![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Inapoi la zero.
Last Updated: Nov 30 2020 11:15, Started by
Uteib
, Nov 29 2020 23:03
·
0

Posted 29 November 2020 - 23:03

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/M4FoRy9bnkg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 29 November 2020 - 23:49

Deci astia pun cerculete (0) in titlu. Probabil ca se joaca impotriva alora care pun X-uri.
Ca muzica sigur nu fac niciunii. |
Posted 30 November 2020 - 08:04

dupa "voce" unu e analfabet si paki...alalalt e gay...ambii se screm...dar iese tot zero..
|
Posted 30 November 2020 - 10:28

Connect-R avea muzica buna prin 2009-2012 cu piesele "Burning love", "Still", "Americandrim" cu Puya, dar adevarul e ca muzica romaneasca a fost buna pana prin anul 2012, parerea mea!
|
Posted 30 November 2020 - 10:48

Conector a avut muzica buna? Muzica de clubareala si atat. Adica menele fara instrumentalul specific.
|
Posted 30 November 2020 - 10:58

Conector a avut muzica buna? Muzica de clubareala si atat. Adica menele fara instrumentalul specific. DA. ,mie mi-a placut foarte mult muzica romaneasca pana prin 2011-2012! inclusiv Connect-R, Puya, Play & Win, DJ Sava si Raluka, Anya, Deepcentral, Smiley, etc. Nu stiu totusi ce s-a intamplat in ultimii ani... scot niste melodii ... naspa rau de tot, sa nu le numesc altfel. Edited by MembruAnonim, 30 November 2020 - 10:59. |
Posted 30 November 2020 - 11:06

Sunt fan Cedry2k, dar melodia asta e chiar naspa, nu stie ce vrea sa fie, nici pop, nici rap, nici nimic...si suna naspa rau.
|
|
Posted 30 November 2020 - 11:15

All I remember for the first time, aveam efect I knew I got the game arrest chiar din primul set Cu versurile din affect you know that’s a fact Si acapella acaparam, am capatat respect Acum respectul e fake rau, depinde de cec Nu tine de metaphor Nu tine de show, nu tine de flow, tine de flex si nou Si-mi pare rau ca nu-ti pare rau, dar ce-i cu tine bro Ai lasat banii sa te schimbe, tot simt manga boc Na bai, n-a dat Domnul Dar tu esti slab de parca nu te saturi Ce dai pe teava ajunge fix in garduri Evident cand arta ta o intelege doar satu Dar tu esti dus, condus doar de mandria ta Cunosti loialitatea c-ai purtat-o pentru ea Tu nu esti suma pe care o poti avea Mai degraba tu esti suma la ce nu poti renunta So let it go, yeah https://www.versuri....-la-zero-lyrics amalgam de limbi straine scuiapte si zise rime Edited by MarianG, 30 November 2020 - 11:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users