Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 Spatiile sanitare din Romania

Se poate seta mai jos de 1940 aici?

Canon EOS R1

Dimensionare corecta a tevilor/tr...
 System data 100GB din 256GB

Pot sa schimb routerul?

Taxa pod " Sold peaje neexpir...

Problema stabilizator tensiune cu...
 

Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1282 replies to this topic

#37
wantsome

wantsome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,846
  • Înscris: 15.05.2017
Predai Kaonul și după data de facturare faci comanda noua pentru dispozitiv.

#38
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,012
  • Înscris: 16.07.2015
I-a ajuns cuiva, acest TP-Link?

#39
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008

View Postwantsome, on 08 decembrie 2020 - 14:15, said:

Predai Kaonul și după data de facturare faci comanda noua pentru dispozitiv.
Faza e ca am nevoie de net acasa. Nu pot sta fara router wifi, iar gunoiul de pe ONT e praf. Nu ma pot baza pe el pentru job... Nu mai zic de cealalta multitudine de device-uri din casa...

#40
wantsome

wantsome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,846
  • Înscris: 15.05.2017
Atunci cumpăra unul de la emg, returnezi Kaonul, trece data de facturare, îl comanzi pe cel nou de la Digi, după care îl returnezi pe cel cumpărat.

Ca înțeleg ca să dai 250 lei pe un router nu e o opțiune.....

Edited by wantsome, 08 December 2020 - 15:39.


#41
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
Nop, nu e o opțiune. N-am sa expun motivul pe aici, dar nu intra în calcul. Oare nu s-ar putea să merg la un sediu, sa predau jucăria veche și să iau alta nouă? Mă rog, momentan rămân așa și mai vedem după dacă nu se poate...

Edited by adryanos, 08 December 2020 - 17:21.


#42
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,012
  • Înscris: 16.07.2015

View Postadryanos, on 08 decembrie 2020 - 17:21, said:

Nop, nu e o opțiune. N-am sa expun motivul pe aici, dar nu intra în calcul. Oare nu s-ar putea să merg la un sediu, sa predau jucăria veche și să iau alta nouă? Mă rog, momentan rămân așa și mai vedem după dacă nu se poate...
L-ai putea lua si in rate, eventual ceva de 3-400 lei, mai bun, sa spunem, dar in cateva rate. Nu ar fi o optiune viabila, pt tine? Problema e ca poate dura si cateva sapt, pana ajunge acest TP-Link, la toti cei care l-au comandat. Sigur au avut ceva comenzi, zilele astea. Asa ca daca vrei un router stabil, nu stiu daca merita sa stai si sa-l astepti, pe acesta. In Iasi, cel putin, la toate punctele Digi, noul TP-Link AX, e disponibil doar la comanda, deocamdata, deci dureaza. Vezi si un Mercusys AC12G, daca vrei ceva ieftin si bun. Il gasesti la Altex, eMAG si altii, la 70-80 ron. Eu zic sa mergi pe acel Mercusys, macar temporar, desi clar ca nu e ceva de la care sa emiti pretentii si sa fie profesional, insa l-ai bagat in priza, configurat si uiti de el.

Edited by Vlad_22, 08 December 2020 - 21:55.


#43
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
Dupa cum spuneam, nu ma intereseaza sa cumpar un router. Il prefer pe cel in chirie. Si nu, nu e vorba de 300-400 lei aici.

Momentan sunt multumit si cu Kaon-ul actual. Pica foarte rar avand in vedere ca stau la el conectate intre 8 si 20 de device-uri zilnic. As fi vrut Wi-Fi 6 pentru viteza ceva mai buna avand in vedere ca singura chestie conectata pe fir e o consola, iar telefoanele si laptopurile din casa stiu Wi-Fi 6. Daca nu se poate, aia e. Mai asteptam.

Pe mine ma enerveaza mai rau ca sunt bombardat de reclame pe fb si mail ca mai apoi sa-mi spuna ca nu se poate. Le era greu sa scrie pe pagina aia ca e disponibil doar pentru abonatii care nu mai au un router de la ei?

#44
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,600
  • Înscris: 06.01.2012

View Postadryanos, on 08 decembrie 2020 - 12:25, said:

Cei care aveti deja Kaon ati reusit sa comandati? Mie la call center mi-au zis ca nu pot sa-mi ofere routerul pentru ca deja am un Kaon. Degeaba le zic ca il dau inapoi ca sunt batuti in cap...
Eu am tot kaon dar mi l-au trimis. Depinde pe cine nimeriti pe acolo .Am rezolvat la acest nr . 031 400 7272.
Dar faceti comanda online pe aplicatie si selectati curier ( daca va lasa..). Mi-au zis acolo ca acum au doar acest model

View Postalber7, on 07 decembrie 2020 - 10:22, said:

Lasă o poză cu el aici când Ă®l primești să știm și noi la ce ne așteptăm!
Azi mi-a ajuns dar nu sunt acasa. Il verific maine si o sa las inclusiv info

View Postcristi712, on 08 decembrie 2020 - 12:40, said:


E invers. Doar cateodata dai peste cineva care are habar de ce se intampla pe acolo, in rest toate sunt batute in cap.




Astia au numai ucenici in magazine si in call center sau angajati pe care ii platesc cu minimul pe economie din 2010? Altfel nu imi explic cum s-au adunat toti idiotii acolo.
Prin magazine trebuie sa le arat eu ce scrie pe site-ul lor, apoi cauta si ei in niste documente interne ca sa imi dea dreptate si sa aplice ce le cer.
Din  pacate asa este dar cam peste tot. Am intalnit si la Orange niste fetițe de parca erau in clase primare . Numai ca nu le-am desenat ca sa priceapa...
Iar la digi m-a exasperat fatuca dintr-un digi mall...Ba ca nu se poate ,ba mi-a anulat comanda ,apoi a gresit alta comanda la un telefon ..Deci cu siguranță ca sunt prost platite pt ca altfel nu imi explic nici eu

View Postadryanos, on 08 decembrie 2020 - 13:56, said:

Am sunat de 2 ori si am primit raspunsuri diferite. Pai cum spanac te lauza ca oferi wifi 6 daca nu oferi? @Digi_helper mai esti printre noi? Un raspuns pe subiectul asta?
La fel am patit  ,in plus am avut 2 probleme pt ca imi mai facusem si un abonament pe care mi l-au activat dar mi-au anulat telefonul comandat impreuna cu el. Cred ca intr-un final am avut noroc nimerind o doamna mai cu capul pe umeri la acel nr de tel care mi-a rezolvat ambele comenzi. Maine ma duc sa predau kaonul.
Am uitat sa mentionez ca sunt abonat digi in 2 locatii si cred ca de asta am putut sa il comand din aplicatie. Dar insistati la acel nr..

View Postadryanos, on 08 decembrie 2020 - 17:21, said:

Nop, nu e o opțiune. N-am sa expun motivul pe aici, dar nu intra Ă®n calcul. Oare nu s-ar putea să merg la un sediu, sa predau jucăria veche și să iau alta nouă? Mă rog, momentan rămân așa și mai vedem după dacă nu se poate...
In sedii au vechituri si nici comanda de altul nu iti fac. Mi s-a spus ca doar online sau telefonic...

Edited by alinx1, 09 December 2020 - 13:38.


#45
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,600
  • Înscris: 06.01.2012
https://www.tp-link....072,37571,27898

O comparatie cu alte modele

#46
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
@alinx1 Pai la tine e simplu. Fiind abonat in 2 locatii poti avea 2 routere. Aveai cumva in ambele locatii kaon-ul inainte?

#47
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,600
  • Înscris: 06.01.2012

View Postadryanos, on 09 decembrie 2020 - 15:17, said:

@alinx1 Pai la tine e simplu. Fiind abonat in 2 locatii poti avea 2 routere. Aveai cumva in ambele locatii kaon-ul inainte?
Nu ,decat intr-una si probabil de asta a mers din aplicatie dar nu este o regula sa nu il trimita pt ca detii acel kaon. Incearca sa dicuti cu ei la telefon la dep. comercial. Oricum in aplicatie imi rezervasera in sediu digi un zte nicidecum pe acesta..

Explica-le ca oricum aveai de gand sa il predai pe acela ,ca ai gasit oferta la concurenta ca bla bla. Eu cred ca ti-l trimit. Am pus un nr mai sus unde sa suni.

Ps. Am avut 2 kaon-uri dar unul l-am predat mai demult in schimbul unui Asus cumparat .

Edited by alinx1, 09 December 2020 - 15:48.


#48
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,012
  • Înscris: 16.07.2015

View Postadryanos, on 09 decembrie 2020 - 11:04, said:

Dupa cum spuneam, nu ma intereseaza sa cumpar un router. Il prefer pe cel in chirie. Si nu, nu e vorba de 300-400 lei aici.

Momentan sunt multumit si cu Kaon-ul actual. Pica foarte rar avand in vedere ca stau la el conectate intre 8 si 20 de device-uri zilnic. As fi vrut Wi-Fi 6 pentru viteza ceva mai buna avand in vedere ca singura chestie conectata pe fir e o consola, iar telefoanele si laptopurile din casa stiu Wi-Fi 6. Daca nu se poate, aia e. Mai asteptam.

Pe mine ma enerveaza mai rau ca sunt bombardat de reclame pe fb si mail ca mai apoi sa-mi spuna ca nu se poate. Le era greu sa scrie pe pagina aia ca e disponibil doar pentru abonatii care nu mai au un router de la ei?
Viteza aia mai buna, nu se simte în activitățile curente/uzuale, de tipul videoconf, browsing, YT, office etc. Se observă o diferență, doar daca descarci fișiere mari și o  faci des. Știu că cifrele va fură ochii, dar e mai important ping-ul, dpmdv.

Edited by Vlad_22, 09 December 2020 - 21:06.


#49
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,186
  • Înscris: 14.10.2008
Pingul sa fie cat mai mic si sa nu existe jitter (variatie a pingului, adica latenta sa fie constanta) sau pierderi de pachete (loss).

Edited by Neaceasca85, 10 December 2020 - 01:24.


#50
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013

View Postalinx1, on 09 decembrie 2020 - 13:36, said:


Azi mi-a ajuns dar nu sunt acasa. Il verific maine si o sa las inclusiv info

In cat timp ti-a ajuns? Prin curier banuiesc, nu? Nemo? Cand ai dat comanda? :)

#51
MMike

MMike

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,214
  • Înscris: 25.04.2016
@alinx1 ai citit aici ? :)
https://forum.softpe...la-archer-ax10/

#52
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,600
  • Înscris: 06.01.2012

View PostMMike, on 10 decembrie 2020 - 14:19, said:

A mai primit update-uri de atunci si s-a mai remediat.Oricum la 5 lei /luna este peste ce ofera concurenta .. indiscutabil!

View PostSwagger, on 10 decembrie 2020 - 12:46, said:



In cat timp ti-a ajuns? Prin curier banuiesc, nu? Nemo? Cand ai dat comanda? :)
Da nemo in 2 zile. Inca nu l-am scos din cutie. Oricum in locatia asta nu am   ful Gb fiind limitat la 300mb la rds(country ;) ). O sa mai dureze pana il verific in " full speed" unde am 1gb dar daca imi convine distanta acoperita in banda 5gh mai ok decat routerul de aici ( un Asus) o sa il pastrez aici
Vedem..

Edited by alinx1, 10 December 2020 - 14:48.


#53
Boby-HRZ

Boby-HRZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 23.01.2007
Îmi poți spune, te rog, cum sta Archer ax10 față de kaon, pe partea semnal?

#54
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013

View Postalinx1, on 10 decembrie 2020 - 14:45, said:

A mai primit update-uri de atunci si s-a mai remediat.Oricum la 5 lei /luna este peste ce ofera concurenta .. indiscutabil!


Da nemo in 2 zile. Inca nu l-am scos din cutie. Oricum in locatia asta nu am   ful Gb fiind limitat la 300mb la rds(country Posted Image ). O sa mai dureze pana il verific in " full speed" unde am 1gb dar daca imi convine distanta acoperita in banda 5gh mai ok decat routerul de aici ( un Asus) o sa il pastrez aici
Vedem..
Si cand ai dat comanda? :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate