Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...
 C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...
 Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 

Port forwarding Telekom HG658 v2

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,404
  • Înscris: 05.01.2006
Right! :tomato:

@AlexBio: verifică intern dacă Ip-ul local către ce faci port forward mai este la fel (cel de pe calc dacă bate cu cel din regula de pe huwa

Tks Znevna!

#20
AlexBio

AlexBio

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.05.2021
Inca o problema de care ma lovesc este faptul ca nu pot detecta DVR ul nici local prin router. Daca conectez cablul direct in laptop si setez ip static pe placa ma pot conecta fara probleme la DVR.

#21
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,404
  • Înscris: 05.01.2006
Verifică cablul / mufarea cablului router -> dvr

#22
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
In ultimele doua saptamani de cand spui ca ai probleme, ai mai conectat ceva in router pe cablu si ai mutat dvr-ul in alt port?
Pentru ca setarile standard iti lasa doar porturile 1 si 2 pentru LAN daca nu ma insel, 3 si 4 fiind rezervate pentru IPTV si n-o sa comunice cu celelalte.

#23
sov

sov

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,139
  • Înscris: 26.02.2006
Buna ziua, am si eu o problema cu acest router. Mi l-a configurat cineva pt camere de supraveghere, le vad din alta retea de wifi sau 4 g de pe sim, insa nu si din reteaua locala unde sint amplasate camerele. Nici de pe laptop, nici de pe telefon din aplicatie. Am IP fix de la telekom, si mentionez ca inainte am avut routerul speed port entry 2, cu acesta nu aveam probleme, doar ca s-a defectat si mi-au dat hg-ul acesta 658 v2
Multumesc de un evemtual ajutor.

#24
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,625
  • Înscris: 30.08.2006
De obicei este pe invers, nu se vade extern. Mai mult ca sigur nu este de la router. Daca te conectezi prin acel IP fix si esti doar in lan fara conexiune de net, atunci nu are cum sa mearga. Conexiunea in lan se va face pe adresa de IP alocata de router echipamentului de supraveghere de gen 192.168.x.x.

#25
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,942
  • Înscris: 07.03.2006
foloseste ip-ul local cand esti conectat la reteaua locala.
router-ul tau nu (cred ca) stie hairpin NAT (sau NAT loopback).

#26
sov

sov

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,139
  • Înscris: 26.02.2006
Am rezolvat, multumesc de sfaturi. Daca pun ip-ul de pe dvr, 192.196.1.100 merge si acasa de pe reteaua wifi. Asa că am  facut pe aplicația de telefon 2 conexiuni , una pt cand sint acasa cu ip-ul dvr-ul ui, si alta cand sint in alta retea cu ip-ul fix de la telekom.

#27
Gabriel-BRD

Gabriel-BRD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 04.02.2008
Salutari. Am cumparat un ip extern static de la Telekom. Am un gunoi de router HG658 V2.
Nu reusesc sub nicio forma sa testez portul 44158 pe https://www.yougetsi...ols/open-ports/ si sa-mi spuna ca este deschis.
Am deschis portul pe laptop din Firewall - Inbound Rules atat pe TCP cat si pe UDP, laptopul are ip fix rezervat in DHCP-ul routerului, am definit in meniul routerului in Port Mapping si Port Trigger portul de care am nevoie..... si totusi e mort.
Apreciez orice sugestie sau directie in care sa apuc. Posted Image

#28
Brudershaft

Brudershaft

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.10.2021
Hello!

Cine ma poate ajuta si pe mine va rog cu port forward pe acest mizerabil Huawei HG658 v2?

Incerc sa dechid portul respectiv pentru a fi conectabil pe trackere :-).

Mentionez ca sunt client Orange.

Daca mai e nevoie de info suplimentar, va rog sa imi spuneti !

Multumesc anticipat!

#29
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,573
  • Înscris: 06.06.2006
In clientul de TOR presupun ca ai pus port fix, nu randomize, da?

#30
NikoroB

NikoroB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,337
  • Înscris: 26.05.2022

Vizualizare mesajBrudershaft, pe 04 august 2022 - 06:40, a scris:

Cine ma poate ajuta si pe mine va rog cu port forward pe acest mizerabil Huawei HG658 v2?
Sa nu fi pe dslite. Ia fa o poză cu ce primesti pe wan in modem status.

Edited by Ravy, 04 August 2022 - 10:14.


#31
Brudershaft

Brudershaft

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.10.2021

 kretzu77, pe 04 august 2022 - 09:26, a scris:

In clientul de TOR presupun ca ai pus port fix, nu randomize, da?
Folosesc Deluge, atasez screenshots cu setarile existente:
https://ibb.co/NC3Kyyh
https://ibb.co/GWbCN8w

Din pacate nu inteleg ce anume trebuie facut la port fowarding:
https://ibb.co/bHK9B2q

Multumesc anticipat!

#32
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Cauta UPnP prin meniuri si da-i enable, sa nu te complici.

#33
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,008
  • Înscris: 08.01.2009
@Brudershaft lasa ce ti-a recomandat @Znevna ca ultima optiune ; in principiu nu vrei sa activezi UPnP-ul pt. ca astfel orice device din retea doreste poate cere router-ului sa-i fie deschise ce porturi vrea si router-ul se va supune .

1. In meniul "Network" Deluge prezent in poza Deluge1 debifezi optiunea "Use random ports" pt Incoming Ports si introduci manual un port (50000<port<65000 pt a avea siguranta ca nu e folosit de altceva ) in ambele casute From/To
2. In meniul din ONT/router prezent in poza :
  • completezi campul "Mapping name" cu o denumire dorita a port fw-ului (gen "Torent")
  • din Drop down list-ul Application selectezi optiunea care nu reprezinta un serviciu standard (nestiind meniul nu-ti pot spune care este optiunea corecta dar iti pot spune ca nu DNS/FTP/RDP/SSH/HTTP/HTTPS/SMTP/etc. >> in principiu alegand optiunea corecta ar trebui sa apara o caseta in care sa iti ceara sa completezi manual portul dorit pe care il vrei sa il deschizi , adica portul pe care l-ai completat mai inainte in Deluge la Incoming Ports )
  • in campurile IP host completezi adresa IP a PC-ului pe care ruleaza Deluge ; ideal ar fi ca acest PC sa aiba o rezervare DHCP (ar trebui sa fie in tab-ul Home Network ) a.i sa primeasca mereu acelasi IP de la ONT/router . Altfel daca primeste alt IP de la router regula port fw nu va mai functiona si va fi nevoie sa o modifici actualizand IP-ul completat cu noul IP al PC-ului .


#34
Brudershaft

Brudershaft

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.10.2021
Salut me_iauras!
Multumesc mlt pentru sfaturi!
In dropdown--ul de la "Aplication" sunt categoriile din poza de mai jos:
https://ibb.co/5hbd1bX
Nu apare nimic in plus daca aleg oricare din variante!

Daca sub "Aplication" apas pe "Add port mapping application", imi apare o casuta separata ca cea din screenshot-ul de mai jos:
https://ibb.co/Jp31X7n
De acolo pot sa adaug porturile din Deluge?
Pun un exemplu mai jos:
https://ibb.co/7NmbcfH
Iar la final cu aplicatia setata, tot setup-ul ar trebui sa arate ca in poza de mai jos(bineinteles cu IP-ul real al calculatorului pus corect):
https://ibb.co/CwCt0dj

Multumesc anticipat pentru efortul depus!
Sanatate tuturor!

Edited by Ravy, 08 August 2022 - 18:52.


#35
NikoroB

NikoroB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,337
  • Înscris: 26.05.2022
Pai pui la ip, ip-ul pc-ului, iar la port poti alege fie un range, fie un singur port.

Totusi, ai omis mesajul meu initial unde te rugam sa pui un screenshot cu pagina status unde sa vedem daca primesti pe interfața wan un ip public v4 sau esti cu dslite.

De asemenea, alta sugestie care ti s-a mai oferit, ar fi sa activezi UPnP, iar apoi toate setarile de port forward vor fi facute automat.

Edited by NikoroB, 08 August 2022 - 19:57.


#36
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Doar Vodafone stiu ca ofera DS-Lite, are si Orange asa ceva?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate