Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Tarile Nordice

- - - - -
  • Please log in to reply
789 replies to this topic

#37
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,076
  • Înscris: 07.07.2006
N-am timp. Da legoland suna bine, ma gindeam si eu la el. E departe? Imi ia mult? N-as vrea sa ii dedic o zi intreaga din cele 2!

Ma gindeam sa merg in prima dupa-amiaza si seara (la hotel ajung pe la 17 - e linga Amalieborg sau ceva de genul asta) prin piata de Craciun (ma duc cu o saptamina inaintea craciunului), si astea sa fie cumparaturile. Iar in celelalte doua zile sa vad cit de mult. Am inteles ca merita turul cu barca. Noaptea sau ziua? Dureaza peste 2 ore? Ca si asta as face.

As dedica citeva ore si pentru Legoland, daca se poate ajunge usor. Edit: tocmai m-am uitat pe o harta! :) Nici pomeneala sa ma duc, e chestie de o zi intreaga. Sa mai creasca fii-mea si merg si cu ea, ramine notat in agenda.

Mersi de raspunsuri.

M-as fi dus la Malmo, sa vad podul ala, dar si asa am putin timp, sa il mai impart si intre 2 orase...

Edited by abancor, 19 October 2006 - 13:07.


#38
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,785
  • Înscris: 13.01.2005

View Postabancor, on Oct 19 2006, 13:55, said:

N-am timp. Da legoland suna bine, ma gindeam si eu la el. E departe? Imi ia mult? N-as vrea sa ii dedic o zi intreaga din cele 2!

Ma gindeam sa merg in prima dupa-amiaza si seara (la hotel ajung pe la 17 - e linga Amalieborg sau ceva de genul asta) prin piata de Craciun (ma duc cu o saptamina inaintea craciunului), si astea sa fie cumparaturile. Iar in celelalte doua zile sa vad cit de mult. Am inteles ca merita turul cu barca. Noaptea sau ziua? Dureaza peste 2 ore? Ca si asta as face.

As dedica citeva ore si pentru Legoland, daca se poate ajunge usor. Edit: tocmai m-am uitat pe o harta! :) Nici pomeneala sa ma duc, e chestie de o zi intreaga. Sa mai creasca fii-mea si merg si cu ea, ramine notat in agenda.

Mersi de raspunsuri.

M-as fi dus la Malmo, sa vad podul ala, dar si asa am putin timp, sa il mai impart si intre 2 orase...
Decît să te duci la Malmo, mai bine dai o tură fie la Roskilde, fie la Helsingor. Depinde ce obiective cultural/artistice ai chef să vezi.

Nu ţin minte dacă am spus dincolo, dar tot în Copenhaga merită văzut şi Christianborg-ul.

#39
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,076
  • Înscris: 07.07.2006
M-am intors de vreo 2 saptamini, asa ca as aduce ceva completari despre Copenhaga. Mai intii selectiuni din ce zicea mufă despre Copenhaga:

"Nivel de trai al naibii de ridiat, oameni veseli, calzi, gata să te ajute etc., preturi piperate (7 euro o bere), celebra Sirenă e o biată statuie
[...]
După părerea mea diferenţa dintre Danemarca şi să zicem Germania e cam diferenţa dintre Germania şi Romania
[...]
În Copenhaga merită văzute, într-o ordine oarecare: Palatul de iarna: Palatul Regal Amalienborg, biserica (sau ce-o fi) din faţa palatului, fîntîna de lîngă (sorry, nu-i ştiu numele), Palatul Rosenborg, Castelul Frederiksberg, strada pietonală sau Stroget, vechiul port (Nyhavn), fîntîna Gefion, grădina zoologică, grădina botanică, multitudinea de parcuri, plimbarea cu vaporaşul pe canale, opera nouă, Christiania, primăria şi probabil multe alte locuri pe care le-am uitat."

La primele idei nu am ce completari sa aduc, asa e: nivelul de trai e sus, Germania e in urma ca civilizatie (dar nu chiar asa drastic) - in Copenhaga fata de Hamburg (sa comparam orase asemanatoare) e mai curat pe strada si bicicletele sau carucioarele cu copii se lasa pe strada fara probleme, dar transportul in comun pare mai dezvoltat in Germania. Se vede clar ca danezii au reusit sa controleze bine imigratia: pe strazi sunt incredibil de putini orientali sau africani fata de Germania sau Austria. Citeva lucruri remarcate de mine cred ca sunt printre cauze: aproape totul e Made in Denmark, inclusiv cele mai meschine suveniruri, gen pixuri, magneti de frigider, care oriunde pe glob sunt Made in China; la fel jucariile (am luat un set de ceai de jucarie, din portelan, care e prin definitie ceva chinezesc - ei bine nu, era danez) si preturile sunt foarte mari (atentie deci: pentru vizitarea Copenhagai va trebuie bani la portofel). Cred ca acest cumul de factori, intrepatrunsi, ne arata o economie care inca produce si bunuri manufacturiere, si care e in stare sa isi asigure singura forta de munca, astfel incit sa isi produca si cheltuiasca singuri banii, fara ajutorul imigrantilor. Care imigranti s-ar gindi de 2 ori inainte sa prefere Copenhaga Romei sau Parisului.

Bani: coroane daneze, curs oficial in jur de 7,5 coroane la euro. Pe aeroport, la casa de schimb, era afisat 7,35 si comision 30 coroane. Am luat pe 100 euro 705 coroane (deci am schimbat de fapt cu 7,05). In oras, la orice casa de schimb, era afisat 7,54, dar comision 10,99%. Deci schimbai undeva pe la 6,72. Rezulta ca cel mai bine schimbi la aeroport, cotrar prejudecatilor, desi diferenta nu e mare (30 de coroane la suta de euro reprezinta vreo 2 beri de la alimentara). Eu am scos bani de pe card, unde aveam euro dar habar n-am la ce curs mi i-a dat bancomatul. Ca sa calculam rotunjit sa zicem ca sunt 2 coroane la leu. Acum sa va spun preturi: bere 40 - 50 coroane (halba de 0,4 sau 0,5), taria 40 coroane, vin fiert 25 - 50 coroane paharul, un fel de mincare 100 coroane un hamburger (la un restaurant texan, nu la fast food) si intre 180 si 300 un fel normal (peste cu garnitura, carne cu garnitura etc...), intrari muzee 40-60 coroane, tur cu vaporul 1 ora 60 coroane, taxi aeroport - centru 220 - 250 coroane, bilet de transport 1 ora (suficient sa ajungi cu trenul si apoi metroul in centru) 27 coroane (4 persoane merita sa ia taxi, e numai de 2 ori mai scump decit trenul). O masa, la un restaurant normal, pentru mine si nevasta-mea, care la Viena sau Munchen ne costa 45 euro, la Copenhaga costa 100. Te poti descurca cu bani mai putini, mincind numai de la alimentara si stind la vreun hotel foarte ieftin, daca exista, dar nu stiu daca merita. Cumparaturi nu am facut aproape deloc, numai suveniruri, carti turistice si citeva chestii pentru copil, petrecindu-ne maxim 2 ore pentru cumparaturi, mai mult facute pe strada). Hotelul a fost 130 euro pe noapte, luat de aici. 3 stele erau cam tot la acelasi pret.

Orasul vechi se preteaza foarte bine la batut cu piciorul, distantele nu sunt mari. Ca mincare, nu am reusit sa identific ceva specific danez, desi am dorit, in afara de bauturi: taria nationala aqvavit, din care mi-am luat o sticla si acasa, si vinul viert glogg (care poate fi si suedez, cine stie), care se face eventual si cu tarie, dar are in el obligatoriu stafide si migdale taiate. Mi s-au parut mai putin profesionisti in ale turismului decit austriecii sau nemtii, dar asta fara conotatii negative. Pur si simplu ca parere, generata de mici amanunte.

Oamenii sunt relaxati, nu am vazut cine stie ce paza nici macar la castelul reginei. Muzeele au alarma la fiecare vitrina, totusi. Toti par sa stie engleza (inclusiv controlorul din tren), mai putin germana (eu incercam sa le vorbesc germana, pareau ca inteleg, dar raspundeau in engleza. Atentie la metrou: e automat, iar usile se inchid repede, nu se uita nimeni ca n-ati apucat sa coboriti sau sa urcati. Am vazut oameni ramasi pe peron, cu usa inchisa in fata lor.

Am vazut muzeele: Erotica (interesant, o istorie a tot ce e legat de erotism, pina la pornografie), Rosenborg (vechi castel de vinatoare, apoi resedinta, astazi gazduieste tezaurul national) - aici nu erau deschise decit 3 camere din castel, fata de ce am vazut in poze, dar merita vazut oricum; atentie: se poate cumpara bilet comun Amalienborg si Rosenborg, economisiti 40 de coroane, Amalienborg (resedinta regala de iarna - camere prea incarcate, spre kitsch, dar tot merita vazut; in preajma a fost si hotelul nostru), ruinele primei fortarete a Copenhagai (construite de Absalon), care sunt situate sub palatul Christianborg (care se vizita, dar erau tururi numai in daneza, asa ca am zis pas) si biserica de marmura de linga Amalienborg, unde se urca in turn la 13 si 15 fix, si merita (vezi tot orasul, si aproape pina in Suedia). La Amalienborg se schimba garda la 12 fix, deci in zona puteti sa va faceti urmatorul program: schimbarea garzii, apoi vizitarea palatului, iar la 12:50 plecat spre biserica pentru urcare in turn. Sau, mai pe indelete, vizitat mai "lenes" palatul, pe la 11, apoi schimbarea garzii, care poate dura, iar timpul pina la urcarea in turn petrecut in biserica, sau la vreo cafenea in zona, la o bere (e una pe un colt, dincolo de biserica rusa din zona, Cafe Oscar). Si am mai vazut Muzeul National, unde e intrare libera, si unde poti sta si o zi intreaga sa vezi de la istoria vikingilor pina la expozitia etnografica universala, extrem de interesanta. As fi vrut sa vad si ceva muzeu de ambarcatiuni, ca tot e specific, dar n-am avut timp. Nu m-am bagat in niciun muzeu de arta, desi au si din astea. Prefer sa vad chestii legate de istorie, arheologie etc...

Am facut si turul cu vaporasul, vezi tot ce este interesant in centru si se poate vedea de pe apa. Pe jos am batut si strada pietonala si piata primariei, am fost la planetariu, unde se dau filme 3D, si n-am intrat in Tivoli, unde era 130 coroane intrarea, desi parea sa aiba cea mai interesanta piata de Craciun (mai era una pe Nyhavn - portul central). Am pastrat Tivoli pentru vara. Orasul pare ca e mult mai interesant vara, asta e clar. Am facut o plimbare pe jos si pina la Mica Sirena, unde e interesant sa stai si sa te odihnesti, ascultind valurile. In zona e cea mai veche cazarma militara inca in uz din Europa, o fortareata medievala, unde publicul are acces! Foarte interesant de vazut, ca si biserica catolica si fintina Gefion, care sunt tot in zona. Mai mentionez si Nyhavn (unde am baut si un glogg pe strada, cu 25 coroane - la restaurant era 45 - 50, cum am spus) si piata Kongens Nytorv, unde sunt citeva cladiri monumentale, printre care teatrul; Opera noua linga Amalienborg, arhitectura moderna foarte "curata" si placuta, teatrul si biblioteca nationala, Christianshavn (cartier vazut doar din barca, dar merita si de pe uscat), bursa si biserica Holmen, vazute tot doar pe dinafara. Mai erau multe de vazut, muzee in aer liber, palate etc. pe care le-am lasat pentru o viitoare excursie mai lunga, vara, cu masina. Imi doresc sa vad mai pe indelete intreaga tara, pentru ca mi-a placut foarte mult.

A, uitam: Copenhaga la prima vedere nu spune prea multe, lipsindu-i monumentalitatea urbanistica: nu are parcuri, piete sau bulevarde largi, spatii mari din care sa rasara palate impresionante. Dar cladirile impresionante, si mari, exista, numai ca nu lasa impresia pe care ti-o lasa la Viena sau Budapesta.

Ca zone de hoteluri interesante, de unde sa vizitezi usor orasul, am identificat 3: pe tarm, in partea de NE a centrului, aproape de Amalienborg, Mica Sirena, Nyhavn si Kongens Nytorv, pe tarm in SV (Mariott e acolo printre altele), aproape de Christianborg si Tivoli (astea 2 zone pareau linistite) si gara centrala, unde e "balamuc" pe strada, aproape de Tivoli si Piata Primariei. Eu am stat in NE, si cred ca tot acolo m-as duce.

#40
dave

dave

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 18.09.2005
abancor,

foarte interesant topic ai postat despre ce ai vazut la Copenhaga :coolspeak:

insa preturile de acolo sunt foarte MARI :confuzzled: pt majoritate (turisti) ...in Danemarca este foarte scump decat in alte tari cu turism foarte dezvoltat ca Austria, Ungaria(Budapesta), Germania( e foarte frumos acolo are de toate, o tara prea mare pt atatea locuri minunate deci merita )....

Danemarca e o tara mica, nivel de trai f ridicat, preturi piperate, oamenii reci, toleranti, blonzi, clima umeda dar nici frig nici cald (ierni blande, veri racoroase).....merita sa vizitezi Danemarca/Copenhaga in special vara pt ca ziua este foarte lunga de ex dimineata rasare la 3,30 si seara apune la 22,30 (lunile mai-iunie si iulie).....

personal imi place mult Danemarca/Copenhaga din cauza nivelului ridicat de viata, natura curata si ecologica (danezii acorda mare importanta ecologiei), curatenie tipica daneza, multe altele....insa din pacate nu-mi permit sa vizitez Copenhaga din cauza bugetului :nonobad:

mersi pt mesajul tau foarte frumos si explicativ :peacefingers:

dave

#41
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,076
  • Înscris: 07.07.2006
Am incercat sa scriu cit mai multe, pentru eventuali doritori, si prin prisma faptului ca eu nu stiam mai nimic cind am plecat. De aceea am dat citeva sfaturi practice, despre bani, ore de vizitare sau zone unde sa te cazezi. Nu am putut scrie foarte organizat pentru ca nu aveam timp sa organizez informatia, si pe masura ce scriam imi veneau idei noi.

E drept ca preturile sunt mari, dar daca vrei neaparat sa mergi acolo, cred ca poti sta la hosteluri, minca putin, din alimentara si pastra toti banii pentru muzee, astfel descurcindu-te cu bani putini.

Chiar acum vreo 2-3 zile era in ziar o statistica cu salariul mediu pe ora in statele UE si ghici unde e cel mai mare? In Danemarca! http://www.evz.ro/ar...hp?artid=286846 A se vedea ca in Danemarca sunt salarii cam cu 25-30% peste urmatoarele clasate, Marea Britanie, Germania sau Suedia! Deci se explica multe!

Danezii nu sunt deloc reci. Sunt oameni normali. Intr-adevar le place, ca oricarei natii in afara de romani, natura, aerul liber, plimbarile (se plimba in familie zilnic, prin oras, pe orice vreme - romanii stau la TV si isi scot copiii afara numai vara, daca nu e innorat - stiu ce vorbesc pentru ca iarna sunt singur cu fii-mea prin parcul care vara geme de pustime). Traiesc, ca orice populatie fara griji, absolut relaxat. E misto, si mie imi plac popoarele de genul asta.

Edited by abancor, 11 January 2007 - 11:32.


#42
LiliMarlen

LiliMarlen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.01.2007
Ai mai facut excursia asta? Si eu imi planific vacanta pentru vara asta tot in aceasta directie, doar ca vreau sa trec si prin Baltice (Riga si Tallin) si chiar ma intereseaza experientele celor care au trecut inainte pe acolo. De exemplu, nu gasesc foarte multe informatii despre transport. Mai exista un feribot intre St. Petersburg si Tallin, cat costa? La fel, intre Stockholm si Helsinki (sau Turku)? Noi nu mergem prin nicio agentie, ne-o planificam pas cu pas, asa ca ne-ar fi utile sfatruri - preferabil de la cei care au intreprins ceva similar.
  

Ma intereseaza sa fac  o excursie prin nordul Europei,aadica Sankt Petersburg,Finlanda (inclusiv Laponia) si poate Nordvegia bineînteles prin perioada verii,adica mai la caldura,nu acum.
Cautand cu totul si cu totul altceva, am picat peste o asemenea oferta la Dal Travel: 7 zile in total, jumatate in Sankt Petersburg, jumatate la Helsinki. Treaba asta se numea... "Circuit Rusia" (???). Personal, pretul mi s-a parut exorbitant - fiind doar cu mic-dejun; la suma de baza se adaugau tot felul de taxe (de aeroport, de viza la rusi; plus excursiile la palatele tzarilor, unde scria "posibile/optionale", adica te taxeaza din nou...).
Dar daca iti doresti neaparat...
O zi, sau macar o jumatate de zi in Ermitaj e obligatorie!
[/quote]

#43
ghidioneanu

ghidioneanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 08.12.2003
Cred ca umbli dupa doi iepuri pe care nu-i poti prinde  odata . Pentru noptile albe trebuie sa te duci in iunie in preajma solstitiului de vara , iar pentru aurora boreala mai prin iarna , pe zapada  ! Asa ca alege ! :naughty:

#44
nano2k

nano2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 12.01.2007
Buna
La vara TREBUIE sa ajung in Stockholm :ph34r: . De ce trebuie? Pentru ca trebuie! :ninja:
Ok, pentru ca asa vrea prietena mea :kisstogether: PUNCTUM. Acuma banuiesc ca nu mai aveti nici o indoiala ca TREBUIE :ninja:
Problema e ca nu stiu cat ma costa o treaba de genul asta. Normal, ea e cu :idea: , eu cu :wallbash:  :tomato:
Adica, vreau de pe acuma sa imi fac rezervare la un avion. Cam ce variante am? Lowcost?
Apoi, cazare, masa, transport, ce se poate vizita si ce variante de distractie exista acolo? M-ar interesa si preturi macar aproximative pentru toate astea, deci daca cineva a fost prin Stockholm cred ca sfaturile sale ar fi cele mai binevenite.
Apreciez orice sfat.
Perioada: vara 2007, aprox 7 zile
Mersi.

#45
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
http://www.cimber.dk/sw938.asp

bucuresti - copenhaga , apoi autocar pana la stockholm , ceva mai low cost asa

#46
thunder_ovidiu

thunder_ovidiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 305
  • Înscris: 25.01.2007
cu cazare, bilet si alte alea nu te pot ajuta ca n-am fost pe acolo, dar ca sa vezi cum arata capitala suediei si ce poti vizita iti recomand google earth... fa si tu o cercetare

http://earth.google....load-earth.html

#47
nano2k

nano2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 12.01.2007

View PostMembruAnonim, on Feb 22 2007, 17:55, said:

http://www.cimber.dk/sw938.asp

bucuresti - copenhaga , apoi autocar pana la stockholm , ceva mai low cost asa


Salut!
Mersi de raspuns.
Am gasit pe www.skyeurope.com din Budapesta la Copenhaga cu 555 HUF prin iunie.
Asta inseamna cam 1 EUR (100HUF = aprox 1,35RON) :coolspeak:
Ma rog, se mai adauga drumul pana la Budapesta si taxele de aeroport.

#48
Phx'

Phx'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 868
  • Înscris: 16.10.2005
Si noi mergem in august, am luat dus Bucuresti-Budapesta (WizzAir), Budapesta-Copenhaga (SKYeurope), dupa ce stam in Copenhaga, zburam Copenhaga-Stockholm (cu Sterling; www.sterling.dk), iar dupa ce stam in Stockholm ne intoarcem pe ruta Stockholm-Koln si Koln-Bucuresti (ambele cu Germanwings, dar stam si in Koln 2 zile!!).
Am auzit ca e frumos Stockholmul, abia astept...are dreptate prietena ta :))

PS. Acum am vazut ca esti din Cluj, deci te avantajeaza zborurile din Budapesta. Daca nu vrei sa vizitezi si Copenhaga, exista zbor Budapesta-Stockholm la Wizz Air.

Edited by Phx', 22 February 2007 - 19:36.


#49
nano2k

nano2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 12.01.2007

View PostPhx, on Feb 22 2007, 19:33, said:

Si noi mergem in august, am luat dus Bucuresti-Budapesta (WizzAir), Budapesta-Copenhaga (SKYeurope), dupa ce stam in Copenhaga, zburam Copenhaga-Stockholm (cu Sterling; www.sterling.dk), iar dupa ce stam in Stockholm ne intoarcem pe ruta Stockholm-Koln si Koln-Bucuresti (ambele cu Germanwings, dar stam si in Koln 2 zile!!).
Am auzit ca e frumos Stockholmul, abia astept...are dreptate prietena ta :) )

Faza e ca ea e aproape obsedata (cuvantul e cam aspru totusi) de Stockholm.
Ma bate la cap ca vrea, si daca vrea, vrea. Nu vreau sa-i tai macaroana, ca suntem tineri, deh, si acuma e timpul nostru :wub:
Daca nu acum, cand? Daca nu noi, cine? Daca nu la Stockholm, UNDE? :clapping:

#50
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Amsterdam :>

#51
thecagero

thecagero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 05.06.2006
Eu as recomanda o calatorie cu feribotul fie la Helsinki (cu Silja Line sau Viking Line), fie in Danemarca (nu stiu exact ce linii sunt). Eu am ajuns in Stockholm din Finlanda cu feribotul, am plecat seara si am ajuns a doua zi dimineata (iar seara ne-am intors imbarcat pentru intoarcere). Pe feribot exista magazine duty-free, discoteci, restaurante etc., am apucat sa dormim doar vreo 2 ore in noptile alea. O zi in Helsinki e de ajuns, noi am vazut Stockholm intr-o zi si a fost suficient (poate putin pe fuga, dar am vazut destule lucruri, nu cred ca mai aveam ce face inca o zi). Nu stiu daca ti-e de mare ajutor, dar daca tot ai zis ca apreciezi orice sfat; oricum, calatoria cu feribotul e o experienta.

Edited by thecagero, 23 February 2007 - 09:29.


#52
nano2k

nano2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 12.01.2007

View Postthecagero, on Feb 23 2007, 09:28, said:

Eu as recomanda o calatorie cu feribotul fie la Helsinki (cu Silja Line sau Viking Line), fie in Danemarca (nu stiu exact ce linii sunt). Eu am ajuns in Stockholm din Finlanda cu feribotul, am plecat seara si am ajuns a doua zi dimineata (iar seara ne-am intors imbarcat pentru intoarcere). Pe feribot exista magazine duty-free, discoteci, restaurante etc., am apucat sa dormim doar vreo 2 ore in noptile alea. O zi in Helsinki e de ajuns, noi am vazut Stockholm intr-o zi si a fost suficient (poate putin pe fuga, dar am vazut destule lucruri, nu cred ca mai aveam ce face inca o zi). Nu stiu daca ti-e de mare ajutor, dar daca tot ai zis ca apreciezi orice sfat; oricum, calatoria cu feribotul e o experienta.


Multumesc de idee. Da, mi se pare interesant. Mi-as fi dorit sa-mi zici si ce preturi se practica. De ex: cat costa feribotul, unde si cu cat te poti caza, etc.
Eu zic ca daca tot am inceput topicul asta, ar fi bine sa aducem cat mai multe informatii practice, poate o sa mai ajute pe cineva. Eu oricum o sa merg, chiar daca nu stiu preturile, dar stiti cum e - e mai bine sa ceri un sfat de la cei care au mai fost.

Mersi inca o data.

#53
ciki

ciki

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 25.12.2006
Totusi e vreun doritor pe aici ?
Vara asta chiar ca vreau sa fac tura asta !

#54
Calator

Calator

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 01.08.2006

View Postciki, on Mar 17 2007, 16:59, said:

Totusi e vreun doritor pe aici ?
Vara asta chiar ca vreau sa fac tura asta !

Eu m-am gandit la un circuit pe cont propriu: in Norvegia croaziera cu Hurtigruten, fiordurile Oslo, Sogne, Nord, Hardanger si Geiranger, Valea Romsdal, Drumul Vulturilor si Drumul Trolilor, la care s-ar mai adauga Stockholm cu canalul Gota si Goteborg. Din pacate pretul final este prea mare, zilele de concediu nu imi sunt suficiente si probabil ca o sa il fragmentez pe mai multi ani.
Vara aceasta o sa aleg un circuit organizat de o agentie care se apropie de circuitul schitat de mine- Norvegia- Suedia si probabil Copenhaga.
Acum astept targul de turism sa apara toate ofertele.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate