierusalimul Ceresc" care ii va salva doar pe oamenii buni si ii vor transporta spre un cer nou si un pamant nou.
Pacatosii vor ramane aici sa arda in focurile ghenei, pe acest Pamant care va arde din cauza Soarelui.

[ https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/i06lVAkKn6xE/v0/1000x-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Madacatalin, 26 December 2020 - 12:34.


#41
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,383
  • Înscris: 10.08.2005

View Post41ex, on 26 decembrie 2020 - 11:55, said:

În primul rând, extratereștrii au o pico-tehnologie extrem de avansată, care le permite să creeze supercalculatoare cu unsprezece dimensiuni numite sofoni care, vizualizate în trei dimensiuni, ocupă doar volumul unui proton.

oh da, tot timpul aia din afara sunt mai evoluati decat noi, nu care cumva sa fie "treaba noastra" sa ii invatam pe altii ceva.
de altfel poate e o chestie buna, avand in vedere atat razboaile cat si consumerismul.

#42
Madacatalin

Madacatalin

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 30.11.2020
Asta ar fi vazut Ezekiel  in Biblie

Quote

1. In al treizecilea an, in a cincea zi a lunii a patra, pe cand eram intre prinsii de razboi de la raul Chebar, s-au deschis cerurile si am avut vedenii dumnezeiesti.
2. In a cincea zi a lunii - era in anul al cincilea al robiei imparatului Ioiachin -
3. cuvantul Domnului a vorbit lui Ezechiel, fiul lui Buzi, preotul, in tara haldeilor, langa raul Chebar; si acolo a venit mana Domnului peste el.
4. M-am uitat si iata ca a venit de la miazanoapte un vant naprasnic, un nor gros si un snop de foc care raspandea de jur imprejur o lumina stralucitoare, in mijlocul careia lucea ca o arama lustruita, care iesea din mijlocul focului.
5. Tot in mijloc se mai vedeau patru fapturi vii a caror infatisare avea o asemanare omeneasca.
6. Fiecare din ele avea patru fete si fiecare avea patru aripi.
7. Picioarele lor erau drepte, si talpa picioarelor lor era ca a piciorului unui vitel si scanteiau ca niste arama lustruita.
8. Sub aripi, de cele patru parti ale lor, aveau niste maini de om; si toate patru aveau fete si aripi.
9. Aripile lor erau prinse una de alta. Si cand mergeau, nu se intorceau in nicio parte, ci fiecare mergea drept inainte.
10. Cat despre chipul fetelor lor era asa: inainte, toate aveau o fata de om; la dreapta lor, toate patru aveau cate o fata de leu; la stanga lor, toate patru aveau cate o fata de bou; iar inapoi, toate patru aveau cate o fata de vultur.
11. Aripile fiecareia erau intinse in sus, asa ca doua din aripile lor ajungeau pana la cele invecinate, iar doua le acopereau trupurile.
12. Fiecare mergea drept inainte, si anume incotro le mana duhul sa mearga, intr-acolo mergeau; iar in mersul lor nu se intorceau in nicio parte.
13. In mijlocul acestor fapturi vii era ceva ca niste carbuni de foc aprinsi care ardeau; si ceva ca niste faclii umbla incoace si incolo printre aceste fapturi vii; focul acesta arunca o lumina stralucitoare, si din el ieseau fulgere.
14. Fapturile vii insa, cand alergau si se intorceau, erau ca fulgerul.
15. Ma uitam la aceste fapturi vii si iata ca pe pamant, afara de fapturile vii, era o roata la fiecare din cele patru fete ale lor.
16. Infatisarea acestor roti si materialul din care erau facute pareau de crisolit, si toate patru aveau aceeasi intocmire. Infatisarea si alcatuirea lor erau de asa fel incat fiecare roata parea ca este in mijlocul unei alte roti.
17. Cand mergeau, alergau pe toate cele patru laturi ale lor si nu se intorceau deloc in mersul lor.
18. Aveau niste obezi de o inaltime inspaimantatoare, si pe obezile lor cele patru roti erau pline cu ochi de jur imprejur.
19. Cand mergeau fapturile vii, mergeau si rotile pe langa ele; si cand se ridicau fapturile vii de la pamant, se ridicau si rotile.
20. Unde le mana duhul sa mearga, acolo mergeau, incotro voia duhul; si impreuna cu ele se ridicau si rotile, caci duhul fapturilor vii era in roti.
21. Cand mergeau fapturile vii, mergeau si rotile; cand se opreau ele, se opreau si rotile; cand se ridicau de pe pamant, se ridicau si rotile; caci duhul fapturilor vii era in roti.
22. Deasupra capetelor fapturilor vii era ceva ca o intindere a cerului care semana cu cristalul stralucitor si se intindea in aer, sus peste capetele lor.
23. Sub cerul acesta, aripile lor stateau drepte, intinse una spre alta, si mai aveau fiecare cate doua aripi care le acopereau trupurile.
24. Cand umblau, am auzit vajaitul aripilor lor ca vajaitul unor ape mari si ca glasul Celui Atotputernic. Cand mergeau, era un vuiet galagios ca al unei ostiri; iar cand se opreau, isi lasau aripile in jos.
25. Si venea un vuiet care pornea de deasupra cerului intins peste capetele lor; iar cand se opreau, isi lasau aripile in jos.
26. Deasupra cerului care era peste capetele lor, era ceva ca o piatra de safir, in chipul unui scaun de domnie; pe acest chip de scaun de domnie se vedea ca un chip de om, care sedea pe el.
27. Am mai vazut iarasi o lucire de arama lustruita ca niste foc, inauntrul caruia era omul acesta si care stralucea de jur imprejur; de la chipul rinichilor lui pana sus, si de la chipul rinichilor lui pana jos, am vazut ca un fel de foc, si de jur imprejur era inconjurat cu o lumina stralucitoare.
28. Ca infatisarea curcubeului care sta in nor intr-o zi de ploaie, asa era si infatisarea acestei lumini stralucitoare care-l inconjura. Astfel era aratarea slavei Domnului. Cand am vazut-o, am cazut cu fata la pamant si am auzit glasul Unuia care vorbea.



[ https://www.grenzwissenschaftler.com/wp-content/uploads/2015/07/jk520611f0.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]




Quote



10. In ziua Domnului eram in Duhul. Si am auzit inapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trambite,
11. care zicea: "Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma. Ce vezi, scrie intr-o carte si trimite-o celor sapte biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia si Laodiceea."
12. M-am intors sa vad glasul care-mi vorbea. Si, cand m-am intors, am vazut sapte sfesnice de aur.
13. Si, in mijlocul celor sapte sfesnice, pe Cineva care semana cu Fiul omului, imbracat cu o haina lunga pana la picioare si incins la piept cu un brau de aur.
14. Capul si parul Lui erau albe ca lana alba, ca zapada; ochii Lui erau ca para focului;
15. picioarele Lui erau ca arama aprinsa si arsa intr-un cuptor; si glasul Lui era ca vuietul unor ape mari.
16. In mana dreapta tinea sapte stele. Din gura Lui iesea o sabie ascutita cu doua taisuri, si fata Lui era ca soarele cand straluceste in toata puterea lui.
17. Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El Si-a pus mana dreapta peste mine si a zis: "Nu te teme! Eu sunt Cel Dintai si Cel de pe Urma,
18. Cel Viu. Am fost mort, si iata ca sunt viu in vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale Locuintei mortilor.
19. Scrie, dar, lucrurile pe care le-ai vazut, lucrurile care sunt si cele care au sa fie dupa ele.
20. Taina celor sapte stele pe care le-ai vazut in mana dreapta a Mea si a celor sapte sfesnice de aur: cele sapte stele sunt ingerii celor sapte biserici; si cele sapte sfesnice sunt sapte biserici.



[ https://i.pinimg.com/originals/37/4b/c2/374bc290314e199fe705c852f6a28060.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Quote



11. Apoi am vazut cerul deschis, si iata ca s-a aratat un cal alb! Cel ce statea pe el se cheama "Cel credincios - si "Cel adevarat", si El judeca si Se lupta cu dreptate.
12. Ochii Lui erau ca para focului; capul il avea incununat cu multe cununi imparatesti si purta un nume scris pe care nimeni nu-l stie, decat numai El singur.
13. Era imbracat cu o haina inmuiata in sange. Numele Lui este: "Cuvantul lui Dumnezeu."
14. Ostile din cer Il urmau calare pe cai albi, imbracate cu in subtire, alb si curat.
15. Din gura Lui iesea o sabie ascutita, ca sa loveasca neamurile cu ea, pe care le va carmui cu un toiag de fier. Si va calca cu picioarele teascul vinului maniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu.
16. Pe haina si pe coapsa avea scris numele acesta: "Imparatul imparatilor si Domnul domnilor."
17. Apoi am vazut un inger care statea in picioare in soare. El a strigat cu glas tare si a zis tuturor pasarilor care zburau prin mijlocul cerului: "Veniti, adunati-va la ospatul cel mare al lui Dumnezeu,
18. ca sa mancati carnea imparatilor, carnea capitanilor, carnea celor viteji, carnea cailor si a calaretilor si carnea a tot felul de oameni, slobozi si robi, mici si mari!"
19. Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui.
20. Si fiara a fost prinsa. Si, impreuna cu ea, a fost prins prorocul mincinos care facuse inaintea ei semnele cu care amagise pe cei ce primisera semnul fiarei si se inchinasera icoanei ei. Amandoi acestia au fost aruncati de vii in iazul de foc care arde cu pucioasa.




Aici cred ca e batalia finala din Razboiul Stelelor.
Pot sa jur ca ce descrie acolo, adica acel cal alb pare sa fie o nava spatiala.
[ https://scandinaviantraveler.com/sites/default/files/styles/inline_large/public/meet-starwarsfleet-x-wing-starfighter-.png.png?itok=ELBec-03 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Madacatalin, 26 December 2020 - 12:58.


#43
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,295
  • Înscris: 07.02.2003

View PostMadacatalin, on 26 decembrie 2020 - 12:05, said:

Astia sunt Annunaki, alta specie/civilizatie extraterestra, aia care i-au vizitat pe sumerieni.  
Sunt desene animate.

#44
Madacatalin

Madacatalin

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 30.11.2020
Ma intreb: oare ingerii din  Biblie nu aratau de fapt asa  ?  

[ https://img.aviationpros.com/files/base/cygnus/cavc/image/2020/05/16x9/Capture.5ec7e2955ed1f.png?auto=format&w=720 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Iar Dumnezeu e posibil sa fie de fapt un A.I. extraterestru dintr-o sonda ce inconjoara Pamantul de mii de ani?

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Black_Knight_Satellite_%28cropped%29.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#45
odastramosilor

odastramosilor

    resemnat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,716
  • Înscris: 29.02.2004
bai eu nu inteleg o chestie in toata treaba, presupunand ca exista extraterestri si ca ne-au vizitat, deci sunt mai avansati ca noi, eu ma intreb cum pana mea puteti fi asa entuziasti de chestia asta, adica aia ne pot rade intr-o suta de pozitii, cine spune ca sunt benevoli fata de involuata specie umana?

adica au morala, au liberul arbitru au Dumnezeu?

deci mie mi se pare doar un dezastru sa descoperi alieni, sub nici o forma nu au cum sa fie pasnici.

whos with me?

#46
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,295
  • Înscris: 07.02.2003

View PostMadacatalin, on 26 decembrie 2020 - 13:06, said:

Ma intreb: oare ingerii din  Biblie nu aratau de fapt asa  ?  
Esti la varsta intrebarilor de genul asta Posted Image

View Postodastramosilor, on 26 decembrie 2020 - 13:06, said:

deci mie mi se pare doar un dezastru sa descoperi alieni, sub nici o forma nu au cum sa fie pasnici.
Pentru ca toate scornelile astea extraterestre sunt chestii din imaginatia oamenilor nu pe realitate. Asa ca isi imagineaza ce le convin.

Edited by andreic, 26 December 2020 - 13:11.


#47
Madacatalin

Madacatalin

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 30.11.2020

View Postodastramosilor, on 26 decembrie 2020 - 13:06, said:

bai eu nu inteleg o chestie in toata treaba, presupunand ca exista extraterestri si ca ne-au vizitat, deci sunt mai avansati ca noi, eu ma intreb cum pana mea puteti fi asa entuziasti de chestia asta, adica aia ne pot rade intr-o suta de pozitii, cine spune ca sunt benevoli fata de involuata specie umana?

adica au morala, au liberul arbitru au Dumnezeu?

deci mie mi se pare doar un dezastru sa descoperi alieni, sub nici o forma nu au cum sa fie pasnici.

whos with me?



Pai uita-te cum s-au comportat colonistii spanioli fata de maiasi, azteci si incasi.
Efectiv i-au sters de pe fata planetei, prin masacre, sclavie sau epidemii.  
N-au ramas decat "templele" si piramidele  de piatra misterioase de pe urma lor.  


Vezi cum s-au comportat colonistii francezi cu africanii.

Sau britanicii cu indienii, aborigenii, si mai ales cu  indienii nord-americani pe care i-au deportat din locurile lor.


In mod sigur si civilizatiile mai avansate ar proceda la fel.
Insa lasa si lucruri bune in urma lor, precum progresul.

Europenii i-au luat in sclavie si i-au pus la munca pe africani, indieni si nativii americani, dar le-au lasat si sosele , fabrici, uzine, scoli si spitale.

In cazul nostru, poate ca colonizarea s-a petrecut deja, acum mii de ani daca ne uitam la frescele antice . Au venit vizitatorii de pe alte planete, au facut sex cu pamantencele, au acaparat puterea pe Pamant si probabil ca urmasii lor  au condus si conduc si astazi prin regi, imparati, oligarhi, dictatori,  politicieni si afaceristi corporatisti.
  Urmasii lor au comportament de reptile, pentru ca a deveni om de afaceri pe Wall- Street sau CEO, trebuie sa fii un pic "reptila".


Uita-te la Osiris ce verde este, uita-te la Krisna  ce albastru este,  uita-te in Biblie la partea cu uriasii, uita-te la zeii sumerieni aka Annunaki care i-au invatat cum sa practice agricultura sau la zeii hindusi  cu multe brate care i-au invatat pe indieni sa  domesticeasca animalele si sa prelucreze fierul,    apoi la toti semizeii si eroii mitologici de la Ghilgamesh si Hercule la  Moise, Isus si Mahomed,    uita-te la toate piramidele de pe toata planeta.....parca, parca ceva se leaga.  

Toate miturile vorbesc apoi despre un potop,ba apoi despre un razboi primordial.
Grecii vorbesc despre un razboi dintre titani si zeii olimpieni.
Egiptenii despre razboiul dintre Seth si Horus.
Crestinii, musulmanii si evreii au in comun razboiul dintre Dumnezeu si  Lucifer.  
Hindusii au Maharabrata despre un razboi dus prin  super-arme cu explozii nucleare.......si chiar sunt ramasite si urme ale unui razboi nuclear dus in trecut in multe zone pe planeta asta.

[ https://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/33/photos/332000/ANCIENT-WARS-MAP-1386332.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#48
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

View Postzile_san, on 26 decembrie 2020 - 12:22, said:

colegu', desi initiatorul ofera o voma de informatii fara cap si fara coada, nu sunt de acord cu rationamentul tau. conform acestui rationament, daca mergem la malul marii cu un pahar in mana si il umplem cu apa si nu vedem niciun peste, rezulta ca apa mare este fara pesti...

nu esti de acord pentru ca reduci la absurd situatia.
daca iei apa din mare si o pui sub cel mai puternic microscop sau daca o treci printr-o serie de analize, cred ca ai sa vezi toata viata din apa aia.
la fel ne uitam si dincolo de pamant, cu cele mai puternice instrumente. nimic! suntem singuri, un accident fericit.

#49
odastramosilor

odastramosilor

    resemnat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,716
  • Înscris: 29.02.2004

View Postandreic, on 26 decembrie 2020 - 13:10, said:

Pentru ca toate scornelile astea extraterestre sunt chestii din imaginatia oamenilor nu pe realitate. Asa ca isi imagineaza ce le convin.
Lasa asta, e alta discutie, facem un exercitiu de imaginatie/logica/matematica, zi-i cum vrei si presupunem ca exista.
De ce acest entuziasm de parca e musai sa fie extraterestri buni. De ce n-ar fi exagerat de rai, sadici chiar?

#50
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,295
  • Înscris: 07.02.2003

View Postodastramosilor, on 26 decembrie 2020 - 13:23, said:

De ce acest entuziasm de parca e musai sa fie extraterestri buni. De ce n-ar fi exagerat de rai, sadici chiar?
Eu n-am nicio explicatie completa, cred ca tine tot de natura umana si imaginatie. Nu vrei sa vezi partea rea ci doar partea buna... nu exista niciun motiv pentru care vreun extraterestru capabil sa nu transforme Pamantul in teren de vanatoare.

#51
danpet

danpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,578
  • Înscris: 01.03.2007

View Postionut_blue, on 26 decembrie 2020 - 10:58, said:

Voiam sa zic ceva de lipsa de scoala, in special de gramatica dar inca mai simt spiritul Craciunului in mine si zic doar sa mai numeri cati "i" ai prin titlu.
Ai gasit "nodul in papura"...Te legi de o greseala (probabil de tastare), cand in toata postarea omului, nu e o alta greseala garmaticala...Nu-i frumos si nu-ti face cinste.

#52
odastramosilor

odastramosilor

    resemnat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,716
  • Înscris: 29.02.2004

View PostMadacatalin, on 26 decembrie 2020 - 13:17, said:

piramizile alea s-au facut cu sclavi de factura homo anticus s-au ce-or fi fost atunci.
si in Vechiul Testament apar rapoarte despre uriasi care erau mancatori si uratori de oameni.
ca sa nu mai vb de cazurile de rapire din zilele noastre, cu oameni supusi la experimente.

e clar ca daca au dat pe-aici sunt foarte avansati, dar de ce sa aiba vreun pic de empatie fat ade specia umana si sa imparta tehnologia cu noi ebenvol, dezinteresat?

#53
Ion_Bumbu

Ion_Bumbu

    User asocial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,438
  • Înscris: 31.01.2010
Esenta problemei este simpla, sa`i gasim noi primii, nu ei pe noi ca atunci poate fi cam loterie...necistigatoare.

#54
ccf_cristi

ccf_cristi

    Asa si?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,492
  • Înscris: 13.10.2010

View Post41ex, on 26 decembrie 2020 - 11:55, said:

În primul rând, extratereștrii au o pico-tehnologie extrem de avansată, care le permite să creeze supercalculatoare cu unsprezece dimensiuni numite sofoni care, vizualizate în trei dimensiuni, ocupă doar volumul unui proton. Pe de altă parte, doi dintre acești sofoni au fost fabricați și trimiși pe Pământ, având puterea de a provoca halucinații, de a spiona orice colț al Pământului, de a transmite informațiile adunate către Trisolaris folosind inseparabilitatea cuantică și de a perturba toate acceleratoarele de particule ale Pământului. Trisolarii se tem că umanitatea va dezvolta o tehnologie suficient de avansată pentru a lupta împotriva invaziei și decid că perturbarea acceleratoarelor pentru a da rezultate aleatorii va paraliza progresul tehnologic al Pământului până când sosesc trisolarii. Odată ce au sosit mai mulți sofoni, intenționează să producă miracole vizuale și alte halucinații la scară masivă pentru a face omenirea să nu mai creadă în propriii savanți. Detectând acest lucru prin intermediul sofonilor, trisolarii transmit un ultim mesaj armatei chineze„Sunteți gândaci!" și încetează orice comunicare.

https://ro.wikipedia..._corpuri_(roman)
Drobul se mananca, nu se fumeaza! Posted Image


Posted Image

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate