Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Colorizare video

Problema mare cu un laptop Lenovo...

Andrew tate distruge reporterul bbc

boxeri vs boxer briefs vs trunks
 Masea fracturata - Extracție ?

Filtru boxe defect

Solutie ATS/AAR si circuit secund...

Panouri radiante vs Aparate aer c...
 Catelusa frumoasa si vesela, caut...

Renault Laguna 3

Care e vina mea?

Probleme Invertor solar MPPT 5kw
 Web host in Romania gratis?

De ce e in firea omului sa nu se ...

Sapa egalizare 1-2 cm sau

Spital privat refuza sa ofere fi&...

Microgrant 2000 - voi ce va luati ?

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

kye77

kye77

Member

• Grup: Members
Salut. Am primit aprobarea pentru micrograntul de 20002.
Ma confrunt insa cu urmatoarea problema : nu am pe ce cheltui banii.
Nu am datorii, taxe, restante de platit....
Voi ce faceti cu banii aia ( cei care s-au calificat).

Kean

Kean

Senior Member

• Grup: Senior Members
Cauta-ti vreo 2-3 familii sarace si fa-le niste cadouri de Craciun.

britneysbitch

britneysbitch

Active Member

Îți cumperi măști N95 dacă ești într-un domeniu unde ai de-a face cu clienții pe perioadă îndelungată (instalatori, electricieni etc), îți iei scule noi etc. Condițiile grantului îți permit toate astea.

De fapt tot grantul a fost făcut așa încât să meargă fix la cei cu datorii puține sau inexistente pentru ca banii respectivi să circule mai eficient.

kye77

kye77

Member

britneysbitch, on 17 decembrie 2020 - 21:47, said:

Îți cumperi măști N95 dacă ești într-un domeniu unde ai de-a face cu clienții pe perioadă îndelungată (instalatori, electricieni etc), îți iei scule noi etc. Condițiile grantului îți permit toate astea.

De fapt tot grantul a fost făcut așa încât să meargă fix la cei cu datorii puține sau inexistente pentru ca banii respectivi să circule mai eficient.

Domeniul meu e foarte anapoda , efectiv pe firma aia doar incasez niste chirii. Nu am angajati, mijloace fixe etc....

britneysbitch

britneysbitch

Active Member

incasez niste chirii

Atunci aduci îmbunătățiri sau repari bunurile imobile sau mobile pe care le închiriezi.

kye77

kye77

Member

britneysbitch, on 17 decembrie 2020 - 22:08, said:

Atunci aduci îmbunătățiri sau repari bunurile imobile sau mobile pe care le închiriezi.
Nu merge . Spatiile sunt pe persoana fizica, am contract de comodat cu firma....

TheUglyOne

TheUglyOne

Active Member

Pai care e domeniul? Ca doar banii trebuie cheltuiti strict pe domeniul respectiv, pentru activitatea firmei. Cum sa iti raspunda cineva la obiect daca nimeni nu are habar in ce domeniu activeaza firma ta?

lucianburjuiul

lucianburjuiul

Unserious member

Website pt firma.

icename

icename

Member

Contractul de comodat nu permite intretinerea, imbunatatirea, dotarea acelor spatii de catre comodatar? Pentru ca urmatoarele 2 tipuri de cheltuieli eligibile pentru masura 1 sunt foarte generale, pot acoperi o multime de achizitii:

- cheltuieli privind achizitia de obiecte de inventar, inclusiv obiecte de inventar de natura mijloacelor fixe necesare pentru reluarea activitatii curente;
- cheltuieli privind achizitia de echipamente, utilaje, instalatii, tehnologii, dotari independente necesare pentru reluarea activitatii.

radunic

radunic

Senior Member

Păi dacă n-ai ce face cu banii, de ce i-ai mai cerut?
Vezi că parcă trebuiau depuse rapoarte cu utilizarea banilor în scopul adecvat, altfel tre' să-i returnezi...

Altfel - ce închiriezi - spații de producție, birouri, locuințe? Vorba lui icename - îmbunătățiri și dotări. Schimbi tîmplaria. Sau instalația electrică cu una mai eficientă. Sau centrala termică/caloriferele cu unele mai performante. S-o găsi ceva de reparat/îmbunătățit...

inaparent

inaparent

New Member

Salut. Deci după părerea voastră, website pt firmă se încadrează?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate