![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
malpraxis medical
Last Updated: Dec 10 2020 23:53, Started by
ion48
, Dec 05 2020 21:08
·
0

Posted 07 December 2020 - 17:33

Cum? Superficialitatea în citirea unui document medical și punerea în pericol al pacientului nu este practică medicală periculoasă?
Pacientul s-a dat cu toată încrederea pe mîna doctorului. |
Posted 07 December 2020 - 20:16

Nu este practica periculoasa.
Medicul de familie are alte competente si responsabilitati pe care le respecta.
Nu sunt medic. http://www.sant.ro/i...le-de-malpraxis aici gasiti detalii legate de comisia de malpraxis. Ai dat link catre cea mai curupta institutie romaneasca bazata pe spaga. Prost sa fii sa faci vreo expertiza acolo. Iti explic cum se procedeaza, dupa initierea plangerii, inainte de stabilirea comisiei si investigarea cercetarii, persoana desemnata din institutie va contacta paratul care e coleg cu ei nu cu tine, pentru a stabili daca e dispus sa dea sau nu spaga. De acolo e razboi si stres. Edited by BUDAIbeer, 07 December 2020 - 20:19. |
Posted 07 December 2020 - 21:08

Situația bolnavului este foarte precară, chiar periculoasă. |
Posted 07 December 2020 - 21:19

o rețetă pe căt timp o dai dacă trebuie luat zilnic tratamentul?nu-i o lună că-s două mare fâs o dai pe un an? Reteta poate fi prescrisa de medicul de familie pe o perioada de maxim 3 luni, daca vorbim de un tratament stabilizat.
Ai dat link catre cea mai curupta institutie romaneasca bazata pe spaga. Prost sa fii sa faci vreo expertiza acolo. Iti explic cum se procedeaza, dupa initierea plangerii, inainte de stabilirea comisiei si investigarea cercetarii, persoana desemnata din institutie va contacta paratul care e coleg cu ei nu cu tine, pentru a stabili daca e dispus sa dea sau nu spaga. De acolo e razboi si stres. |
Posted 07 December 2020 - 21:32

Nu stiu ce zici tu, n-am auzit de asa ceva. Si intamplator fac parte dintr-o asemenea comisie de malpraxis.
Nu sunt medic. femeile de serviciu da esti tu femeie de serviciu cu studii juridice? |
Posted 08 December 2020 - 20:28

Am înțeles din numeroasele comentarii (vă mulțumesc tuturor), că putem da colțu cu zile , că medicii nu au nici o vina ,pacientul e vinovat ....că e bolnav.
Dar medicul care e superficial în cercetarea pacientului nu e vinovat cu nimic ? Edited by ion48, 08 December 2020 - 20:33. |
Posted 08 December 2020 - 22:07

Nu este vinovat cu nimic, pentru ca nu e infractor ca sa fie vinovat de ceva medicul.
,pacientul e vinovat ....că e bolnav. nu are ce discuta nimeni cu tine odata ce ai stabilit deja ca exista un vinovat te-ai facut si judecator |
Posted 08 December 2020 - 22:08

Dar medicul care e superficial în cercetarea pacientului nu e vinovat cu nimic ? Edited by exqusit_drunk, 08 December 2020 - 22:08. |
Posted 09 December 2020 - 13:14

Până nu e dovedit că a greșit, e negustor cinstit. Am întrebat mai sus dacă mai ești pacientul lui și nu ai răspuns. Am dedus că da, mai ești. Păi dacă și după ce a fost la un pas să te omoare mai ești pacientul lui, îți meriți soarta. Dacă data viitoare chiar reușește? Dar am înțeles clar cum merg treburile în țara asta .Te ucide medicul , din nepricepere(din cauza aceasta medicii mi-au ucis soția), superficialitate,lipsă de șpagă, și multe alte, și nu pățește nimic , că deja sistemul medical este destul de corupt. Mulțumesc tuturor ! Rușine sistemului medical din Romînia ! |
Posted 10 December 2020 - 07:35

Posted 10 December 2020 - 21:07

ce crezi ca simbolizeaza avatarul meu? pe langa faptul ca oricine isi poate pune orice avatar pe internet fara sa insemne ceva ma indoiesc ca tu cunosti originea lui antica si ce simbolizeaza cu adevarat si nici google nu cred ca te poate ajuta cu altceva in afara de descrierea oficiala |
Posted 10 December 2020 - 23:53

Mai Asclepios, de ce schimbi vorba?
Suntem 2 farmacisti in comisie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users