Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Problema comanda site

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#19
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,864
  • Înscris: 25.01.2007
Am cautat calul https://www.casademo...ur-1/4-oz-proof
Ce naiba e Emisie oficială aprobată de palatul Backingham? Exista palatul asta??

#20
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,730
  • Înscris: 01.12.2018
Valoare nominală 25 GBP
[ https://www.casademonede.ro/uploads/products/1063/big/calul-alb-din-hannover-moneda-din-aur-1-4-oz-proof-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Cred ca da, altfel intra la falsificare de moneda, afisand valorea nominala.

#21
Valone

Valone

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.10.2007

View Postzavalita, on 18 decembrie 2020 - 11:09, said:

Mersi.
Foarte ciudată toată povestea.
Revin să confirm ca e bun contul.
Bine, la descriere operațiuni nu se dau instrucțiuni (se trece factura, simbolul variabil etc?)



E bun contul.
Dacă mai citește cineva topicul ăsta, NU recomand nimănui achiziția de pe siteul ăsta (call center inexistent, căsuță poștală pt. retururi,fiind firmă Cehia, inducerea în eroare a clientului legat de plata transp., smsuri cu date incorecte, calcularea termenului de 21 zile plată fact. transp. nu de.la data primirii produsului, ci data facturării etc).
Recomand, oricum, păstrarea tuturor datelor posibile pt. eventuale reclamații ANPC sau recuperatori creanțe.
Salut,
referitor la " inducerea în eroare a clientului legat de plata transp" . Asta am patit si eu. Eram convins ca plata de 14.99 se va face la curier in sistem ramburs. In ziua livrarii nu eram acasa si l-am rugat pe fiul meu sa-i dea baiatului de la FAN Courier 20 de lei (ca de', sa fie omu' multumit...) . Ala a lasat coletul, a luat banii, a multumit bucuros si dus a fost. Si uite asa am primit instiintare de neachitare contravaloare comanda. In fine, am platit prin transfer bancar, insa ma astept sa-mi zica acum si de eventuale penalitati.
Fiind vorba de 14.99 lei nu stiu acum la toata treaba asta cine pe cine pacaleste. Personal tind sa cred ca este vorba despre o confuzie generata de Casa de Monede. Si apropo! Mai sunt comercianti care au sistemul asta de livrare practicat de ei? In sensul ca  livreaza produsul/coletu, fara a fii achitat in prealabil, excluzand plata ramburs la livrare/ridicare,

#22
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,864
  • Înscris: 25.01.2007
Posted Image
probabil data viitoare cand mai ai colet livreaza curierul ala cu maxima prioritate la tine...

rambursul in general e scump la majoritatea curierilor.
daca din aia 15 lei ii ia curierul jumatate, probabil saitu' lu' moneda se gandeste ca iese mai bine cu plata ulterioara.
nivelul banilor pierduti prin tzepe, e mai mic decat nivelul banilor pierduti cu plata rambursurilor.

#23
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

View PostAlex522, on 18 decembrie 2020 - 14:07, said:

Concluzie, cehii s au pus cu tiganii :)))))))
Bine măcar că recunoști...

View Postslai, on 18 decembrie 2020 - 14:16, said:

Am cautat calul https://www.casademo...ur-1/4-oz-proof
Ce naiba e Emisie oficială aprobată de palatul Backingham? Exista palatul asta??
Probabil traduceri făcute de Costel de la 2, ieftine, bune și românești.

https://www.royalmin...f-hanover-2020/

#24
OzTm

OzTm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 03.02.2007
Voi incerca sa fiu cat se poate de obiectiv...
Am comandat si eu inainte de Craciun aceasta moneda, plecand oricum de la premisa ca daca produsul e gratuit, clar ceva e fishy... si ori e (in cel mai rau caz) o teapa, ori o tentativa / ceva scam, ori voi fi inundat cu publicitate saptamanal, ori (in cel mai bun caz) proprietarii firmei se bazeaza doar pe clientii care, atunci cand ajung la celelalte "super-oferte", apasa Da-Da-Next-Next in loc de Nu-Nu-Nu, multumesc, si astfel comanda cu mana lor mai multe chestii, pe care le va fi rusine sa nu le ridice de la curier, deci vor plati tot.
Toate aceste riscuri au fost asumate din start. Ideea din mintea mea era: "Oare cine si de ce isi permite sa faca atata timp reclama pentru un produs de nisa, cica GRATUIT? Si nu reclama pe un gard intr-un colt uitat de lume, ci reclama non-stop pe mai multe site-uri cu audienta imensa plus la televiziuni nationale de stiri, seara!... Ceva clar nu era ok!"

Trecand peste acestea, am completat formularul, formular in care linkul catre termenii si conditiile pe care le acceptai NU functiona (daca apasai, aparea doar titlul in ceha si un chenar GOL), iar detaliile referitoare la plata erau cel putin ambigue, astfel:
Contrar informatiilor din link-ul postat de @ascee_ro, unde ei sustin in termenii lor faptul ca achitarea sumei se poate face prin plata anticipata, sau online, sau ramburs, sau "plata la 21 de zile de la emiterea facturii aferente Produsului", in realitate nu exista posibilitatea de a alege metoda de plata la momentul plasarii comenzii, iar in sectiunea de Transport si plata scrie asa:

Transport
FAN Courier – 19,99 Lei
Modalitate de plată
Plata ramburs – 0 Lei

Plată la factură:
contul RO89BACX0000001758386003 (UniCredit Bank)

Toate acestea au facut ca si eu, la fel ca toti ceilalti, sa inteleg ca plata (de 14,99 sau maxim 19,99, in functie de unde te uiti pe site) se va face la curier, ramburs, fara costuri suplimentare.

Pentru cei care au sustinut ca respectivii nu se vor incurca sa ii dea in judecata pe cei care nu achita suma, va sfatuiesc sa mai cititi o data ce sriu ei in pagina relativ ascunsa cu termenii si conditiile:

În cazul Produselor în cazul cărora s-a optat pentru plata la un anumit termen de la livrare, conform punctului (iv) de mai sus, dacă Cumpărătorul, fără a se retrage din Contractul de Vânzare conform prevederilor art. VII din prezentul Regulament, nu efectuează plata prețului Produselor la termenul mai sus menționat, acesta va datora Vânzătorului penalități în cuantum de 4% din suma datorată.
Totodată, în cazul neachitării sumelor restante în termen de 30 de zile de la scadență, Vânzătorul va angaja o agenție de colectare a creanțelor pentru recuperarea sumelor datorate de către Cumpărător, caz în care Cumpărătorul va datora Vânzătorului și contravaloarea cheltuielilor efectuate de acesta din urmă în vederea recuperării creanțelor sale.


Heh... "optat"... Posted Image

Mister rezolvat: informatii vagi, contradictorii, numai bune pentru a induce in eroare o mare parte dintre clienti, si cel mai probabil tipii care detin casa de monede cunosc pe cineva care detine o casa de recuperatori. Nu te deranjeaza nimeni in primii 2-3 ani, dar inainte de a se prescrie suma, probabil primesti o "factura" cu mult mai multe zero-uri, la fel cum operatorii de telefonie mobila nu te dau ei insisi in judecata pentru neplata ultimei facturi sau pentru un echipament de 100 de lei nepredat, insa dupa cativa ani faci cunostinta cu o firma de recuperare creante, care este specializata in recuperarea prejudiciilor, si care iti pretinde o suma cam de douazeci de ori mai mare decat valoarea acelei ultime facturi.

Concluzie: tzepari aflati cam in legalitate, si fiecare face cum il duce capul, dar eu zic ca mai bine efectuati plata aia de 14,99 lei si gata... Nu trebuie drum pana la banca, ci puteti face un transfer bancar online. Informatiile necesare sunt pe factura: contul in care se face plata, si simbolul variabil care trebuie trecut la detalii plata (pe coloana din dreapta).

Edited by OzTm, 11 January 2021 - 15:56.


#25
Archiitect

Archiitect

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.12.2015
Dar daca refuzi coletul cand ajunge, tot esti obligat sa platesti?

#26
OzTm

OzTm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 03.02.2007
Evident! Ai comandat cu 14,99lei serviciul de transport pentru un produs (produsul fiind cica gratuit), ai beneficiat de acel serviciu (a venit curierul pana la tine), dar ai refuzat produsul.

#27
holver

holver

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 22.10.2008
nu stiu ce o fi dar am studiat si eu problema si cu o adresa de mail si o adresa de livrare fara semnatura de primire din partea cuiva la primire oricine ar da in judecata pe oricibe ar pierde din start !parerea mea e ca e ceva necurat la mijloc mai ales ca in spatele firmei din cehia poate fi china albania sau orice alta natie

inca ceva tu ai comandat un produs gratuit nu un produs de.transport e inselaciune daca curierul nu pretinde bani pt transport inseamna ca e clar inselaciunesau cel putin metode incorecte de.piata!

cititi legea comertului on line si veti intelege ce se intimpla

#28
rsumy

rsumy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,318
  • Înscris: 24.10.2006
Trecand peste partea financiara... ati remarcat calitatea execrabila a acestor monede (detalii aproape lipsa, grafica de nivel de gradinita)?

Cred ca sunt "batute" prin turnare.
Parca banutii de ciocolata arata mai bine...

#29
OzTm

OzTm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 03.02.2007

View Postholver, on 15 martie 2021 - 21:48, said:

inca ceva tu ai comandat un produs gratuit nu un produs de.transport e inselaciune daca curierul nu pretinde bani pt transport inseamna ca e clar inselaciunesau cel putin metode incorecte de.piata!

Aha,
Deci nu ai comandat un serviciu de transport? Sunt curios cum explici faptul ca tu cu manuta ta ai dat accept la "Taxe de ambalare și expediere – 14,99 LEI". Oare ce o fi asta, daca nu serviciile mai sus mentionate?

De asemenea, cand comanzi de la... eMag, de exemplu, cum e? Iti cere curierul ceva daca alegi alta modalitate de plata? Nu, doar iti preda coletul si gata. Transportul se deconteaza intre ei, nu trebuie neaparat sa iti ceara curierul bani pentru transport. Restul e intre tine si magazin! Daca nu are de incasat ramburs, pe el nu il intereseaza daca tu ai platit deja produsul, sau ai folosit un voucher, sau ai beneficiat de vreo promotie, sau daca nici macar nu ai achitat nimic inca, fiindca ai ales plata cu un card de credit si 6 rate fara dobanda. Asta tine de tine, de comerciant, si eventual de banca. Daca tu nu iti achiti alea 6 rate, banca te da in judecata. Emag si firma de curierat nu raman cu produsele, respectiv serviciile neplatite, pe principiul ca "daca ei nu ti-au cerut bani, inseamna ca e inselaciune". Stai linistit, ca iti cere banca! Posted Image

Cat despre:

Quote

cu o adresa de mail si o adresa de livrare fara semnatura de primire din partea cuiva la primire oricine ar da in judecata pe oricibe ar pierde din start !
TEORETIC curierul ii preda destinatarului PERSONAL in MANA trimiterea, si numai DUPA prezentarea unui document de identitate. Simplu. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca inainte de a iti inmana trimiterea te mai si suna pe un numar de telefon, iar mai nou iti cere si un cod PIN primit prin SMS. Toate astea sunt pentru confirmarea identitatii, ca sa stie ca esti TU cel care primeste coletul/plicul, si nu un vecin/trecator/etc.
Faptul ca in practica deja curierul te cunoaste, si se grabeste, aia e altceva. Dar asta nu inseamna ca nu esti responsabil pentru actiunile tale, iar curierul va depune marturie si va confirma ca tie ti-a dat in mana plicul cand l-a scanat de predare fix in fata casei tale/blocului tau.
Apropo, in ziua de astazi multe lucruri se intampla prin email. De la simple facturi, sesizari care isi gasesc rezolvarea, pana la documente oficiale trimise catre sau dinspre autoritati ale statului.
Cand primesti un document oficial prin email tot asa zici? ("sa vina primarul sa imi dea certificatul de atestare fiscala personal in mana, fiindca eu nu vreau sa ma dea cineva in judecata pentru acesta primit prin email"?) Posted Image

Daca tu crezi ca aia au investit mii de euro in reclame si nu se asteapta sa ii castige inapoi, e treaba ta! Lupta-te tu cu ei in sala de judecata. Eu nu iti dau sanse prea mari de castig.
Eu unul am platit, le-am cerut confirmare, si nu imi fac griji. Lasand deoparte datoria morala de a plati ceea ce am promis ca voi plati (datorie care nu se sterge doar pentru ca e un comerciant shady), eu personal consider ca pana la urma chiar si o ora de stat la telefon / pe la avocati / prin sala de judecata valoreaza pentru mine mult mai mult decat acei 14,99 lei... pe care oricum EU CU MANA MEA m-am angajat ca ii platesc apasand acele butoane de confirmare de pe site.

Edited by OzTm, 24 March 2021 - 16:45.


#30
DanyOtelul

DanyOtelul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.09.2007
O situație noua. Eu fiind sceptic cu acest site, când am comandat am pus toate datele false, inclusiv nume ireal (un nume străin inventat). Când am primit aceeași notificare, am întrat pe pagina lor de facebook și am văzut ca au foarte multe plângeri. Văzând asta, când m-au sunat m-am enervat și le-am zis "eu nu va platesc nici un ban" .

Fiind în situația asta, cu totul fals, inclusiv mail, iar nr de telefon este pe o amarata de cartela prepaid, credeti ca se poate întâmpla ceva?

#31
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,864
  • Înscris: 25.01.2007
Nu e situație noua, țepari au fost în tara asta de când lumea și pământul.

#32
DanyOtelul

DanyOtelul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.09.2007
Pai ei sunt țeparii. Am vrut sa plătesc, dar văzând ca lumea se plânge și după ce s-a efectuat plata, am decis sa nu le mai dau nimic, pentru ca oricum era pe un nume fantoma.

#33
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Și tu ai făcut comanda pe un nume fantoma pentru că - nu-i așa - n-ai in tine sânge de roman țepar, nu?

#34
DanyOtelul

DanyOtelul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.09.2007
Doamne Dumnezeule. Bai oameni buni, voi sunteți sănătoși la cap?! Am spus destul de clar mai sus, ca am făcut comanda cu un nume fantoma, pentru ca site-ul nu-mi inspira încredere. Doamne cât de penibili sunteți. Va rog sa va abțineți cei care nu sunteți în tema și lăsați pe cei care cunosc situația sa răspundă. Ce teapa sa dau oameni buni la 0 lei?!?! Oferta spunea destul de clar: pentru ca sărbătoresc 100 de ani de la nu știu ce eveniment, ei ofertă o moneda gratis. ZERO 0 LEI. Văzând asta si părând a fi o țeapă, am zis sa pun un nume fantoma, sa vad daca vine ceva. A venit si lumea s-a trezit cu o plata ce nu poate fi efectuata. Ar fi culmea sa dam țeapă la 15 lei...PENIBIL

Eu le-am zis ca nu le plătesc cei 15 lei băgați pe gat cu japca, pt ca am văzut recenziile unde se plângea lumea ca după plata, iar vine notificare

Aia sunt niște țepari și voi ma faceți pe mine țepar.  Cautati pe fb Casa de Monede sa vedeti ce e acolo (plin de plângeri la recenzii).

Edited by althea, 01 April 2021 - 07:00.
limbaj


#35
Tankx

Tankx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 649
  • Înscris: 23.02.2021

View PostAlex522, on 17 decembrie 2020 - 19:42, said:

.

Discutam despre un drum la banca, care costa mai mult decat valoare in sine de 15 lei, din punct de vedere legal, ce pot face domnii de la acest minunat site daca nu platesc ?


Nu le plăti nimic, zi-le că moneda a fost falsă..

#36
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009
Băieții, fără jigniri. Mulțumesc.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate