![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Afacere automat de sucuri reci & snack
Last Updated: Dec 11 2020 10:03, Started by
mariusradacina
, Dec 07 2020 00:17
·
0

Posted 07 December 2020 - 00:17

Buna ziua , in viitorul apropiat intentionez sa achizitionez 2 automate pentru bauturi reci & snacks. Imi este destul de logic ca ar trebui sa declar undeva treaba , sa declar venitul / profitul , dar nu stiu cu ce sa incep , unde sa ma duc , ce sa declar ... Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic corespunzator . Imi poate explica si mie cineva ce trebuie sa fac din punct de vedere legal si unde trebuie sa ma duc dupa ce achizitionez automatele de pe olx ? Imi pare rau , dar chiar nu am pe cine sa intreb ... Multumesc anticipat .
|
Posted 07 December 2020 - 09:24

|
Posted 07 December 2020 - 10:16

VEZI CU OLX-UL că-ți trebuie ceva avize la mașinării și vânzătorul nu mai raspunde la telefon dopă ce se scapă de ele.
dar de montat ai unde?de aici trebuie să începi plus firmă |
Posted 07 December 2020 - 12:22

Pololica, on 07 decembrie 2020 - 09:24, said:
1. Pentru o afacere mica ca aceasta , ce ati face in locul meu ? PFA / SRL / II ? 2. Contractul de spatiu il fac cu proprietarul acelui spatiu sau trebuie sa ajunga pe la Primarie . In cazul meu ,le-am pune intr-un parc intai , deci ar trebuie sa ma duc la Primarie pentru contract sa inteleg? In plus cred ca trebuie sa ajunga si la un notar ma gandesc :-? 3.Cand ma duc la Registru Comertului , deschid punctul de lucru cu ajutorul contractului de spatiu ? 4. La ce se refera aceste Registre Unice de Control ? Trebuie sa fie puse in asa-zisele tonomate ? 5.Cand cumpar marfa ar trebui cu C.U.I. firmei pe el probabil nu ? EMPP, on 07 decembrie 2020 - 10:16, said:
VEZI CU OLX-UL că-ți trebuie ceva avize la mașinării și vânzătorul nu mai raspunde la telefon dopă ce se scapă de ele. dar de montat ai unde?de aici trebuie să începi plus firmă de montat , eu am cateva locuri cheie ca sa spun asa , parcuri , locul unde se "strange" lumea si nu este niciun magazin alimentar in apropiere , un astfel de tonomat ar veni la fix acolo Dar daca as dori sa le amplasez intr-un parc de exemplu , aveti vreo idee unde ar trebui sa ma duc prima oara? Multumesc pentru ajutor !! |
Posted 07 December 2020 - 13:05

la primărie sau vorbești cu proprietarul spațiului dacă-i privat.dar după cum vorbești te-ai gândit aseară cu prietenii să faci ceva și iată afacerea.
tonomatul stă în ploaie? de unde tragi curent?te costă ăla de te sperii |
Posted 11 December 2020 - 09:43

1. Pentru o afacere mica ca aceasta , ce ati face in locul meu ? PFA / SRL / II ? 2. Contractul de spatiu il fac cu proprietarul acelui spatiu sau trebuie sa ajunga pe la Primarie . In cazul meu ,le-am pune intr-un parc intai , deci ar trebuie sa ma duc la Primarie pentru contract sa inteleg? In plus cred ca trebuie sa ajunga si la un notar ma gandesc :-? 3.Cand ma duc la Registru Comertului , deschid punctul de lucru cu ajutorul contractului de spatiu ? 4. La ce se refera aceste Registre Unice de Control ? Trebuie sa fie puse in asa-zisele tonomate ? 5.Cand cumpar marfa ar trebui cu C.U.I. firmei pe el probabil nu ? Acele avize unde le gasesc ? adica ma refer ca sunt trecute pe aparate sau trebuie sa cer un anumit act de montat , eu am cateva locuri cheie ca sa spun asa , parcuri , locul unde se "strange" lumea si nu este niciun magazin alimentar in apropiere , un astfel de tonomat ar veni la fix acolo Dar daca as dori sa le amplasez intr-un parc de exemplu , aveti vreo idee unde ar trebui sa ma duc prima oara? Multumesc pentru ajutor !!
|
Posted 11 December 2020 - 10:03

Ai 2 automate in loc foarte public, cum recuperezi costurile de reparatie si cum le asiguri functionarea (24/7) daca ti le vandalizeaza o data pe saptamana? Spart(distrus ceva) sau dat cu spray?
Le pazesti tu? Pui camere? Te bazezi pe angajati? Firme de paza? Politie Locala? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users