![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Adaugare cos de cumparaturi
Last Updated: Dec 14 2020 08:19, Started by
WindyZ
, Dec 13 2020 01:19
·
0

Posted 13 December 2020 - 01:19

Salut,
Am cumparat un template de pe colorlib (cred ca chel). https://colorlib.com...emplate/luigis/ Ma intereseaza daca pot instala un cos de cumparaturi pe acest template. (contracost sau gratuit prin diverse tutoriale. Ma descurc (nivel incepator), dar poate ii pot da de cap pana la urma). Multumesc ! |
Posted 13 December 2020 - 11:40

Da. Instalezi Woocommerce.
Deci pui Wordpress + template-ul ăsta + Woocommerce. Acum, dacă Woocommerce se va integra frumos cu template-ul ăsta, rămâne să descoperi singur. |
Posted 13 December 2020 - 19:45

Pai si pot implementa pe propriul template ?
Eu am deja domeniu cumparat si hosting. Pot duce site-ul meu deja creat cu acel template pe wordpress ? Domeniul imi va ramane la fel sau va fi adaugata extensia "siteulmeu.wordpress.ro" ? Inteleg ca wordpress si woocommerce functioneaza impreuna, insa cum am siguranta ca va functiona si cu tema mea ? Nu de alta, dar nu as da banii astia daca nu stiu nimic concret. |
Posted 14 December 2020 - 08:19

Dupa ce instalezi wordpress pe hostingul tau, instalezi tema cumparata de tine.
Daca site-ul tau e facut in wordpress, poti. Domeniul ramane la fel. Instalezi woocommerce dupa ce ai pus tema si vezi daca functioneaza, in principiu ar trebui sa fie ok, eventual mai modifici cate ceva in css. Daca nu vrei sa dai bani, incearca operatiunile astea cu o tema gratuita si vezi cum se comporta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users