Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

The Witch: Part 2. The Other One ...

La multi ani @VerSus_88!

La multi ani @RMC Info!
 La multi ani @lupini!

La multi ani @Astrul!

La multi ani @Lex404!

Probleme distincte cu 2 vecini l...
 Cum pot afla daca o persoana are ...

Cum a fost posibil? Implicatii......

Actionare Geo-fence fara Internet

Mitsubishi l200 probleme turometru
 De ce este iconita Whatsapp turti...

22H2 - Nu reusesc bootarea

Oras sau sat?

SMTP relay in reteaua DIGI
 

Conectare desktop - monitor via HDMI/DVI?

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
Sionut0122

Sionut0122

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 03.12.2020
Salut, am un monitor LG 22" 22MK400H care este conectat la laptop prin HDMI. Dupa cateva setari la monitor, se vede destul de ok. Nu minunat, dar ok.
Problema e ca mi-am achizitionat un pc fara iesire HDMI, doar VGA si inca una de care nu-s sigur ce este, cred ca DVI? (atasez poza). 
Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI (care am inteles ca suporta 640 x 480) si se vede execrabil,practic inutilizabil. Iconitele se vad 3D si fontul e varza.

Vreau sa va intreb daca sunteti amabili care ar fi solutia sa afiseze o imagine decenta. Un adaptor pc VGA-HDMI ar rezolva problema? Iesirea aceea ce este? Daca este DVI, ar fi o idee un adaptor DVI-HDMI ?

Multumesc anticipat.


https://ibb.co/rwZX08P

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,009
  • Înscris: 17.05.2004
Aia e RS 232 nu e nici un DVI

Iar mufa aia ce se vede pare VGA nu HDMI... cum ai conectat tu ?

Ia pune o poza cu calculatorul cu mufa aia alba scoasa.
Uite adaptor de la VGA la HDMI

https://www.emag.ro/...rch-Action=view

Edited by waterman, 03 December 2020 - 19:25.


#3
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,433
  • Înscris: 07.06.2014

 Sionut0122, on 03 decembrie 2020 - 19:06, said:

Problema e ca mi-am achizitionat un pc fara iesire HDMI, doar VGA si inca una de care nu-s sigur ce este, cred ca DVI? (atasez poza).
Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI (care am inteles ca suporta 640 x 480) si se vede execrabil,practic inutilizabil

ai pc fara hdmi, doar vga, asta se vede in poza ta. nu ai nici un dvi acolo. mufa care crezi ca este dvi e de fapt un COM.

cat despre conectare, daca nu ai hdmi, cum ai conectat pc-ul la hdmi? pt conectare iti trebuie un adaptor activ de la vga la hdmi

cat despre rezolutie ..... la 640x480 e pt orbi aproape. rezolutia este de 1920x1080 la acel monitor

ai editat in ultimul moment water  :P  ai aflat ca exista :P

#4
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,009
  • Înscris: 17.05.2004

 Sionut0122, on 03 decembrie 2020 - 19:06, said:

Problema e ca mi-am achizitionat un pc fara iesire HDMI, doar VGA
VERSUS

 Sionut0122, on 03 decembrie 2020 - 19:06, said:

Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI

Cum l-ai conectat prin HDMI dacă nu are ? Poate VGA ai vrut sa zici.

Cablul e bun ?
Driverele de la placa video sunt instalate ?

 Dany_Darke, on 03 decembrie 2020 - 19:26, said:

ai editat in ultimul moment water  Posted Image  ai aflat ca exista Posted Image


Sunt mai batrân, am prins vremurile când nu exista.
Invers da, era, așa nu.

Posted Image

 Sionut0122, on 03 decembrie 2020 - 19:06, said:

Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI (care am inteles ca suporta 640 x 480)


Asta e replica anului pă IT

Edited by waterman, 03 December 2020 - 19:28.


#5
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,022
  • Înscris: 28.10.2006
Nu sariti, fratilor!
Cred ca initiatorul habar nu are despre ce este vorba in "propozitie"

@initiator:

Fara detalii, recte ce placa video(daca exista, ca eu nu vad acolo), ce monitor( Model exact, firma producatoare) NIMENI nu poate rezolva "problema" TA.
Citeste inca o data regulamentul si ofera TOATE detaliile necesare daca vrei sa ti se acorde ajutor.

Edited by viceroy56, 03 December 2020 - 19:34.


#6
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,802
  • Înscris: 08.02.2011
Monitorul respectiv are intrare VGA, nu mai trebuie nimic.   Cel mai probabil nu sunt driverele instalate si atat, asa se vede pe alea generice.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,407
  • Înscris: 15.06.2004
Lipsa drivere video.
Si probabil si altele.

#8
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,022
  • Înscris: 28.10.2006
Revin, ca nu mai pot edita:
Daca din poza atasata primului post voi deduceti ca e vorba de un laptop, conform postarii, eu cer dezactivarea contului, instant!

#9
Sionut0122

Sionut0122

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 03.12.2020
Mersi pentru raspunsuri baieti. Scuzati exprimarea mea de-a-n p***a.

Am gresit mai sus, am vrut sa spun ca am conectat pc-ul prin VGA. Monitorul are 2 intrari, VGA si HDMI. Nu-s mare cunoscator, d-aia am venit aici.

Detin un laptop si un desktop ( link pc ). Laptopul este conectat la monitor prin HDMI. Nu am probleme cu el.
Problema este cu conectarea pc-ului la monitor ( link monitor ) pe care am realizat-o prin cablu VGA. Ziceam ca se vede urat ca si cum nu as avea driverele instalate. Desi le-am instalat.
Poza cu pc-ul a fost pusa ca sa ma lamuriti si pe mine ce iesire e aia. M-am lamurit, saru'mana!

 waterman, on 03 decembrie 2020 - 19:28, said:

Cablul e bun ?
Driverele de la placa video sunt instalate ?
Yea.

Deci, daca cablul VGA este bun si driverele instalate, ar trebui sa se vada ok? Daca nu, o pot rezolva prin acel adaptor VGA - HDMI ?

[ https://ibb.co/s3rT3wH - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://ibb.co/54tX0qz - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#10
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,009
  • Înscris: 17.05.2004
Viceroy amice, omul are și un laptop, acum a luat un Pc...

#11
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,022
  • Înscris: 28.10.2006
My BAD!
Imi pun cenusa-n cap!

#12
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,407
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Deci, daca cablul VGA este bun si driverele instalate, ar trebui sa se vada ok?
Da.
Pune un prin din Device Manager sa vedem ce ai acolo.
Eventual da un expand la Monitor si la placa video.

#13
Sionut0122

Sionut0122

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 03.12.2020
Salut, asta este cam tot ce pot sa iti arat. Nelamurirea mea ar fi de ce la monitor imi arata 'ACER 271HL' ( aici ) cand eu am 'LG 22MK400H' ( aici ). Sa fie asta problema?
Driverele par instalate, cablul VGA e nou.

Am conectat pc-ul la TV si nu este nicio problema. Se vede perfect.
Am reinstalat driver-ul de la monitor si tot acelasi driver apare.
Atasez pozele.

https://ibb.co/tYyQm5T
https://ibb.co/FnSg0Tm

Edited by eiffel, 04 December 2020 - 15:36.


#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,407
  • Înscris: 15.06.2004
Nu stiu cum le-ai atasat, dar nu e nicio poza.
Ai pus cumva cu link la tine in PC ?

L.E. M-am lamurit - ai pus pozele gresit.
Era mai bien sa intrii in Mai multe Optiuni de raspuns si ai in stanga jos posibilitate de a urca pozel pe forum.

Tu ai pus un link in html de imagine.
Am corectat eu ca sa se vada.

Driverul placii video e incorect instalat.
Ai un semn de exclamare acolo si in fereatsra deschisa iti zice ca "Requires further instalation" - probabil nu ai pus driverul corespunzator.

Am pus eu cu rosu problemele...

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   315.71K   8 downloads


#15
Sionut0122

Sionut0122

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 03.12.2020
Mersi Eiffe. N-am mai folosit un forum de vreo 10 ani :D.
La cum se vede, nici n-am vazut semnul exclamarii acolo.
Am incercat sa instalez driverul de pe site-ul lor si de fiecare data imi spune ca pc-ul meu nu indeplineste cerintele minime.

#16
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,022
  • Înscris: 28.10.2006
Ai instalat TOATE driverele de pe site?
In principal driver-ul de chipset, ca ala "spune" cat de compatibil este PC-ul cu alte drivere.
Dar daca stergi driverul asta cu probleme si lasi pe GENERIC, ala implicit de Windows, nu poti sa setezi rezolutie mai mare? 1440/900 de ex? sau chiar rezolutia nativa a monitorului.
Ai incercat?
Pentru ca nu este corect instalat driverul de placa video(chiar integrata din procesor) cred ca de aia nu detecteaza corect nici monitorul.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate