![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce facultate sa aleg?
Last Updated: Feb 02 2021 21:57, Started by
R3dP4nda
, Dec 06 2020 11:00
·
0

Posted 01 February 2021 - 20:17

Nu am inteles la ce va referiti. Si zi de pasiunea pt. info, ca te ia si uiti de restul imprejur apoi cand iar ai sa dai de mate o sa-ti "miroase urat" ![]() Edited by neagu_laurentiu, 01 February 2021 - 20:19. |
Posted 01 February 2021 - 20:45

Ca un examen e nimic pe langa cate ai in fiecare semestru numai la mate. Si zi de pasiunea pt. info, ca te ia si uiti de restul imprejur apoi cand iar ai sa dai de mate o sa-ti "miroase urat" ![]() Pai da, au fost 4 examene la mate și unul la info Nu neg că studiul matematicii îmi ia mult timp, mi-am asumat alegerea |
Posted 02 February 2021 - 21:57

O provocare mai veche pentru pasionati de matematica si programare: https://forum.softpe...ca-parsare-etc/
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users