Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transferuri instant intre bancile...

player video

Carefur Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...
 Rovinieta prin SMS pentru masina ...

Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...
 Dorsalgie

Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar

Vechime vs km reali
 Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...
 

Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1247 replies to this topic

#19
sasekay

sasekay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,226
  • Înscris: 24.01.2012

 mac_razvan, on 02 decembrie 2020 - 20:31, said:

Ai dat comanda din contul digi si ai cerut ridicare din magazin?
da, aveau pe stoc in magazin .

#20
Foarith

Foarith

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 11.12.2018

 sasekay, on 02 decembrie 2020 - 20:32, said:


da, aveau pe stoc in magazin .
Se poate verifica stocul online?

#21
sasekay

sasekay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,226
  • Înscris: 24.01.2012

 Foarith, on 02 decembrie 2020 - 22:38, said:

Se poate verifica stocul online?
cand plasezi comanda bifezi ridicare din punct digi si apare acolo stoc sau la comanda

#22
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,983
  • Înscris: 16.07.2015

 MembruAnonim, on 28 noiembrie 2020 - 08:34, said:

Alea sunt viteze de ac, nu ax.
Asta e in AX, mai entry-level, asa? Oricum, de ce sunteți unii asa înnebuniți după viteze amețitoare pe Wi-Fi? La ce ai nevoie de 500-600 mbps pe Wi-Fi? Eu prind pe tel, laptop, TV etc. 200-300 și ceva mbps și sunt super multumit.

#23
isti37

isti37

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 23.07.2007
Pe AX nu viteza e mai mare (cu exceptia 2.4Ghz pe care nu functioneaza AX la routerul acesta), teoretic ar trebui sa fie o conexiune mult mai stabila (a se intelege latenta constanta fara jitter) pe 5Ghz cu mai multe dispozitive sau in locatii cu interferente.

Edited by isti37, 04 December 2020 - 12:54.


#24
munteangheorghe

munteangheorghe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 18.06.2008
Se poate schimba Kaon,din meniul Digi nu se poate inlocui !?

#25
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,983
  • Înscris: 16.07.2015

 munteangheorghe, on 04 decembrie 2020 - 17:09, said:

Se poate schimba Kaon,din meniul Digi nu se poate inlocui !?
Suna la dânșii.

#26
Neaceasca85

Neaceasca85

    Conservator pe energie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 87,907
  • Înscris: 14.10.2008

 Vlad_22, on 04 decembrie 2020 - 02:38, said:

Asta e in AX, mai entry-level, asa? Oricum, de ce sunteți unii asa înnebuniți după viteze amețitoare pe Wi-Fi? La ce ai nevoie de 500-600 mbps pe Wi-Fi? Eu prind pe tel, laptop, TV etc. 200-300 și ceva mbps și sunt super multumit.
Nu vreau eu neaparat viteze uriase pe uai fai, dar vreau sa existe si sa aiba altii, pentru ca netul fix si Wi-Fi-ul sa nu fie surclasate de mizeriile de conexiuni mobile laudate de unii. Internetul fix trebuie sa fie mereu cu multi pasi inaintea celui mobil. Gen avem 1 Gbps pe 5 Ge. Serios? Ia de aici 10 Gbps pe Fiberlink.

Nu renunt la Asus AC-56-U, chiar daca tembelefonul meu Huawei nu ii vede banda de 5 Ghz, avand 112 mbps Wi-Fi acasa si 250 mbps pe Wi-Fi la birou, unde vede 5 Ghz-ul de la Asus AC-1200-G+.

Ma uitai acuma, frate cata vaca, tigaia, cratita este acest TP Link AX10 oferit de RDS, si WDR-3600 mi s-a parut mare, dar asta nici nu are loc pe birou.

Edited by Neaceasca85, 04 December 2020 - 20:43.


#27
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,983
  • Înscris: 16.07.2015

 Neaceasca85, on 04 decembrie 2020 - 20:42, said:


Nu vreau eu neaparat viteze uriase pe uai fai, dar vreau sa existe si sa aiba altii, pentru ca netul fix si Wi-Fi-ul sa nu fie surclasate de mizeriile de conexiuni mobile laudate de unii. Internetul fix trebuie sa fie mereu cu multi pasi inaintea celui mobil. Gen avem 1 Gbps pe 5 Ge. Serios? Ia de aici 10 Gbps pe Fiberlink.

Nu renunt la Asus AC-56-U, chiar daca tembelefonul meu Huawei nu ii vede banda de 5 Ghz, avand 112 mbps Wi-Fi acasa si 250 mbps pe Wi-Fi la birou, unde vede 5 Ghz-ul de la Asus AC-1200-G+.

Ma uitai acuma, frate cata vaca, tigaia, cratita este acest TP Link AX10 oferit de RDS, si WDR-3600 mi s-a parut mare, dar asta nici nu are loc pe birou.
Da, într-adevăr, e măricel, însă ar trebui să încapă pe un birou, fara probleme. Daca nu, poți încropi un raft, ceva, pe perete sau îl pui cat mai central.

#28
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,567
  • Înscris: 06.01.2012

 wantsome, on 27 noiembrie 2020 - 13:12, said:

Apare deja in Contul meu digi noul router cu wifi 6. Este 5 lei/luna.
Si la mine aparea, l-am comandat si cand m-am prezentat in pct digi...surprise : Mi-au oferit o dracie de ZTE.. pe care bineînțeles ca l-am refuzat pt ca oricum este mai ok kaon-ul cel vechi.
Însa le-am facut sesizare si astept solutionare !

Edited by alinx1, 05 December 2020 - 15:20.


#29
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,567
  • Înscris: 06.01.2012
Rexolvat la digi comercial si mi-l trimit prin curier. Câteodată fetele astea din casieriile digi sunt batute in cap.

Deci daca il vreti datii comanda curier pt ca in casierii va ofera vechiturile care le mai au pe stoc.

#30
alber7

alber7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 12.04.2006
Lasă o poză cu el aici când îl primești să știm și noi la ce ne așteptăm!

#31
Anonymous1986

Anonymous1986

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 03.03.2016
E cazul să-mi schimb tp link-ul  wdr3600?

#32
Boby-HRZ

Boby-HRZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 23.01.2007
Cum este noul modem tp link la semnal fata de vechiul kaon? A avut cineva kaon și a schimbat cu tp link și îmi poate spune care ar fi diferențele pe partea de semnal, va rog?

#33
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,983
  • Înscris: 16.07.2015

 Boby-HRZ, on 07 decembrie 2020 - 11:14, said:

Cum este noul modem tp link la semnal fata de vechiul kaon? A avut cineva kaon și a schimbat cu tp link și îmi poate spune care ar fi diferențele pe partea de semnal, va rog?
E clar că TP-Link-ul, e mult mai bun. Bine, e consumer, nu e ceva de top, in niciun caz, însă clar e altceva fata de acel Kaon.

Edited by Vlad_22, 07 December 2020 - 15:13.


#34
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
Cei care aveti deja Kaon ati reusit sa comandati? Mie la call center mi-au zis ca nu pot sa-mi ofere routerul pentru ca deja am un Kaon. Degeaba le zic ca il dau inapoi ca sunt batuti in cap...

#35
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 08.03.2007

 alinx1, on 07 decembrie 2020 - 09:52, said:

Câteodată fetele astea din casieriile digi sunt batute in cap.
E invers. Doar cateodata dai peste cineva care are habar de ce se intampla pe acolo, in rest toate sunt batute in cap.


 adryanos, on 08 decembrie 2020 - 12:25, said:

Mie la call center mi-au zis ca nu pot sa-mi ofere routerul pentru ca deja am un Kaon. Degeaba le zic ca il dau inapoi ca sunt batuti in cap...

Astia au numai ucenici in magazine si in call center sau angajati pe care ii platesc cu minimul pe economie din 2010? Altfel nu imi explic cum s-au adunat toti idiotii acolo.
Prin magazine trebuie sa le arat eu ce scrie pe site-ul lor, apoi cauta si ei in niste documente interne ca sa imi dea dreptate si sa aplice ce le cer.

#36
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
Am sunat de 2 ori si am primit raspunsuri diferite. Pai cum spanac te lauza ca oferi wifi 6 daca nu oferi? @Digi_helper mai esti printre noi? Un raspuns pe subiectul asta?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate