![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Garmin connect
Last Updated: Sep 14 2023 10:53, Started by
cilibiu
, Dec 08 2020 12:13
·
1

Posted 08 December 2020 - 12:13

Mi-am luat un garmin sh si am uitat sa-l resetez si la prima conectare mi s-a sincronizat ceasul in contul meu.
![]() Cum pot sa sterg, mai usor, doar ce am sincronizat acum? ![]() |
Posted 08 December 2020 - 12:17

Posted 08 December 2020 - 12:18

logheazăte prin web și acolo poți șterge ce vrei. Da, asta stiu, dar sunt foarte multe si trebuie sa stau sa vad care sunt ale mele. Ce prost sunt. ![]() ![]() |
Posted 08 December 2020 - 12:27

Faci export, le sortezi în excel, după faci import.
Din celelalte faci la fel sau ștergi tot și dai import din garmin dacă te lasă. |
Posted 08 December 2020 - 12:35

Ma lasa.
Cum le export pe toate in excel? Ideea este ca sunt foarte multe. Dupa ce le sortez? Ca este posibil sa am o activitate in aceeasi zi. Era bine daca puteam sa le sortez dupa data importarii si le stergeam pe cele sincronizate azi. |
Posted 08 December 2020 - 13:26

În site, la activity -> all activity este export in csv
După poți sorta in excel după dată. O chestie: nu știu dacă rămâne partea de hartă cu coordonatele gps. Edited by mrfe, 08 December 2020 - 13:28. |
Posted 23 March 2023 - 13:44

Dupa 3 ani de Huawei am revenit la Garmin fenix 7.
Huawei a introdus posibilitatea sa export datele in gpx din aplicatia lor. Problema este ca da eroare cand incerc sa le import in garmin connnect. Aveti idee de ce? Cum as putea sa-mi aduc toate activitatile in garmin connect? Ms. |
Posted 24 March 2023 - 16:14

Nu știu cum pot să te ajut, dar te rog spune-mi cum e 7-le. Am avut 6x pro, dar i-am făcut un update beta și l-am stricat. Noroc că cei de la Emag mi-au dat banii înapoi și am trecut la Apple (având iphone). Acum sunt pe android (samsung) și am un Huawei GT 3 pro, dar are ceva probleme și aș vrea să-l schimb. Mi-a plăcut foarte mult garmin ul, mai puțin cum se vedea în locurile cu lumină scăzută. Aș dori să-mi spui dacă ecranul s-a mai îmbunătățit în lumină slabă. Mulțumesc.
|
Posted 14 September 2023 - 10:53

Am o mică problemă.
Mi-a butonat ceasul un prieten și de atunci pe dashboard (my day) nu îmi apare la sleep score chart-ul. Habar nu am ce a schimbat.. Aveți idee de unde pun la loc acel grafic? Attached FilesEdited by mrfe, 14 September 2023 - 10:57. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users