![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Conectare desktop - monitor via HDMI/DVI?
Last Updated: Dec 04 2020 20:26, Started by
Sionut0122
, Dec 03 2020 19:06
·
0

Posted 03 December 2020 - 19:06

Salut, am un monitor LG 22" 22MK400H care este conectat la laptop prin HDMI. Dupa cateva setari la monitor, se vede destul de ok. Nu minunat, dar ok.
Problema e ca mi-am achizitionat un pc fara iesire HDMI, doar VGA si inca una de care nu-s sigur ce este, cred ca DVI? (atasez poza). Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI (care am inteles ca suporta 640 x 480) si se vede execrabil,practic inutilizabil. Iconitele se vad 3D si fontul e varza. Vreau sa va intreb daca sunteti amabili care ar fi solutia sa afiseze o imagine decenta. Un adaptor pc VGA-HDMI ar rezolva problema? Iesirea aceea ce este? Daca este DVI, ar fi o idee un adaptor DVI-HDMI ? Multumesc anticipat. https://ibb.co/rwZX08P |
Posted 03 December 2020 - 19:23

Aia e RS 232 nu e nici un DVI
Iar mufa aia ce se vede pare VGA nu HDMI... cum ai conectat tu ? Ia pune o poza cu calculatorul cu mufa aia alba scoasa. Uite adaptor de la VGA la HDMI https://www.emag.ro/...rch-Action=view Edited by waterman, 03 December 2020 - 19:25. |
Posted 03 December 2020 - 19:26

Problema e ca mi-am achizitionat un pc fara iesire HDMI, doar VGA si inca una de care nu-s sigur ce este, cred ca DVI? (atasez poza). Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI (care am inteles ca suporta 640 x 480) si se vede execrabil,practic inutilizabil ai pc fara hdmi, doar vga, asta se vede in poza ta. nu ai nici un dvi acolo. mufa care crezi ca este dvi e de fapt un COM. cat despre conectare, daca nu ai hdmi, cum ai conectat pc-ul la hdmi? pt conectare iti trebuie un adaptor activ de la vga la hdmi cat despre rezolutie ..... la 640x480 e pt orbi aproape. rezolutia este de 1920x1080 la acel monitor ai editat in ultimul moment water ![]() ![]() |
Posted 03 December 2020 - 19:28

Problema e ca mi-am achizitionat un pc fara iesire HDMI, doar VGA
Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI Cum l-ai conectat prin HDMI dacă nu are ? Poate VGA ai vrut sa zici. Cablul e bun ? Driverele de la placa video sunt instalate ?
ai editat in ultimul moment water ![]() ![]() Sunt mai batrân, am prins vremurile când nu exista. Invers da, era, așa nu. ![]()
Am conectat pc-ul la monitor prin HDMI (care am inteles ca suporta 640 x 480) Asta e replica anului pă IT Edited by waterman, 03 December 2020 - 19:28. |
Posted 03 December 2020 - 19:33

Nu sariti, fratilor!
Cred ca initiatorul habar nu are despre ce este vorba in "propozitie" @initiator: Fara detalii, recte ce placa video(daca exista, ca eu nu vad acolo), ce monitor( Model exact, firma producatoare) NIMENI nu poate rezolva "problema" TA. Citeste inca o data regulamentul si ofera TOATE detaliile necesare daca vrei sa ti se acorde ajutor. Edited by viceroy56, 03 December 2020 - 19:34. |
Posted 03 December 2020 - 19:50

Monitorul respectiv are intrare VGA, nu mai trebuie nimic. Cel mai probabil nu sunt driverele instalate si atat, asa se vede pe alea generice.
|
Posted 03 December 2020 - 20:39

Revin, ca nu mai pot edita:
Daca din poza atasata primului post voi deduceti ca e vorba de un laptop, conform postarii, eu cer dezactivarea contului, instant! |
Posted 03 December 2020 - 23:13

Mersi pentru raspunsuri baieti. Scuzati exprimarea mea de-a-n p***a.
Am gresit mai sus, am vrut sa spun ca am conectat pc-ul prin VGA. Monitorul are 2 intrari, VGA si HDMI. Nu-s mare cunoscator, d-aia am venit aici. Detin un laptop si un desktop ( link pc ). Laptopul este conectat la monitor prin HDMI. Nu am probleme cu el. Problema este cu conectarea pc-ului la monitor ( link monitor ) pe care am realizat-o prin cablu VGA. Ziceam ca se vede urat ca si cum nu as avea driverele instalate. Desi le-am instalat. Poza cu pc-ul a fost pusa ca sa ma lamuriti si pe mine ce iesire e aia. M-am lamurit, saru'mana!
Cablul e bun ? Driverele de la placa video sunt instalate ? Deci, daca cablul VGA este bun si driverele instalate, ar trebui sa se vada ok? Daca nu, o pot rezolva prin acel adaptor VGA - HDMI ? [ https://ibb.co/s3rT3wH - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://ibb.co/54tX0qz - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 04 December 2020 - 00:22

Viceroy amice, omul are și un laptop, acum a luat un Pc...
|
Posted 04 December 2020 - 11:35

Quote Deci, daca cablul VGA este bun si driverele instalate, ar trebui sa se vada ok? Pune un prin din Device Manager sa vedem ce ai acolo. Eventual da un expand la Monitor si la placa video. |
Posted 04 December 2020 - 13:15

Salut, asta este cam tot ce pot sa iti arat. Nelamurirea mea ar fi de ce la monitor imi arata 'ACER 271HL' ( aici ) cand eu am 'LG 22MK400H' ( aici ). Sa fie asta problema?
Driverele par instalate, cablul VGA e nou. Am conectat pc-ul la TV si nu este nicio problema. Se vede perfect. Am reinstalat driver-ul de la monitor si tot acelasi driver apare. Atasez pozele. https://ibb.co/tYyQm5T https://ibb.co/FnSg0Tm Edited by eiffel, 04 December 2020 - 15:36. |
Posted 04 December 2020 - 15:41

Nu stiu cum le-ai atasat, dar nu e nicio poza.
Ai pus cumva cu link la tine in PC ? L.E. M-am lamurit - ai pus pozele gresit. Era mai bien sa intrii in Mai multe Optiuni de raspuns si ai in stanga jos posibilitate de a urca pozel pe forum. Tu ai pus un link in html de imagine. Am corectat eu ca sa se vada. Driverul placii video e incorect instalat. Ai un semn de exclamare acolo si in fereatsra deschisa iti zice ca "Requires further instalation" - probabil nu ai pus driverul corespunzator. Am pus eu cu rosu problemele... Attached Files |
Posted 04 December 2020 - 17:44

Mersi Eiffe. N-am mai folosit un forum de vreo 10 ani
![]() La cum se vede, nici n-am vazut semnul exclamarii acolo. Am incercat sa instalez driverul de pe site-ul lor si de fiecare data imi spune ca pc-ul meu nu indeplineste cerintele minime. |
Posted 04 December 2020 - 20:26

Ai instalat TOATE driverele de pe site?
In principal driver-ul de chipset, ca ala "spune" cat de compatibil este PC-ul cu alte drivere. Dar daca stergi driverul asta cu probleme si lasi pe GENERIC, ala implicit de Windows, nu poti sa setezi rezolutie mai mare? 1440/900 de ex? sau chiar rezolutia nativa a monitorului. Ai incercat? Pentru ca nu este corect instalat driverul de placa video(chiar integrata din procesor) cred ca de aia nu detecteaza corect nici monitorul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users