![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Scopul Facultatii de Inginerie Electrica, UPB.
Last Updated: Dec 02 2020 20:30, Started by
BaiatDeLiceu
, Nov 29 2020 22:40
·
0

Posted 01 December 2020 - 06:29

stericuta, on 01 decembrie 2020 - 05:43, said:
Un inginer electronist nici nu are dreptul legal să proiecteze instalații electrice.[...] Edited by buntzi, 01 December 2020 - 06:30. |
Posted 01 December 2020 - 22:09

Pai daca o luma asa, avind informatiile numai din facultate, cred ca oricare ar fi ea, nu esti calificat sa faci nimic.
Facultatea iti da numai baza ca sa poti citi si invata ce trebuie, conform meseriei si specializarii. In felul asta facultatea de electronica te pregateste sa citesti si intelegi tot felul de articole, carti si manuale de inginerie electrica, chiar daca nu se suprapun pe specializarea din facultate. Bine, diferenta intre ele e mult pea mare ca sa te apuci sa faci o meserie cu facultatea gresita, e infeicient. |
Posted 02 December 2020 - 02:04

Am o grămadă de colegi care nu au mai mers pe partea asta de electronica pentru ca profii predau intr-un asa fel teoretic încât realizezi trist ca nu ești pentru domeniul asta, deși practica este cu totul diferita de chestiile teoretice si formulele pe care oricum le uiți după sesiune. Crede-mă, un curs bun de pe udemy face cat un semestru de facultate. Eu recunosc ca fac facultatea in principiu pentru diploma iar in rest bag învățat singur de rup
|
Posted 02 December 2020 - 06:01

E bine ca inveti!
Dar da un exemplu ce curs inveti de pe udemy. E plin internetul de cursuri d ela MIT sau Berkeley, chiar nu prea are sens sa inveti numai de la profesorii din facultate. |
Posted 02 December 2020 - 20:30

Fabrica de someri cu diploma...As fi bucuros daca ar fi cineva pe forum care sa fi fost la aceasta facultate si sa ne povesteasca cu amanunte cum a reusit sa se angajeze... in domeniu: la cate firme a trimis CV, dupa cat timp au venit interviurile si in ce au constat acestea, la ce firma/firme a lucrat, la ce salariu a ajuns si dupa cati ani de experienta etc.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users