![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema etansare!
Last Updated: Dec 05 2020 18:16, Started by
liviustefan89
, Dec 05 2020 07:17
·
0

Posted 05 December 2020 - 07:17

Salutare tuturor. In aceasta vara mi. au fost montate termopanele la o casa noua. Tinand cont ca a venit frigul am sesizat o problema ca intra aer rece pe langa garniturile de etansare pe partea cu balamalele, dar nu pe toata latura decat pe undeva pe la jumatate! nu izoleaza bine nici fonic daca apas pe tocul geamului se izoleaza mai bine. Am incercat sa il inchid cu o bancnota de 1 leu sa vad daca se trage usor si chiar se trage. Precizez ca acum 3 luni le. am scos din balamale pentru a le curata datorita lucrarilor din interior care au fost facute cu neglijenta. am incercat cateva reglaje inclusiv cea pentru etansare mai puternica dar fara rezultat. Am sunat la cei ce le. au montat dar ma tot amanat saptamana asta. Stie cineva ce. i de facut?
|
Posted 05 December 2020 - 07:37

Acolo ar trebui sa ai închideri suplimentare,dacă ai trebuie reglat presiune pe garnituri,dacă nu ai cere să ți le puna
|
Posted 05 December 2020 - 08:02

Ia legătura cu cei care le-au montat să îți facă un reglaj ( sunt în garanție, nu?).
|
Posted 05 December 2020 - 09:32

Asta e o treabă ce ține de văzut și făcut. Nu te ajută cu nimic forumul. Depanare de la distanță e imposibil. Dacă chemi pe cineva priceput, ai șanse să rezolvi problema. Dar nici așa nu e 100% sigur că se rezolvă, dacă trebuie să facă din c_cat bici. Depinde de calitatea tâmplăriei.
Dacă ai făcut cu o firmă serioasă, e obligatoriu să revină și să remedieze. |
Posted 05 December 2020 - 10:20

.. Am sunat la cei ce le. au montat dar ma tot amanat saptamana asta. Stie cineva ce. i de facut? Daca ai platit marfa scumpa si firma serioasa, treaba era rezolvata. Te inveti cu ele asa, daca este casa noua sunt alte probleme care o sa detroneze problema geamurilor, o sa_ti aduci aminte de ele cind bate vintul. |
Posted 05 December 2020 - 10:34

Ieftin nu rezista, gratis nu există,toată lumea vrea bun și ieftin,uita că nimeni nu ridica un pai daca nu e platit,ieftinul vine din ce nu pui și calitatea materialelor și a muncii
|
Posted 05 December 2020 - 10:43

Posted 05 December 2020 - 14:35

Posted 05 December 2020 - 14:37

Posted 05 December 2020 - 15:53

intradevar le. am gasit mai ieftine, insa nu. mi dau seama de ce ma tot amana sa trimita pe cineva sa rezolve, am. impresia ca e ceva necurat la. mijloc. Oricum la ce montaj au facut lasa de dorit.... Am intrebat un alt meserias care se ocupa de tamplarie si mi. a spus ca e posibil sa nu am armatura deloc sau armatura slaba "daia de rigips" si trebuie modificat sistemul de inchidere. Nu sunt cunoscator in domeniu, asa ca o sa pun 2 poze mai jos sa. mi spuna cineva daca se specifica ceva in oferta de armatura!
https://ibb.co/qyFVLwB https://ibb.co/KKxq6LQ |
|
Posted 05 December 2020 - 16:15

Si meseriasul pe care l-ai gasit e de toata isprava.Doar se uita la usa si isi da seama ce armatura are sau ca nu are deloc.Nici el nu stie prea bine.Dar a dedus ca daa modifica sistemul de feronerie o sa suplineasca lipsa armaturii sau subarmarea.Btw in oferta e o feronerie winkhaus care chiar e ok.Daca chiar erau pusi pe economie nu mai puneau winkhaus.
Ca si offtopic eu nu produce fereastra din imagine la 422.27 ron |
Posted 05 December 2020 - 18:16

Nu poți sau nu vrei? Pe Blanco 🤭🤐🤫 și cu winkhaus ( dar echipata 🤐🤫) mai pui ceva ,ceva🤔armatura ( sau nu) și iese
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users