![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Informatii despre Dropshipping !
Last Updated: Dec 09 2020 22:53, Started by
ionutsb
, Dec 04 2020 12:33
·
0

Posted 08 December 2020 - 14:48

Asta ma gandeam si eu ... nu cred ca e legal "sa nu poti da garantie"
|
Posted 08 December 2020 - 15:11

În funcție de cât de prosti sunt cumpărătorii, merge și fără. Cam așa se face "concurenta loială" in Romania...
|
Posted 09 December 2020 - 10:23

Quote Vindem electronice din China, dar aduc pe stoc. Problema este ca nu poti sa dai garantie la ele ceea ce iti reduce din clienti. Esti obligat sa oferi garantie ca firma. O garantie tehnica si una de conformitate. Aia de conformitate este de 24 de luni in toata EU. Cea tehnica poate diferi in functie de tipul produsului, dar daca e ceva electronica e tot de 24 de luni de obicei. Quote Vezi aici https://b2b.nod.ro/ Ca eu am e alta poveste, dar majoritatea de pe forum nu au. Si sa nu-mi zici ca nu-ti dau garantie ca nu te cred. |
Posted 09 December 2020 - 22:53

Acum 15-20 de ani era o afacere. Acum, ai smartphone cu GPS pe el. Ce dracu sa mai cumperi inca ceva ce poate avea si probleme de update-uri - adica sa nu mai primeasca... O sa te miri, dar sunt destui care inca dau banii pe asa ceva. Mai ales pe modelele "Tesla style". Si multi care chiar au navigatii originale pe masinile lor. Avantajul este ca beneficiezi de un ecran mult mai mare decat la telefon, se integreaza perfect in consola, au Android si se utilizeaza asemanator unui telefon. E posibil sa nu mai aiba asa mult succes peste 7-10 ani, ca deja majoritatea masinilor au inceput sa aiba de fabrica acest avantaj |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users