Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Este o diferenta intre adaptor si convertor vga dvi i?

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
La un pc cu o placa video gt620 avea o iesire pentru dvi-i si hdmi
Avand doar vga la monitor i-am luat un adaptor vga-dvi-i, necrezand ca nu va merge, caci la gtx 970-ul meu cand am facut acelasi lucru a mers fara nicio problema
Nu inteleg de ce nu merge la placa asta video

#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 114,570
  • Înscris: 07.02.2003
trebuie ca DVI-ul sa aibe si iesire analogica ca sa mearga adaptorul DVI->VGA.

#3
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
Cun e aia?

#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,733
  • Înscris: 30.07.2003
https://totuldesprec...06/dvi_orig.jpg

Unde ai doar digital nu va merge cu VGA (analogic).

#5
mrfe

mrfe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,668
  • Înscris: 12.01.2004
citește aici

#6
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
Deci ar trebui sa ii cumpar convertor ca sa mearga?

#7
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,449
  • Înscris: 25.01.2002
https://nvidia.custh...dvi-i-and-dvi-d

daca ai conector dvi-i, ar trebui sa mearga (mufa respctiva are si semnal analogic si digital) . daca insa e dvi-d, NU merge (mufa trimite DOAR semnal digital)

in linkul de mai sus vei vedea diferenta intre aceste tipuri de mufe, aparent asemanatoare.

#8
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
E dvi-i dar nu merge

Attached File  IMG_20201221_115928.jpg   135.97K   27 downloads

Attached Files



#9
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008

 on64, on 21 decembrie 2020 - 11:39, said:

... i-am luat un adaptor vga-dvi-i ...

Corect este adaptor DVI analog - VGA (tu iesi din DVI si trebuie sa ajumgi la VGA)
Pune o poza cu adaptorul. Poate ca nu ai luat ce trebuie.

 on64, on 21 decembrie 2020 - 11:39, said:

La un pc cu o placa video gt620 avea o iesire pentru dvi-i si hdmi

Daca ma iau dupa ce scrie in linkul asta , placa GT620 are Dual Link DVI-I, HDMI, VGA
A ta nu stiu cum de nu are VGA
Iar daca zice ca are Dual Link DVI-I, ar trebui sa mearga cu adaptor.

Edited by florin71_skoda, 21 December 2020 - 12:05.


#10
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
Poza am pus

Am gresit eu e 630 nu 620

Attached Files



#11
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
O fi defecta placa. Ai vazut functionind vreoadata placa respectiva ?
Incerca sa o "legi" la un televizor prin HDMI ca sa vezi daca asa merge.

#12
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
Poza aia e de toata jena. Din ce vad pe telefon, lipsesc cei 4 pini de langa lamela din stanga.

#13
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,065
  • Înscris: 28.10.2006
Din pozele puse de tine eu vad ca bracket-ul NU este original.
Banuiesc, mai mult ca sigur, ca PC-ul este un SFF, adica mai "ingust" decat normal si a trebuit sa inlocuiesti placuta metalica de prindere.
Original ai bracket intreg, nu redus si VGA-ul este in partea de sus, unde se prinde surubul de fixare pe carcasa si se leaga la placa video cu o banda de conexiune(fire cu conector).
In cutia placii, daca ai cumpart-o noua, ai si bracket-urile necesare pentru Low Profile.
Teoretic trebuie sa mearga adaptorul DVI-->VGA la placa asta.

#14
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012

 florin71_skoda, on 21 decembrie 2020 - 12:14, said:

O fi defecta placa. Ai vazut functionind vreoadata placa respectiva ?
Incerca sa o "legi" la un televizor prin HDMI ca sa vezi daca asa merge.
Nu am vazut niciodata placa functionand
Din pacate nu mai am alte cabluri si ecrane prin casa ca sa testes daca merge portul hdmi

#15
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Placa a fost cumparata SH sau este noua ? Da si tu mai mule detalii.

Legat de ce spunea colegul Rumegus, la adaptor, ai 4 pini mici in zona incercuita cu rosu  in poza de mai jos:

Attached File  IMG_20201221_115958.jpg   77.99K   7 downloads

#16
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
Tot pc-ul a fost cumparat second hand

#17
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,582
  • Înscris: 18.04.2008
Cred că e timpul să schimbi monitorul.

#18
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
Monitorul functioneaza fara probleme fiind conrctat la portul vga al placii de baza ruland pe placa video integrata

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate