![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Informatii infiintare firma pentru competitii online
Last Updated: Mar 29 2021 21:26, Started by
Ovidiu9B
, Dec 06 2020 17:48
·
0

Posted 06 December 2020 - 17:48

Buna ziua !!
Am si eu nevoie de ajutor cu informatii legate despre cum sa deschid o firma cu domeniu de activitate organizare de turnee pe bani pe un joc online. In principiu vreau sa fac un server pe care sa intre foarte multa lume doritoare sa joace pe bani in loc sa joace gratis si eu impreuna cu un Staff sa le organizam turnee. Jocul permite organizari de asa ceva in regulamentul lui deci tot ce am nevoie e sa mi fac o firma ca sa fie totu ok. Am nevoie de cat mai multe informatii legate despre infintarea firmei. Exista cod CAEN pentru asa ceva ? Orice informatie care credeti ca ma poate ajuta este apreciata. Multumesc anticipat !!! |
Posted 06 December 2020 - 18:09

9200 Activitati de jocuri de noroc si pariuri Aceasta clasa include activitati de jocuri de noroc si pariuri, cum ar fi: -vanzarea biletelor de loterie -functionarea (exploatarea) masinilor de jocuri de noroc ce functioneaza pe baza de monede -functionarea (exploatarea) jocurilor ce functioneaza pe baza de monede -functionarea web site-urilor de jocuri de noroc virtuale -inregistrarea pariurilor si alte operatiuni de pariere -pariuri in cadrul agentiilor -activitati ale cazinourilor, inclusiv a “cazinourilor plutitoare”
|
Posted 06 December 2020 - 18:33

9200 Activitati de jocuri de noroc si pariuri Aceasta clasa include activitati de jocuri de noroc si pariuri, cum ar fi: -vanzarea biletelor de loterie -functionarea (exploatarea) masinilor de jocuri de noroc ce functioneaza pe baza de monede -functionarea (exploatarea) jocurilor ce functioneaza pe baza de monede -functionarea web site-urilor de jocuri de noroc virtuale -inregistrarea pariurilor si alte operatiuni de pariere -pariuri in cadrul agentiilor -activitati ale cazinourilor, inclusiv a “cazinourilor plutitoare” Edited by Ovidiu9B, 06 December 2020 - 18:34. |
Posted 06 December 2020 - 19:39

Posted 06 December 2020 - 20:21

Posted 06 December 2020 - 20:38

pe tine ar trebui sa te preocupe cine este proprietarul jocului si daca te lasa sa iei bani pe ceva facut de el
|
Posted 06 December 2020 - 20:49

Posted 07 December 2020 - 08:55

Cred ca vrea sa faca o pagina de DFS. Si eu sunt curios daca e reglementata chestia.
|
Posted 07 December 2020 - 16:01

Posted 08 December 2020 - 20:01

COD CAEN 61 - telecomunicatii, si vezi ce se potriveste mai bine
|
Posted 29 March 2021 - 21:26

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users