![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema de localizare a unei firme in cautarile din WhatsApp
Last Updated: Dec 25 2020 22:11, Started by
floraur
, Dec 19 2020 12:22
·
0

Posted 19 December 2020 - 12:32

Incerc sa inteleg cum sa fac sa remediez o eroare existenta in Whatsapp. Daca cauti in locatii, Agentia Familia din Galati, o sa gasesti compania, insa la cateva blocuri distante de pozitia adevarata.
Localizeaza exact in Google Maps, dupa orice cheie... agentia familia (de ex), insa nu si pe Whatsapp. Cum sa fac sa remediez aceasta proiblema? Din ce am mai cautat pe internet, am inteles ca pentru Whatsapp, hartile vin de la Foursquare.... rezultatul din search si locatia reala.... mai jos. E destul ca sa te duca de la bulevard, pe o strada paralela in spate. ![]() Edited by floraur, 19 December 2020 - 12:33. |
Posted 19 December 2020 - 13:44

Depinde ce hărți folosește WhatsApp. Daca acolo e greșit poziționată locația, așa o arată.
Cum se poate remedia? Doar prin raportare la cei ce au făcut și actualizează harta https://support.four...obile_site=true |
Posted 19 December 2020 - 22:12

Da, am facut asta. La final exista si o plata de 20 de dolari, am platit. O sa vad daca se modifica ceva, zilele urmatoare.
Deocamdata nimic... |
Posted 24 December 2020 - 13:21

Alte idei? Vad ca nu s-a modificat nimic, deocamdata....
|
Posted 25 December 2020 - 22:11

Poate actualizarea se face mai greu. Daca ai platit la foursquare streseaza-i pe cei de la suport.
PS ce trafic iti vine prin WhatsApp? Cand ai GMaps si Waze, de ce ai cauta o adresa prin WhatsApp? Asigura-te ca adresa e indicata corect pe hartile Google, Waze, Bing, Apple si Open Street Maps. Astea sunt cele mai uzuale |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users