Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Proiect ciudat legat de metaverse...

Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP
 Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m

Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11
 Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...
 Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior
 

1920X1080 SE VEDE CIUDAT PE MONITOR

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Lcd22

Lcd22

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 01.08.2020
Salut baieti, am si eu un monitor de 24" de la philips rezolutia nativa e 1360x768 , dar in windows imi apare si 1920x1080 , o suporta fara nici o problema doar ca se vede naspa, culorile sunt foarte intense, totul e mic si pixelat. Pot sa i fac ceva sau raman la 1360x768? E conectat prin HDMI.
Model: 24pht4000
Pe 1360 merge in 100 hz dar daca reusesc sa-l fac sa mearga in 1920 ma multumesc si cu mai putini hz.

#2
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,654
  • Înscris: 05.04.2011
Trebuie lasat pe rezolutia nativa a monitorului; oricum nu poti avea o rezolutie mai mare

#3
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 44,377
  • Înscris: 31.03.2012
24pht4000, pare a fi televizor.
Rezolutia e de 1366 x 768, nu ai cum sa o faci mai mare.

Edited by pasilla, 06 December 2020 - 18:20.


#4
Lcd22

Lcd22

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 01.08.2020

 pasilla, on 06 decembrie 2020 - 18:19, said:

24pht4000, pare a fi televizor.
Rezolutia e de 1366 x 768, nu ai cum sa o faci mai mare.
Am limitat dynamic range si acum se vede bine pe 1920x1080 singura problema e scrisul care nu mai e frumos si rotund, vreo solutie?

#5
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,193
  • Înscris: 23.05.2013
Este televizor. Si da, e o rezolutie foarte mica.

Fiind televizor si fiind conectat prin HDMI - ii lasi evident rezolutia normala a panoului, si setezi televizorul pe sursa respectiva (HDMI) culorile in modul dorit. Ar trebui, cred, sa tina minte setarile pe fiecare sursa in parte.

#6
Lcd22

Lcd22

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 01.08.2020

 d4m4g3, on 06 decembrie 2020 - 18:52, said:

Este televizor. Si da, e o rezolutie foarte mica.

Fiind televizor si fiind conectat prin HDMI - ii lasi evident rezolutia normala a panoului, si setezi televizorul pe sursa respectiva (HDMI) culorile in modul dorit. Ar trebui, cred, sa tina minte setarile pe fiecare sursa in parte.
M-am jucat putin prin setarile tv-ului, are si mod monitor, pe mod monitor nu am probleme cu rezolutia doar ca parca negru nu mai e nergru la fel ca pe mod tv, e normal?

#7
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,148
  • Înscris: 15.04.2019
Ce placa video ai? N-are setari luminozitate/contrast/culoare/etc.?

#8
Lcd22

Lcd22

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 01.08.2020

 __Dan__, on 06 decembrie 2020 - 19:15, said:

Ce placa video ai? N-are setari luminozitate/contrast/culoare/etc.?
Gt 730 , are setari si tv-ul si placa video, am umblat prin ambele si am reusit sa imi rezolv problema, acum sunt pe 1920x1080 merge perfect doar ca negru nu mai e asa intens ca inainte.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate